Lusi kurde chyba tak.Mi w polowkowym sprawdzal wszystko i przeplywy i ilosc wod i szyjke i serduszko itp maluszka.Pokazuje na monitorze.Tylko jego trzeba ciagnac za jezyk zeby wiecej powiedzial.Taki typ.
Wpisz w google dr Dybkowski Dublin (przyjmuje w samym centrum Dublina kolo szpili)
Ktorego Ty chcesz stycznia sie wybrac? Z samego poczatku? Jak tak to moze i ja bym sie umowila na ta date i bysmy sie poznaly ; P.
W Dublinie nie polecam kliniki medicus.Ceny masakrycznie drogie, a sam lekarz do bani.Najczesciej jak wszystko ok z ciaza to i lekarz ma opinie ze jest super, a jak juz sa jakies problemy to wyjasnia sie jaki lekarz do bani (wlasnie w tym medicus).
Ale tez Ahmad jest dobry i on za zwykle uag chuba kasuje 100e ale nie wiem jakie ceny za polowkowe czy te same czy wircej.
Ja np w polmedzie u Dr Sempki za zwykle usg placilam.100e a juz w 12tc 200e i od tego cxasu wple isc do Dybkowskiego bo i on dluzsze usg robi.A i jak bedziesz na dana godzine zwlaszcxa w weekend to mozesz wejsc i godzone pozniej ;/ bo on nie wygania z gabinetu po paru minutach.Ja ostatnio w 16tc mialam usg ponad 20min bo rozgadal sie z moim Rafalem a pozniej jeszcze ze mna gadal o cukrzycy itp badanie i wyszlam prawie po godzonie z gabinetu

Babki w kolejce myslalam ze mnie zjedza, alr ja sama tez dluzej czekalam w kolejce.