niestety nasi politycy sa poj...ni
nic dodać nic ująć!
Martaxyz11, podziwiam za przebrnięcie przez mój wątek
tylko nie wiem jak je wysłąć pocztą w kopercie
my zamówimy zaproszenia prostokątne więc nie będzie problemu z wysłaniem w kopercie
lekarza najlepiej wez od razu takiego który przyjmuje i ma dyzury w szpitalu w którym chcesz rodzic....
wiem Martuś - tylko powinnam sobie odpowiedzieć na pytanie gdzię chcę rodzić

a szczerze to pojęcia nie mam
ciaze liczy sie NAJczesciej według OM ....
wiem ale u mnie wg OM to powinnam być prawie w 9tyg a wg usg, bety to jest siódmy
Ania faktycznie dojezdzac w ciazy to nie jest tak kolorowo, wiem to bo mam kumpele w pracy, ktora jest w ciazy i skarzy sie, ze jak wchodzi do autobusu to albo wszyscy spia albo sa zaczytani...normalne chamstwo
cóż zrobić
A lekarza może naprawde zmień, co to za fachowiec który mówi takie rzeczy bez potwierdzenia kobiecie która nie powinna się denerwować!!!!!
no właśnie - też mi sie wydaje, że z lekka przegiął - póki nic złego się nie dzieje, to mam trochę czasu na przemyślenie sprawy - kolejną wizytę mam za ok. 3 tyg
Ale z tego co mi się kiedyś obiło o uszy to jeśli kobieta w ciąży chce pracować to zakład powinien znależć dla niej "bezpieczne stanowisko" . W Twoim stanie dojazdy nie są zbyt bezpieczne, więc powinni cie przenieść.
i pewnie jak powiem o fasolce to pójdą mi na rękę i wrócę do szczecina - tylko wiecie co - żal mi będzie zostawić tych ludzi (no nie wszystkich

) i dlatego mam taką rozkmninkę.