0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
nie mogło być inaczej
Czekamy na dalsze relacje
mój tata uronił łzę
Przez Ciebie i Vall, zachciało mi się dzidzi
Aniu, Aniu.. Już pisałam u siebie, że od razu po ślubie, albo tuż przed zaczynamy starania o maleństwo )
wiesz, że to piękne - jeście tacy młodzi i chcecie dzieciaczka - ja mam prawie 10 lat więcej a gdyby nie przypadek to pewnie ciężko byłoby mam sie zdecydować.ale sięcieszę!! fajnie po watku odliczeniiowym spotkamy sie w bebikowie
wiesz, że to piękne - jeście tacy młodzi i chcecie dzieciaczka - ja mam prawie 10 lat więcej a gdyby nie przypadek to pewnie ciężko byłoby mam sie zdecydować.
Anusia coś mi się zdaje, że spowodujesz lawinę Nagroda od ministra edukacji Ci się należy
Anusia, ja tam w przypadki nie wierzę
Ja już się nie mogę doczekać naszych starań ... jeszcze tylko 19 dni i bierzemy się do roboty
Aniu to kiedy do ginka - mialo być po świętach??
A powiem Ci, ze mocno zastanawiamy się na 7.07.07 jako datą ślubu - małego skromnego Moze sie okazac ze razem będziemy slubowac i razem dzieci rodzic
Oj tak. Za lawinę przyrostu naturalnego Koniecznie należy CI się nagroda
jakoś to wcześniej mi umkneło i ja cały czas myślałam że masz 22-23, ach, ale ślepota kurza ze mnie Młodziutko wyglądasz
mam już swoje latka
kres życia przed tobą
ehhh...mam już swoje latka
Ta teraz tylko eutanazja i do parku sztywnych
Dziewczyny można mieć swoje latka i wyglądać i czuć się jak nastolatka. Każda kobieta mimo swego wieku jest piękna.