Autor Wątek: Nasze schizy :)  (Przeczytany 26783 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline sezorg
  • bywalec
  • data ślubu: 03.07.2010:)
Odp: Nasze schizy :)
« Odpowiedź #180 dnia: 17 Listopada 2009, 23:06 »
galaretka ja mam podobnie ostatnio!! tylko że ja codziennie robię ok 150km takimi mniejszymi drogami i gdy jadę szybciej to widzę jak mi koło odlatuje, czasem nawet dwa od razu :P i za każdym razem gdy widzę jakąś ciężarówkę na drodze to widzę jak pojawia się druga, ja jestem między nimi i ta pierwsza nagle hamuje.. i poważnie na każdą ciężarówkę taki obraz mam od razu w głowie :-\ najgorsze jest to że nie potrafię tego odsunąć i to się tak tam kłębi już dłuższy czas :'( ja nie wiem jak ja te kilometry w takim strachu pokonuję ::)

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
« Odpowiedź #181 dnia: 17 Listopada 2009, 23:43 »
-ooo ja mam tak samo z zylami - nawet usg zylakow ( zyl ) skonczylo sie u mnie 2 zaslabnieciami - jak mi pan maszynka po zylach jezdzil...brrr z tego samego powodu nie lubie widziec zyc...brrr bo mi slabo tak samo w z wenflonami u kogos kogo odwiedzam w szpitalu...dlatego nie wyobrazan sobie narazie ciazy czy boje sie chocby zabiegu na zylakach

- z wychodzacym szczurem czasami mi sie przypomni...

- najgorsza schiza w tym momencie jest zsyp...kiedys na osiedlu u mojej cioci znaleziono niezywego bezdomnego w pomieszczeniu gdzie byl zsyp...wiec ja za kazdym razem jak wchodze w pomieszczenie ( jesli juz musze ) to najpier odchylam do konca drzwi - zeby nikt sie za nimi nie zmiesci...pozniej swiatlo i dopiero wchodze...masakra  ::)

- to ze jak biegne - oczami wyobrazni widze jak upadam...

i to chyba tyle...
aaa chcialam podziekowac za pomysly na schizy - po przeczytaniu watku pare zostalo mi w glowie  8)

Offline Ninka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #182 dnia: 20 Listopada 2009, 15:07 »
Czytając o Waszych schizach można nowych się nabawić ;)

14.02.2008 pisałam

Zawsze, jak biorę prysznic i myję głowę to boję się później otworzyć oczy. Zaciskam mocno powieki, otwieram jedno oko, drugie i zawsze oddycham z ulgą, że za drzwiami kabiny nie ma nikogo czyhającego na mnie. Wyobrażam sobie, że ten ktoś ma tak lekko przechyloną głowę i tylko się we mnie wpatruje....

Wczoraj mój strach się ziścił...  :o

Offline loona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 25.08.2007r.
« Odpowiedź #183 dnia: 20 Listopada 2009, 15:14 »
Mój Boże! Nina? Co to było? Ktoś Cię podglądał pod prysznicem w pracy?! ?! ?!  :o

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
« Odpowiedź #184 dnia: 20 Listopada 2009, 15:33 »
a może Małż sie przyglądał :P ;)
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline Ninka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #185 dnia: 20 Listopada 2009, 15:46 »
loona, strzał w 10!!!

Kąpię się, myję włosy, oczy mam zamknięte i czuję, no po prostu czuję, czyjś wzrok na sobie. Otwieram jedno, potem drugie oko, woda zalewa mi obraz, wytężam mocniej wzrok i co widzę? Męską czuprynę za moją kotarą prysznicową, z lekka uchyloną.

Szybko odchyliłam ją szerzej, by przyłapać gapia. A ten? W te pędy schował się do swojej kabiny. Niewiele myśląc odsunęłam jegomościa kotarę, osłaniając się swoją i pytam:

-A przepraszam, co pan robił?
-Aaaa nic, kąpię się, nie wolno?

Co było mi robić wróciłam do kąpieli, ale z drżeniem serca miotałam oczami dookoła głowy. Bałam się nawet, że mi górą zajrzy!

Offline galaretka

• uzależniony
  • data ślubu: były już dwa :hopsa:
« Odpowiedź #186 dnia: 20 Listopada 2009, 16:05 »
hhhuuhh niezle..  :-\ mieszane lazienki? brrr
Kochajmy się !! ;D

"As im rządzi, fanki kadzą, kogo zechcą tego zgładzą."
Czemuż to, o Asie, o wyjątkowej klasie, w rymu niepozorności widzisz brak miłości.

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
« Odpowiedź #187 dnia: 20 Listopada 2009, 21:28 »
Ninka ale sie uśmiałąm  :hahaha: Ja bym faceta normalnie gorąca woda po twarzy potraktowała...że niby nie zauwazyłam,że mnie podgląda..puszczam gorącą wodę...ii na niego... :boks: :biczowanie:

Offline *Ewcia*
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 24.05.2008
« Odpowiedź #188 dnia: 20 Listopada 2009, 21:28 »
Nina współczuję  :-\  :mdleje: Co za zbok z tego faceta!  >:(

Offline aadaa

• Ada
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06/09/2008
« Odpowiedź #189 dnia: 21 Listopada 2009, 07:57 »