Autor Wątek: Kasiek rozpoczyna odliczanie  (Przeczytany 53216 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline _kasiek_
  • uzależniony
  • data ślubu: 4sierpień2007
Odp: Kasiek rozpoczyna odliczanie
« Odpowiedź #600 dnia: 22 Lipca 2007, 23:32 »
no więc po kolei :D włoski trzymały się do samego wieczora....i nawet spałam z ta fryzurką i rano góra wyglądała tak jak poprzedniego dnia a dół....nie wyprostował się tylko pozbijał w takie jakby pukle....ale jakbym je rozdzieliła paluszkami to byłoby tak jak poprzedniego dnia

Co do podatności - swoje włosy mam bardziej lub mniej kręcone (falujące) w zależności od pogody :) więc raczej się nie martwię, że się wyprostują.....zastanawiam się tylko czy nie mam za rzadkich tych swoich włosów, żeby zostawiać tak ten dół  :-\

No a poza tym dziś byliśmy na pierwszej lekcji tańca - było bardzo sympatycznie - przerobiliśmy "nasz" układ i teraz mamy go sobie powtarzać.....nie udało się ukryć przed naszymi nauczycielami, że gdzieś już kiedyś w życiu tańczyłam :D:D:D na następną lekcję dobrze by było, żebym przyniosła halkę, żeby się PM nie zdziwił, że się coś pląta między nogami :lol:  :lol:  :lol: ale, że swoją halkę mam wszytą w suknię pożyczłam haleczkę od koleżanki, która jeszcze sukni nie sprzedała  :multi:

Razem z dniem jutrzejszym zostało 12 dni :!: a tu jeszcze tyle spraw do załatwienia - jutro siadam i muszę to wszystko spisać :!:

a no i zabrałam się wreszcie za robienie winietek - jak zrobię to wkleję fotki.....tylko martwię się, że nie przyszły jeszcze nasze zawieszki na alkohol  :roll: jak nie zastanę jutro w południe awizo w skrzynce to dzwonię tam i robię awanturę :!:

Offline aeniołek

• Chuck Norris
  • R+R+M+M = A :-)
  • data ślubu: 6.02.10
« Odpowiedź #601 dnia: 23 Lipca 2007, 01:10 »
Kaśku!! Fryzurka ładna...te loczki z tyłu super i w moim stylu.Wcale nie masz za mało włosów bo są poskręcane i wyglądają na gęste!! Tylko sie zastanawiam osobiscie nad przodem.A konkretnie nad spiętymi włosami nad czołem.Jakoś na niepewnie upięte wyglądają.A nie chcesz nic wypuszc zać po bokach??Albo bardziej na czoło ich zaczesać?? :)
Kasia!!!!!! Mówiłam Ci, ze masz chodzić w kombinezonie do ślubu bo sie bardzo opalisz!! No i się opaliłaś!! Murzyn z Ciebie straszny..Będzie kontrast do sukni...Hm...A może to tylko na zdjęciu?? :) :) :)

Offline _kasiek_
  • uzależniony
« Odpowiedź #602 dnia: 23 Lipca 2007, 08:16 »
wiesz Asiu - z przodu są dobrze upięte i bardzo ładnie się trzymały....próbowałyśmy wersję z wypuszczonymi z boku, ale doszłam do wniosku, że będą ładnie wyglądać na początku a potem będą mi przeszkadzać  ::) a na czółko zawsze można spróbować bardziej zrobić....tylko nie wiem czy się tak da.....

A co do opalania - byłam tydzień temu 2.5 godz. na Kryspinowie i w ostatni czwartek 2 godzinki na basenie (między 16 - 18) :!: przecież nie będę siedzieć w domku..... :'( :'( :'(

Asiu - mamy do pogadania  ;D ;D ;D może jakoś wieczorkiem na gg :?:

Offline _kasiek_
  • uzależniony
« Odpowiedź #603 dnia: 24 Lipca 2007, 16:34 »
przepraszam, że ostatnio niewiele piszę, ale nie miałam netu... a poza tym wpadłam w jakiegoś doła....chyba mam kryzys przedślubny :!: za dużo spraw a ja jestem tylko jedna :!:

Jutro jadę po suknię - może już ją przywiozę jeśli nie będzie nic do poprawy :!: okażę się jutro....ale napewno będą jakieś fotki

Poza tym byłam wczoraj na manicure - mam nadzieje, że moje paznokcie wytrzymają jeszcze 12 dni i że żaden się nie złamie :!:

Do soczewek już się chyba przyzwyczaiłam

No i to chyba tyle - pa

Offline Bernadetka

• uzależniony
  • data ślubu: 01-09-2007
« Odpowiedź #604 dnia: 24 Lipca 2007, 17:29 »
nie no widać, że nie ma się czym dołować wszystko zgodnie z planem powolutku ale do celu a widać same drobne ślubne sukcesy przygotowawcze, głowa do góry ze wszystkim zdążysz jesteś jedna ale to jaka ;D mistrzyni organizacji ;)

Offline kawaii2
  • uzależniony
  • data ślubu: 30-08-2008
« Odpowiedź #605 dnia: 24 Lipca 2007, 19:50 »
juz tak niedaleko do Waszego slubu... :)
piekna fryzurka!! moj PM powiedzial, ze to chyba dziecko wychodzi za mąż, taka młodziutka wyszłaś :) Pieknie!!!

Offline ewelinkas

• zapaleniec
  • Żoną być ...
  • data ślubu: 12 07 2008
« Odpowiedź #606 dnia: 24 Lipca 2007, 19:56 »
Kasiek może masz doła bo nie masz nic do robienia ;D. Jak ja Ci zazdroszcze że umiesz sobie tak wszystko idealnie zaplanować.
A i ślicznie wyglądasz w tej fryzurce ja bym nic nie poprawiała.

Offline _kasiek_
  • uzależniony
« Odpowiedź #607 dnia: 24 Lipca 2007, 23:08 »
a no i zawieszki przyszły :!: teraz tylko skończyć winietki i rozplanowanie gości przy stołach

Jutro jedziemy odebrać puszkę na zbiórkę pieniążków, a wieczorem do księdza - ustalić szczegóły, potem na spotkanie z firmą cateringową a prosto stamtąd po suknie :!:

ciekawe czy wykonam cały plan na jutro :D

no i już wiem, że w sobotę mam panieński :!:

Offline aeniołek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #608 dnia: 25 Lipca 2007, 00:02 »
Własnie wlasnie!! Szykuj sie na panieński bo atrakcji będzie wiele!! Hihihi!! :)
Nie martw sie kryzysem, pewnie bedzie tak że im blizej ślubu tym wieksze nerwy!! Ale przecież do tej pory radzilaś sobie świetnie i tak bedzie dalej!! :)

Offline _kasiek_
  • uzależniony
« Odpowiedź #609 dnia: 25 Lipca 2007, 14:21 »
Własnie wlasnie!! Szykuj sie na panieński bo atrakcji będzie wiele!! Hihihi!! :)

mam się bać :D :D :D :?:

Offline _kasiek_
  • uzależniony
« Odpowiedź #610 dnia: 26 Lipca 2007, 20:19 »
suknia wisi w szafie :!:  :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza:

puszka odebrana na zbiórkę :!:

u księdza już prawie wszystko załatwione...poza tym, że dalej nie wiem czy do kościoła wejdę z tatą czy z Łukaszem

Winietki zrobione w 75%

sprawy menu ustalone (godziny posiłków, tortu itp)

ćwiczymy kroki, ale jakoś chyba marnie nam idzie :( a w niedziele kolejna lekcja :!:

w sobotę mój panieński ;)

no....jest tylko jedna sprawa, która mnie bardzo zasmuciła....prawdopodobnie nie będzie nikogo w strojach na ślubie :( a to jest dla mnie baaaaardzo przykre  :beczy: :beczy: :beczy: :beczy: :beczy:

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
« Odpowiedź #611 dnia: 26 Lipca 2007, 20:51 »
A nie możesz dać komuś delikatnie do zrozumienia, że zależy Ci na tych strojach :?:
Prosze się chwalić winietkami :!:

Offline _kasiek_
  • uzależniony
« Odpowiedź #612 dnia: 27 Lipca 2007, 13:38 »
A nie możesz dać komuś delikatnie do zrozumienia, że zależy Ci na tych strojach :?:
Prosze się chwalić winietkami :!:

no właśnie nie bardzo bo podobno wszyscy są na uropie :(  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

pochwalę się wieczorek winietkami bo teraz jestem w pracy ;)

Offline ewelinkas

• zapaleniec
  • Żoną być ...
« Odpowiedź #613 dnia: 27 Lipca 2007, 18:45 »
Właśnie kasiek spojrzalam na twój licznik  :o 8 dni ja to chyba będe pęczkiem nerwów na tydzień przed

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
« Odpowiedź #614 dnia: 27 Lipca 2007, 22:58 »
Cytat: katarzyna_84  Wczoraj o 08:51:22
A nie możesz dać komuś delikatnie do zrozumienia, że zależy Ci na tych strojach
Prosze się chwalić winietkami

no właśnie nie bardzo bo podobno wszyscy są na uropie

A to szkoda, nic się nie da zrobić w tej kwestii :?:

Offline _kasiek_
  • uzależniony
« Odpowiedź #615 dnia: 28 Lipca 2007, 00:03 »
A to szkoda, nic się nie da zrobić w tej kwestii :?:

nie wiem :( gdzieś w głębi serduszka liczę na to, że ktoś przyjedzie.....no i mam nadzieje, że choć mój poprzedni zespół mnie nie zawiedzie.....zobaczymy

A ja dziś kupiłam sobie buciki i bluzeczkę na niedzielny, poweselny dzień :) a mam skompletowała swój strój (zakupiła śliczną bieliznę ;)) brakuje nam tylko rajstop (tzn mamie, bo ja muszę wreszcie biec gdzieś po pończochy :!:)

Winietki skończone (zostały tylko te, których nie mam nazwisk osób towarzyszących czyli jakieś 5 sztuk) no i do zrobienie mam jeszcze rozkład przy stołach.

Dziś byliśmy oglądać salę i kościół z koleżanką, która będzie mi robić dekorację (bardzo spodobał się jej nasz kościółek :D)

Aaaaa - no i sprawa najważniejsza :!: PM nareszcie kupił sobie koszulę i spinki do mankietów :!: jednym słowem jego garderoba też już w komplecie :)

No i ćwiczymy systematycznie, co wieczór kroki co pierwszego tańca, bo w niedziele druga lekcja :!:

W weekend jedziemy do rodziców PM wieszać zawieszki na alkohol.....nie chcę tego zostawiać na ostatnią chwilę, zwłaszcza, że prawdopodobnie PM-a nie będzie w Krakowie od poniedziałku do czwartku :!: no, ale jeszcze zobaczymy jak się mu w pracy ułoży...... :roll:

Przyznam się wam, że odkąd moja suknia wisi w pokoju stałam się spokojniejsza :) czy to dobrze :?: chyba tak, bo zaczynam się tym cieszyć a nie tylko zamartwiać :)

idę spać, bo jutro mój panieński i nie mam zamiaru usypiać przy stole :D:D:D
Napisane: Lipiec 28, 2007, 00:01:19
ewelinkas, tak jak napisałam - w poprzednich tygodniach denerwowałam się bardziej....wydaję mi się, że teraz pozostaje mi już tylko się tym cieszyć a nie zamartwiać bo taki okres przygotowań "tuż przed" już nigdy się raczej nie powtórzy :)

ale gdzieś tam w brzuszku czuję takie leciutkie nerwy....ale to raczej chyba ze szczęścia ;) wiecie - motylki w brzuszku i te sprawy :D:D:D

Offline ewelinkas

• zapaleniec
  • Żoną być ...
« Odpowiedź #616 dnia: 28 Lipca 2007, 11:46 »
Święta racja przygotowania do wesela i ślubu są najfajniejsze, trzeba dobrze zapamiętać ostatni tygodzień bycia panną, bo już więciej nia nie będziesz ;)

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
« Odpowiedź #617 dnia: 28 Lipca 2007, 22:23 »
kasiek to dziś panieński. Życzę Ci udanej zabawy.  :disco:

Offline aeniołek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #618 dnia: 29 Lipca 2007, 21:07 »
Kasia się nie odzywa..Może ma kaca i śpi :).Impreza była moim zdaniem SUPER EXTRA COOL WYPASIONA!!!!  :disco: :piwo_2: :pijaki:
Lało się duużo alkoholu i były tańce do samego rana  :skacza: :cancan: :cancan:
Na dowód tego pozwolę sobie wkleić parę fotek :D.

Zapożyczony pomysł na sałatkę :)

Kasia musiała zjeść dekorację bez użycia rąk

Poszło jej całkiem nieźle!!

c.d.n. :)

Offline _kasiek_
  • uzależniony
« Odpowiedź #619 dnia: 29 Lipca 2007, 22:23 »
No - widzę, że Asia już zademonstrowała fotki....no i miała rację - Kasia miała kaca i odpoczywała po szaleństwach nocy :!:

oj dopiero teraz dałam radę siąść przy kompie.....impreza była super, ale dzisiejszy dziś przeżyłam ciężko :) bawiłyśmy się w klubie Latino El Sol, była salsa, jedzonko, drinki, wódeczka i quiz dla mnie ze znajomości mojego przyszłego męża - na 10 pytań zanałam odpowiedź na połowę :( ale przyznam ze nie były łatwe :!:
Nie wiedziałam kiedy są urodziny mojego przyszłego teścia, jak ma na drugie imię przyszła teściowa, którą część mojego ciała Łukasz lubi najbardziej :D:D:D, kim chciał zostać jak był dzieckiem i gdzie mu się marzy podróż poślubne :!: no i za każdą złą odpowiedź piłam banię :!: Nie obyło się też bez szczególnego "czegoś" - tyle, że był ułożony z banana, połówek jajek i majonezu na sałatce jarzynowej i moim zadaniem było zjeść bez pomocy rąk :!! było troche przy tym śmiechu :) będą fotki, ale jeszcze ich nie mam

A ze spraw ślubnych to byliśmy dziś na drugiej lekcji tańca i mamy już cały układ wraz z wejściem i zakończeniem. Tańczyliśmy dziś z halką (to znaczy ja miałam halkę) i przyznam, że bardzo się cieszę, że pani instruktor poprosiła o jej zabranie. PM nie miał z tym większych problemów, ale mój pierwzy krok w tył skończył się na nadepnięci halki obcasem :!: ale można się do tego przyzwyczaić bo potem już szło ok ;)

Dobra - kończę już nudzić - idę odpoczywać dalej :D:D:D

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
« Odpowiedź #620 dnia: 29 Lipca 2007, 23:01 »
Zaczyna się obiecująco ;D Czekam na dalszy ciąg.

Offline kawaii2
  • uzależniony
  • data ślubu: 30-08-2008
« Odpowiedź #621 dnia: 30 Lipca 2007, 04:58 »
rzeczywiście, musiało być ciekawie, czekamy na głębszą relację :D

Offline _kasiek_
  • uzależniony
« Odpowiedź #622 dnia: 30 Lipca 2007, 09:29 »
Wstałam dziś rano i uświadomiłam sobie, że to mój ostatni poniedziałkowy poranek w moim domku, w moim pokoju.....i tak mi sie jakoś smutno zrobiło :( i zaczęłam się troszkę denerwować.....

Offline Barbart
  • uzależniony
« Odpowiedź #623 dnia: 30 Lipca 2007, 10:53 »
Witam :D

Przewertowałam Twój wąteczek i jestem, powiedzmy na biężąco :D

Sporo postów do czytania u Ciebie :)

No więć zacznę od początkku.

Śliczną biżuterię sobie zakupiłaś :D

Zaproszenia zaparły mi dech - fachowa robota :ok:

Sukienka po prostu śliczna  i ty pięknie w niej wyglądasz :D
Też mi się marzyła cała z koronki ale mam ciut inną.
Bardzo ale to bardzo spodobał mi się Twój makijaż próbny - bardzo Ci pasuje i ładnie podkreśla kolorek oczów.
Pazurki naturalne ? ? ?
Ładny frenczyk :D

No i fryzurka :ok: super.
Będziesz śliczną Panną Młodą :brawo:

Aha i zwierzaki !!!!!!
Ładna rodzinka Ci się uzbierała ;D

No teraz będę tu zaglądać do końca Twojego odliczania :D

Offline _kasiek_
  • uzależniony
« Odpowiedź #624 dnia: 30 Lipca 2007, 11:51 »
Barbart, witam Cię serdecznie :!: fajnie, że w tym ostatnim tygodniu ktoś jeszcze dołączył :)

Co do pytanie o pazurki to TAK, są moje własne, naturalne :)

No i dziękuje za wszystkie komplementy.....teraz tylko martwi mnie ta pogoda za oknem bo w Krakowie dziś szaro, mokro i zimno :(

Offline _kasiek_
  • uzależniony
« Odpowiedź #625 dnia: 31 Lipca 2007, 19:57 »
KATASTROFA :!: :!: :!: to mogło przydarzyć się tylko mnie :!: na 4 dni przed ślubem wstydzę się wyjść na ulicę....chciałam ładnie wyglądać...w tym celu kupiłam sobie szampon koloryzujący w odcieniu ciemny blond - nie chciałam zmieniać koloru włosów tylko go odświeżyć.....a tymczasem mam na głowie ciemny brąz :!: ryczę od rana - byłam już u fryzjerki - kazała mi myć do jutra włosy i się jutro pokazać (bo to szampon więc się powinien spłukiwać) jeśli dalej będzie źle to ma mi spłukać ten kolor i nałożyć nowy, ale boję się bo to dość inwazyjny zabieg i pewnie zaraz po ślubie będę musiała włosy ściąć :!:
U góry kolor nie jest taki tragiczny, ale na tych włosach, które miałam rozjaśnione przez słońce wyszedł strasznie ciemny :!:

co się popatrzę w lustro to ryczę......na dodatek nie ma PM-a, żeby mi doradził co robić lub powiedział czy mu się bardzo nie podoba :!: Wysłałam mu zdjęcie komórką to się zapytał "Cos ty najlepszego zrobiła :?: :?: :?:"

Co mam robić....jestem bliska załamania :( :beczy: :beczy: :beczy: :beczy: :beczy:

Czemu to się przydażyło właśnie mnie....za co....za to, że chciałam ładniej wyglądać:?:

Offline aeniołek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #626 dnia: 31 Lipca 2007, 20:04 »
KASIA!!!!!!!! Nic się nie martw!!!! Dawaj zdjęcie na forum, koniecznie, doradzimy coś!!!!!!!! Słuchaj...z tym zabiegiem ratowania koloru to nie jest aż tak tragicznie!!! Kiedys mi fryzjerka jedna zrobila platyne na włosach i bylam przerażona!!!!! I po pol h poszłam na ratowanie i zafarbowala mi od razu inna fryzjerka!!!! Fakt faktem, włosy sie podniszczyły ale nie ściełam tylko zbombardowalam je odżywkami i balsamami przez nastepne 2 miesiace!!!!! Wszystko jest do odratowania!!!!!

Gabiś
  • Gość
« Odpowiedź #627 dnia: 31 Lipca 2007, 20:42 »
KASIA!!!!!!!! Nic się nie martw!!!! Dawaj zdjęcie na forum, koniecznie, doradzimy coś!!!!!!!! Słuchaj...z tym zabiegiem ratowania koloru to nie jest aż tak tragicznie!!! Kiedys mi fryzjerka jedna zrobila platyne na włosach i bylam przerażona!!!!! I po pol h poszłam na ratowanie i zafarbowala mi od razu inna fryzjerka!!!! Fakt faktem, włosy sie podniszczyły ale nie ściełam tylko zbombardowalam je odżywkami i balsamami przez nastepne 2 miesiace!!!!! Wszystko jest do odratowania!!!!!

tez tak uważam!!! Ja osatnio farbowałam właosy 3 razy w miesiącu bo też się sama za nie wzięłam i nie wyszło!!!Są nadal długie i wcale nie takie złe:)

Offline ewelinkas

• zapaleniec
  • Żoną być ...
« Odpowiedź #628 dnia: 31 Lipca 2007, 20:52 »
Kasiu nie rozpaczaj jeśli to był tylko szampon koloryzujący to ja radze myć co 2 godziny głowe to naprawde pomaga kiedyś też coś podobnego na głowie zrobiłam. Najlepiej zapytaj jakiejś zaprzyjaźnionej fryzjerki, nie takiej co chce zarobić na nieszczęciu. Napewno będzie dobrze ;)

Offline _kasiek_
  • uzależniony
« Odpowiedź #629 dnia: 31 Lipca 2007, 21:15 »
myłam je już 3 razy...mama mówi, że trochę zeszło no ale ile razy musiałabym umyć do soboty, żeby nie były takie ciemne :?: na górze nawet mi się podoba ten kolor, ale włosy na końcach i od spodu są ciemniejsze i to już mi się nie podoba....umyję jeszcze raz zanim pójdę spać - no i zobaczymy co zastanę rano....3majcie kciuki.....a moje nerwy przez to są w bardzo złej kondycji :(