Autor Wątek: Cyk, cyk, cyk...odliczają Nam wskazówki zegara  (Przeczytany 95623 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline rajdowka

• Chuck Norris
Odp: Cyk, cyk, cyk...odliczają Nam wskazówki zegara
« Odpowiedź #930 dnia: 22 Czerwca 2007, 09:55 »
hehe fajowe!!! :D :skacza:

super to jadace autko :los:  ;D

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #931 dnia: 22 Czerwca 2007, 11:07 »
 ;D ;D ;D nasuwa mi się jakos jedno słowo jak patrze na te tablice  ;) "słodkie"  :D :D :D

Offline Gemini
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #932 dnia: 22 Czerwca 2007, 11:22 »
Mnie się tablice bardzo podobają, takie inne niż wszystkie

My mamy zwykłe tradycyjne, dostaliśmy gratis do zawieszek na alkohol i już postanowiliśmy nie wydawac pieniędzy na inne

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #933 dnia: 22 Czerwca 2007, 14:10 »
Jak sie ciesze dziewuszki, ze Wam sie podobaja :przytul:...znaczy, ze Grzesio nie ma całkiem gustu spaczonego wkoncu wybrał fajną zonke i tablice, co nie  :los:

aha pokaze wam te zawieszki, zadne tam pieknosci, ot zwykle, tylko spod koloru pomaranczowego albo zlotego bedzie nie jak na focie bordowy ;D

No i wierszyki na nich

Jak wesele, to wesele
jedźcie dużo, pijcie wiele
Vivat, Vivat Młoda Para
dalej niech się bocian stara

Czyś jest młody, czyś jest stary,
pij za zdrowie Młodej Pary.
Lecz pamiętaj, aby pić
pełnoletni musisz być.

"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline Niki

• entuzjasta
  • data ślubu: 21 lipca 2007
« Odpowiedź #934 dnia: 22 Czerwca 2007, 14:58 »
Super te zawieszki i tekst na nich ekstra :ok:

Offline złotko

• entuzjasta
« Odpowiedź #935 dnia: 22 Czerwca 2007, 17:27 »
faktycznie zacne te zawieszki!!!
(podobne mam  ;D)
"wszystkie zwieŻęta są rUwne, ale świnie są rUwniejsze"
Orwell G. "Folwark Zwierzęcy"

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #936 dnia: 22 Czerwca 2007, 20:41 »
zawieszki git - sama o takich myslałam jak jescze planowałam wesele  ;D

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
« Odpowiedź #937 dnia: 22 Czerwca 2007, 22:45 »
Anusiaaa bombowe tablice i te zawieszki . A   dasz mi namiarki?

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #938 dnia: 23 Czerwca 2007, 15:11 »
Hejka w sobote ;D

Jak sie ciesze, ze zawieszki tez Wam do gustu przypadly kochane! ;D

Wczoraj byla niezla imprezka, poszlismy z kolezankami i kumplem z pracy na piwko, a skonczylo sie na tym ze wszyscy stawiali kamikadze :pijaki: i tak mi dalo to popalic, ze ledwo dzis wstałam. Na cale szczescie kochany Grzes po mnie przyjechal i mnie do domciu doprowadzil ;D

No i na tej imprezce byly dwie kumpele, ktore powiedzialy, ze bardzo by chcialy byc na moim weselu z czego sie strasznie ciesze i zdecydowalismy, ze je zapraszamy. Mam jeszcze jedno zaproszenie nie wypisne i jedno zamowie i zaprosze dziewczynki ;D

Wlasnie wrocilam z uczelni zakonczylam semestr :Najlepszy: wiec jakby nie bylo mam jakies wakacje, szkoda ze urlop dopiero we wrzesniu. :P

Anusiaaa bombowe tablice i te zawieszki . A   dasz mi namiarki?

Posle na privka :)

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
« Odpowiedź #939 dnia: 23 Czerwca 2007, 18:20 »
Eee no to gratulacje pomyślnego zakończenia sesji  :brawo: ja jeszcze wynik odt egzamu mam we wtorek.
Zazdraszczam wakacji :-\ ja w lipcu szoruję na praktyki i zaczynam pisanie pracy mgr, więc w tym roku wakacje kiepskie raczej, poza tym T miał urlop jak miałam sesje a następny ma we wrześniu.

Offline milenaw
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #940 dnia: 23 Czerwca 2007, 18:22 »
Anusiaaa dostalma , dziękuję. A napisz mi jeszcze jak dlugo czekałaś.
Fajnie, ze już masz wakacje. to teraz luzik. mozesz siedzieć na forum dniami i nocami. ;D

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #941 dnia: 25 Czerwca 2007, 08:55 »
Anusiaaa dostalma , dziękuję. A napisz mi jeszcze jak dlugo czekałaś.

Zwyczajnie, 4 dni chyba ;D

Jakis czas temu jechałam kolo naszej restauracji, gdzie bedzie slub i patrze a tam wykopki ::) pelno jakis gorek z piasku, generalnie wygladało jak po wojnie Mysle sobie, jak tego nie usuna do slubu zamorduje :diabel_3: i caly czas zastanawialam sie co oni do diabla tam robia :drapanie:

Wczoraj jade i widze piekny moste, skalniaczki, jeziorko itp. zrobili przed restauracja taki jakis ogrodek czy cos, z kwiatami, czerwonym mostkiem itp BOSKO, super pomysl i ciesze sie ze wpadli na niego :brewki:

Offline Beaataa
  • zapaleniec
  • data ślubu: 28.07.2007
« Odpowiedź #942 dnia: 25 Czerwca 2007, 10:06 »
Witaj Anusiu  :uscisk:
u Ciebie tyle nowosci od propozycji samych dekoracji juz w glowie mi sie kreci :D
zawiszki, diademy ... pieknie, wszytsko piekne :)
Wszystko w szczegolach przygotowane, juz nie moge sie doczekac relacji z twojego slubu, zeby to wszystko w komplecie zobaczyc :) (choc najpierw musze przezyc wlasny ;) )

Offline Niki

• entuzjasta
« Odpowiedź #943 dnia: 25 Czerwca 2007, 11:34 »
Jakis czas temu jechałam kolo naszej restauracji, gdzie bedzie slub i patrze a tam wykopki ::) pelno jakis gorek z piasku, generalnie wygladało jak po wojnie Mysle sobie, jak tego nie usuna do slubu zamorduje :diabel_3: i caly czas zastanawialam sie co oni do diabla tam robia :drapanie:

Wczoraj jade i widze piekny moste, skalniaczki, jeziorko itp. zrobili przed restauracja taki jakis ogrodek czy cos, z kwiatami, czerwonym mostkiem itp BOSKO, super pomysl i ciesze sie ze wpadli na niego :brewki:
Może telepatycznie przekazałaś im swoje mordercze zamiary :skacza:
No i przestraszyli się, więc szybko na prędce wymyślili mostek, skalniaczek itp. :wink:

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #944 dnia: 26 Czerwca 2007, 10:10 »
Witaj Anusiu  :uscisk:
u Ciebie tyle nowosci od propozycji samych dekoracji juz w glowie mi sie kreci :D
zawiszki, diademy ... pieknie, wszytsko piekne :)
Wszystko w szczegolach przygotowane, juz nie moge sie doczekac relacji z twojego slubu, zeby to wszystko w komplecie zobaczyc :) (choc najpierw musze przezyc wlasny ;) )

Cieszę się, że komus sie to podoba  :), a ja z niecierpliowscia czekam na Twoj slub i twoje zdjecia ( chyba wiesz dlaczego) 8)

[
Może telepatycznie przekazałaś im swoje mordercze zamiary :skacza:
No i przestraszyli się, więc szybko na prędce wymyślili mostek, skalniaczek itp. :wink:

hehehe może, aby dalej odczytywali moje mysli :P

A teraz pare newsów wczoraj bylismy u ksiedza i podpisalismy  :skacza: Kolejna sprawa odchaczona, nie bylo tak strasznie, tylko na sam koniec proboszcz mnie troszke wnerwił, ale po kolei.
Najpierw pytania ogolne, potem na osobności pod przysiegą ( ksiadz mowił, ze zdażyło się, że Narzeczona w tym momence sie popłakała i powiedziała, że ślub jest pod przymusem  :o ) Matko, dakie rzeczy sie jeszcze dzieja :o
Następnie była gadka o samym slubie no i potem doszło do dekoracji i skrzypiec, ksiedzu sie nie podoba, ze miała nam grac mala dziewczynka i marudził, i chciał żeby dekoracje robila jego znajoma wrrrrrrrr :diabel_3: Zezłościłam sie bo ja tu sie wysilam zeby wszystko bylo pieknie, dyskutuje z dekoretorką a on mi klody pod nogi :ckm: ehhh szkoda gadac.

W sobote jedziemy probowac ciasta z cukeirni i zamowic stelarz bo podobno juz trzeba :o No i jade obadac buciorki jejejejeje :Szczerbaty:

Offline *Mimi*

• maniak
  • data ślubu: 07.07.07 :-)
« Odpowiedź #945 dnia: 26 Czerwca 2007, 11:38 »

Najpierw pytania ogolne, potem na osobności pod przysiegą ( ksiadz mowił, ze zdażyło się, że Narzeczona w tym momence sie popłakała i powiedziała, że ślub jest pod przymusem  :o ) Matko, dakie rzeczy sie jeszcze dzieja :o

o rany ja też nie wiedziałam że jeszcze są takie przypadki, myślałam że teraz to już troszkę inaczej do tego się podchodzi - biedne te dziewczyny :(

Offline Niki

• entuzjasta
« Odpowiedź #946 dnia: 26 Czerwca 2007, 12:10 »
ksiadz mowił, ze zdażyło się, że Narzeczona  tym momence sie popłakała i powiedziała, że ślub jest pod przymusem  :o ) Matko, dakie rzeczy sie jeszcze dzieja :o
Mnie się wydawało, że już takich sytuacji nie ma zwłaszcza jeśli chodzi o dziewczyny. Bo w przypadku facetów to różnie to bywa np. niechciana (przez faceta oczywiście, a przez dziewczyny czasami zaplanowana) ciąża.

Następnie była gadka o samym slubie no i potem doszło do dekoracji i skrzypiec, ksiedzu sie nie podoba, ze miała nam grac mala dziewczynka i marudził, i chciał żeby dekoracje robila jego znajoma wrrrrrrrr :diabel_3: Zezłościłam sie bo ja tu sie wysilam zeby wszystko bylo pieknie, dyskutuje z dekoretorką a on mi klody pod nogi :ckm: ehhh szkoda gadac.
A co mu się z małą skrzypaczką nie podoba :?:
Co do dekoracji to wiadomo o co chodzi... nagabuje jej klientów... odstrzelać takich księży :ckm:

Offline epox

• maniak
  • data ślubu: 18.08.2007 ... podejście x uda sie?...
« Odpowiedź #947 dnia: 26 Czerwca 2007, 13:39 »
chciał żeby dekoracje robila jego znajoma wrrrrrrrr  Zezłościłam sie bo ja tu sie wysilam zeby wszystko bylo pieknie, dyskutuje z dekoretorką a on mi klody pod nogi  ehhh szkoda gadac.

i co anusiaaa ksiądz się zgodził,żeby Twoja dekoratorka robiła dekoracje czy nie ???

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #948 dnia: 26 Czerwca 2007, 13:45 »
Ewa niby nie powiedział NIE ale wolalby zeby to byla tamta, bo mowi, ze inni partacza ???

Aaa zapomniałam Wam powiedziec, ze w sobote spotkanie nr 2 naszych rodziców, ma byc bibka heheheheh :P

ksiadz mowił, ze zdażyło się, że Narzeczona  tym momence sie popłakała i powiedziała, że ślub jest pod przymusem  :o ) Matko, dakie rzeczy sie jeszcze dzieja :o
Mnie się wydawało, że już takich sytuacji nie ma zwłaszcza jeśli chodzi o dziewczyny. Bo w przypadku facetów to różnie to bywa np. niechciana (przez faceta oczywiście, a przez dziewczyny czasami zaplanowana) ciąża.

A co mu się z małą skrzypaczką nie podoba :?:

No własnie nie wiem o co mu biega, on twierdzi, ze organista jest wystarczający ::) wrrrr ale mam nadzieje, ze pozwoli bo mama tej dziewczynki zna wsztkich ksiezy wiec pewno i jego wiec jak ja zobaczy to moze da sie przekonac ;D

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #949 dnia: 26 Czerwca 2007, 19:05 »
Anusia niestety trzeba sie pogodzić z faktem, ze księza miewaja sobie widzi misie i strzelaja fochy  ::) Ja znam sytuację kiedy ksiądz zabronił foografowi robci w kościele fotek z lampa.... skończyło sie, ze dostał "dole" i.... zgoda była... :-\

Ważne, ze kolejne sprawy odfajkowane  ;D ;D ;D

Offline milenaw
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #950 dnia: 27 Czerwca 2007, 01:39 »
2 spotkanie rodzicow.... ja nie lubię takich imprez. Dobrze, ze mama R. i moi rodzice poznali sie wcześniej.

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #951 dnia: 27 Czerwca 2007, 06:33 »
Anusiaaa super tablice wiesz- poslij mi na nie namiary jakby u mnie zaszła taka potrzeba bo na razie nawet tego nie ogladałam na necie
A z księzmi Zawsze tak jest- u nas byc może dojdzie do tego ,ze prawie w ogóle nie bedzie dekoracji
A spotkanie rodziców- cóż nasi widzieli saie wspólnie tylko  3 razy i myśle z,e im to wystarczy

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #952 dnia: 27 Czerwca 2007, 10:56 »
2 spotkanie rodzicow.... ja nie lubię takich imprez. Dobrze, ze mama R. i moi rodzice poznali sie wcześniej.

Mysle, ze nie bedzie tak zle. Glownie mamy chca sie spotkac i obgadac sprawy zwiazane z jedzeniem, ciastami, napojami.
Wiecie, tak sie palily zeby cos zalatwic ze pozwolilam im zeby tego dogladaly bo mnie sie juz nie chce , a niech maja radoche :P

Aniutek wysle ci namiarki na tablice ;D

Co do tego ksiedza to juz mi to lotto, nie mam sily na klotnie i w sumie, nie jest przeciez najwazniejsze jak kosciol bedzie udekorowany byleby dopisali goscie a my bysmy sie tam dobrze czuli ::)

Ale tak sobie pomyslałam, ze na solarium trzeba zaczac chodzic i umowilam sie na henne i regulacje brwi i teraz pytanie, robil juz ktos henne na brwi, bo ja nie? Jak długo takie cos sie utrzymuje, bo ja chce teraz sprobowac zeby przed slubem nie bylo ZONKA :P

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #953 dnia: 27 Czerwca 2007, 11:06 »
Anusia henna na brwii - trzma sie max 3-4 tyg, wykle robi sie coraz słabsza z dnia na dzien z uwagi na stosowane środki do demakijazu, kremy :)

A po co ci ta henna - ja robie bo mam marne brwii, ale ty masz przeciez ładne  ::) ???

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #954 dnia: 27 Czerwca 2007, 11:09 »

A po co ci ta henna - ja robie bo mam marne brwii, ale ty masz przeciez ładne  ::) ???

No wlasnie nie ma ładnych, ostatnio mi kumpela tak opitolila ze wstyd sie pokazac i teraz zapuszczam co by ładnie skorygowac je no i tak myslałam wlasnie o hennie ale w brazie :)

Offline Gemini
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #955 dnia: 27 Czerwca 2007, 11:17 »
Ja zrobiłam hennę w czwartek, akurat na sobotę zmyje się na tyle, że nie będzie za ciemna, a będzie ją widac :)

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #956 dnia: 27 Czerwca 2007, 12:31 »
hm o hennie sie nie wypowiem bo nigdy nie robilam.. :los:

a bedziesz w poblizu jak Mamuski sie zgadaja? :los:

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #957 dnia: 27 Czerwca 2007, 12:35 »

a bedziesz w poblizu jak Mamuski sie zgadaja? :los:

Noooo bede blisko, bardzo blisiko i na dodatek nie bede pic wiec sie nie zaleje co by nic nie slyszec :P

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #958 dnia: 27 Czerwca 2007, 13:08 »
o kurcze.. test wytrzymalosciowy jak nic :los:

Offline milenaw
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #959 dnia: 28 Czerwca 2007, 00:13 »
Anusiaaa ja też zastawilam kwestię jedzonka mamom.
Wiem, ze w tym tygodniu miały się spotkać pogadac a w kolejnym idą ustalić menu do restauracji.