Jesteśmy po wizycie. Dziecko bezpieczne, wszystko ok. Termin wyznaczony na 15 maja 2014r.

Za miesiąc mamy wyznaczony termin na test podwójny i mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
I chciałam napisać coś do ciężarówek ze Szczecina i okolic.
"Chodzimy w ciąży z Vitrolive"

Według mojej opinii to najlepsza klinika w Szczecinie, wysokiej klasy, wybitni specjaliści oraz sprzęt na którym pracują.
Przez pierwsze 2 wizyty prowadził nas dr Sienkiewicz. Słyszałam, że jest "specyficzny", ale w związku z tym, że jest jednym z najlepszych ginekologów w Szczecinie w nosie miałam opinie nt. Jego charakteru. Ważne było dobro naszego dziecka, którym się profesjonalnie zajął.
Jednak po 2 wizytach stwierdziliśmy z mężem, że doktor osobowościowo zupełnie nam nie podszedł. Oschły, średnio sympatyczny, mało mówił, nic nie tłumaczył, zero kontaktu. Postanowiliśmy iść do kogoś innego z Vitro... I tak za radą Marty082008 trafiliśmy do
dr Przemysława Ciepieli i ... był to strzał w 10!!!
Przesympatyczny, rzeczowy, wszystko wyjaśnił, wyrysował, wysłuchał i rozwiał wszelkie pojawiające się wątpliwości. Po prostu RE-WE-LA-CJA!!! Wspanialszego lekarza jak dotąd nie spotkałam. Miał do nas takie podejście,że mimo iż jest to prowadzona przez Niego n-ta ciąża to mieliśmy wrażenie,że z naszej cieszy się tak samo jak my

W gabinecie zapanowała taka atmosfera, że spoglądałam czy nie ma gdzieś kamer i czy nie nagrywają tu kolejnego odcinka szpitala w serialowej "Leśnej Górze"

Na lepszego lekarza nie mogliśmy trafić i każdej ciężarowce życzę takiego ginekologa prowadzącego. Jesteśmy nim zachwyceni!!!
Martuś dziękuję za polecenie doktorka