Hejka dziewczynki w niedzielne popoludnie,
Musze Wam opowiedziec, ze wczorajszy dzien byl pelen wrazen. Poslismy na te dni skupienia, widzielismy przy okazji 2 sluby

Ale bylo zabawnie, najpierw odbywalo sie to w kosciele bo bylo ok 50 par, stary ksiadz gadal o wszystkim i oniczym czyli totlna ...NUDA

Nastepnie byla spowiedz przedslubna i juz mam jedna zaliczoną

Nie bylo tak zle

Dostalam rozgrzeszenie

Grzes tez

Ale jaja byly na tej spowiedzi bo pelno ludzi czeka w kolejce do spowiedzi a tu slychac organy i Panstwo Mlodzi wchodza, wszystcy zdziwko

ale stoja dalej, tych co do spowidzi bylo wiecej niz gosci tej Pary heheheh, ale ja bym tak ni chciala, co by na moim slubie pelno ludzi po kosciele sie szwedalo

Potem zamkneli nas w takiej malej kapilczce i byla msza i jszcze stary ksiadz gadal bzdury

Nic to nie wnioslo do Naszego zycia, totlna strata czasu.
Ale teraz najlepszy punkt programu, otoz na tych Dniach Skupienia byl moj były chlopak, facet z ktorym bylam 6 lat

Tez sie żeni z tego wynika. Powiem Wam, ze jak go zobaczylam pikawka zaczela mi szybciej bic, ale nie do nigo, tylko z jakiegoś takiego dziwnego zdenerwowania...sama nie wiem co to bylo, ale zdalam sobie wtedy sprawe, jaka jestem szczęśliwa z Grzesiem, jak dobrze sie stalo, ze sie rozstalismy...i nawet ciesze sie ze znalazl swoja druga powlowke...ale co za zbieg okolicznosci ze wlasnie TAM sie spotkalismy

Generalnie mamy podpisik i mozemy isc na podpisanie protokolu !
aaaa i jeszcze WAm moje buciorki pokaze, inspiracja by
Ooste
Buzki, zaraz jedziemy na Gore Sw. Anny na spacerek, tam jest baaardzo ladnie

Miłego dzionka jeszcze Panienki