Autor Wątek: Kasiek rozpoczyna odliczanie  (Przeczytany 53155 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
Odp: Kasiek rozpoczyna odliczanie
« Odpowiedź #480 dnia: 1 Lipca 2007, 01:46 »
psiak ze schroniska odda ci całe swoje serce :!: tak będzie ci wdzięczny, że dałaś mu szansę na normalny dom :!: że dałąś mu miłość i pozwoliłaś na nowo uwierzyć, że ludzie nie są tacy do końca źli....

To prawda. moja mama powiedziała, ze już nie chce żadnego zwierzaka ale mój tata chce i mama tak samo mówila przed Dżekim więc i tak coś wymyślę i tak.
No to sobie poplakalyśmy i powspominalyśmy. :przytul:

Offline _kasiek_
  • uzależniony
  • data ślubu: 4sierpień2007
« Odpowiedź #481 dnia: 2 Lipca 2007, 10:38 »
Dziewczynki :?: chcecie jeszcze jakieś fotki czy już was zanudziłam :?: :D :D :D
Bo może dziś się coś pojawi jeśli chcecie (fotki z sobotniego grilla na działce moich rodziców :!:)

Napisane: Lipiec 02, 2007, 10:35:02
A tak wogóle to muszę wam powiedzieć, że chyba zaczynam wpadać w panikę przed ślubną.... :!: :!: :!: spać w nocy nie mogę, budzę się tak jak dziś o 6 rano.....a potem chodzę przez cały dzień jak jakieś zombi - nieprzytomna :!: :(

Też tak macie czy to ja jestem taka dziwna....jak widzę, że ta moja para w suwaczku już tak stoi przed tym księdzem :!:............... :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
« Odpowiedź #482 dnia: 2 Lipca 2007, 12:06 »
oczywiście że chcemy!!!!

ja jeszcze nie mam żadnych stresów i mam nadzieję ze ich uniknę :) chociaż pewnie i nie :)

Offline Bernadetka

• uzależniony
  • data ślubu: 01-09-2007
« Odpowiedź #483 dnia: 2 Lipca 2007, 18:48 »
taaaaaaak chcemy!!! Postresuj się już teraz, a potem będziesz spokojna ;)

Offline _kasiek_
  • uzależniony
« Odpowiedź #484 dnia: 2 Lipca 2007, 19:56 »
Oto jest działeczka moich rodziców :)

A oto ja na owej działeczce - mój PM postanowił mi zrobić parę fotek, ale nie wyszły chyba za dobrze (ja taka nie pomalowana :D :D :D)

A tutaj jeszcze moja pieska na działeczce - uwielbia tam jeździć :)

A tutaj jeszcze coś z innej beczki - to jest samochodzik, którym pojedziemy do ślubu.....a obok ja podczas jego mycia :D :D :D

Offline Bernadetka

• uzależniony
« Odpowiedź #485 dnia: 2 Lipca 2007, 20:00 »
Ale śliczna działeczka, jak wszystko zadbane... kwitnące... w słoneczku przy grillku super poodpoczywać, pozytywnie zazdroszczę :)

Offline milenaw
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #486 dnia: 3 Lipca 2007, 00:38 »
Kasiek jesteś bardzo fotogeniczna.  :brawo_2: :brawo_2:
A twój piesio jest super.

Offline _kasiek_
  • uzależniony
« Odpowiedź #487 dnia: 3 Lipca 2007, 10:23 »
Dziś jedziemy z rodzicami do rodziców Łukasza ustalać menu i wszystkie niedopowiedziane szczegóły wesela...no i okazało się że jest tego jeszcze sporo.

Poza tym w niedziele udało nam się usadzić gości przy stołach....a było z tym sporo problemu....teraz tylko muszę się przejść na salę sprawdzić czy da się tak ustawić stoły jak sobie zaplanowaliśmy :|

Poza tym jutro jadę oglądać suknię - no i zapadnie decyzja czy kupujemy nową koronkę :!: TRZYMAJCIE KCIUKI :!:

Egzaminy oba zdałam - wczoraj miałam wyniki, ale nie jestem zbytnio zadowolona z ocen.
Jeden chyba będę poprawiać na początku września :!:

W tym tygodniu muszę jeszcze umówić się jeszcze na wizytę do fryzjera i z dziewczyną, która będzie mnie malować. No i trzeba się ruszyć za koszulami dla PM-a i butkami....no i dla mnie za pończoszkami oraz podwiązką :D :D :D

Przydałoby się też spotkać z koleżanką od kwiatów, żeby oglądnęła salę oraz kościół - muszę przecież w końcu wybrać kwiaty do dekoracji sali, kościoła no i oczywiście bukiet :!:

Zaczyna mnie to przerażać :(

Offline milenaw
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #488 dnia: 3 Lipca 2007, 12:27 »
Kasiek spokojnie zdążysz.  Sukienka też będzie ok. Bede czekala na foty makijażu, fryzurki i sukienki.
A i gratuluję zdania egzaminów. Nie ważne jak Wazne że zdalaś :brawo_2: :brawo_2:

Offline _kasiek_
  • uzależniony
« Odpowiedź #489 dnia: 3 Lipca 2007, 15:13 »
Dzięki milenaw, że chociaż Ty tutaj u mnie zostałaś....wszystkie pojechały na wakacje czy co :?:

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #490 dnia: 3 Lipca 2007, 16:37 »
hehehe, albo na wakacjach, albo na plaży albo w pracy... jak ja :P hehehe

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
« Odpowiedź #491 dnia: 3 Lipca 2007, 16:40 »
To trzymam kciuki za pomyślne rzowiązanie sprawy z kiecą  ;)

A gdzie studiujesz, że masz możliwość poprawy zaliczonego egzaminu :?: Pierwsze o czym taki słyszę  :o

Offline _kasiek_
  • uzależniony
« Odpowiedź #492 dnia: 3 Lipca 2007, 16:50 »
A gdzie studiujesz, że masz możliwość poprawy zaliczonego egzaminu :?: Pierwsze o czym taki słyszę  :o

Na Politechnice Krakowskiej....a to takie dziwne jest :?: bo mi się wydawało, że raczej normalne, że można poprawić ocenę z egzaminu, jeśli się ma takie chęci :D :D :D

A tak poza tematem....pewien ktoś adoptował ze schroniska 10-letnię suczkę...Muszka była w schronisku prawie od zawsze a teraz jeszcze baaardzo szczęśliwa...a takie fajne "coś" zrobił pan Muszki

Muszka to ta ciemna...a obok jej towarzysz :)

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
« Odpowiedź #493 dnia: 3 Lipca 2007, 16:53 »
mi się wydawało, że raczej normalne, że można poprawić ocenę z egzaminu, jeśli się ma takie chęci

Na mojej uczelni nie praktykuje sie poprawy zdanego egzaminu... ja się z czymś takim nie spotkałam, co uczelnia to inne zwyczaje.

Offline _kasiek_
  • uzależniony
« Odpowiedź #494 dnia: 3 Lipca 2007, 17:27 »
mi się wydawało, że raczej normalne, że można poprawić ocenę z egzaminu, jeśli się ma takie chęci

Na mojej uczelni nie praktykuje sie poprawy zdanego egzaminu... ja się z czymś takim nie spotkałam, co uczelnia to inne zwyczaje.

a Ty gdzie studiujesz :?: :)

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
« Odpowiedź #495 dnia: 3 Lipca 2007, 17:28 »
Na Akademii Ekonomicznej

Offline Bernadetka

• uzależniony
« Odpowiedź #496 dnia: 3 Lipca 2007, 18:51 »

U mnie na uczelni rzadko, ale było to możliwe.

Dzięki milenaw, że chociaż Ty tutaj u mnie zostałaś....wszystkie pojechały na wakacje czy co :?:
:'( ja w swoim wąteczku też odczuwam samotność :'( ale ja aktywnie staram się innym dotrzymać towarzystwa w drodze do ślubiku (no niestety nie u wszystkich jest to ponad moje możliwości i tak chodzę spać b.późno a rano potrzebuję dwóch kaw by normalnie funkcjonować)

A gdzie studiujesz, że masz możliwość poprawy zaliczonego egzaminu :?: Pierwsze o czym taki słyszę  :o

Na Politechnice Krakowskiej....a to takie dziwne jest :?: bo mi się wydawało, że raczej normalne, że można poprawić ocenę z egzaminu, jeśli się ma takie chęci :D :D :D

A tak poza tematem....pewien ktoś adoptował ze schroniska 10-letnię suczkę...Muszka była w schronisku prawie od zawsze a teraz jeszcze baaardzo szczęśliwa...a takie fajne "coś" zrobił pan Muszki

Muszka to ta ciemna...a obok jej towarzysz :)
Wzrusza mnie taka dobroć, tylko niestety nie ma jej za dużo w świecie naszym, gdyby nie moje nieprzewidywalne wyjazdy sama bym kogoś przygarnęła do domku, ale z kim bym potem zostawiła ???

Dziś jedziemy z rodzicami do rodziców Łukasza ustalać menu i wszystkie niedopowiedziane szczegóły wesela...no i okazało się że jest tego jeszcze sporo.
moi rodzice, mam problem się jeszcze z J. rodzicami nigdy nie widzieli ;D taki losowy przypadek jak jedni mogą to drudzy nie i tak w kółko a do ślubu niecałe 2 miesiące

Poza tym w niedziele udało nam się usadzić gości przy stołach....a było z tym sporo problemu....teraz tylko muszę się przejść na salę sprawdzić czy da się tak ustawić stoły jak sobie zaplanowaliśmy :|
ale wzięłaś pod uwagę, że jak ktoś odpadnie to całe ustawienie razem z nimi :-X ale życzę, żeby wszyscy goście dopisali

quote author=_kasiek_ link=topic=6402.msg320312#msg320312 date=1183450998]
Poza tym jutro jadę oglądać suknię - no i zapadnie decyzja czy kupujemy nową koronkę :!: TRZYMAJCIE KCIUKI :!:
[/quote]
Trzymam, trzymam będzie dobrze!!!

W tym tygodniu muszę jeszcze umówić się jeszcze na wizytę do fryzjera i z dziewczyną, która będzie mnie malować. No i trzeba się ruszyć za koszulami dla PM-a i butkami....no i dla mnie za pończoszkami oraz podwiązką :D :D :D
To też czekam na zdjęcia próbnej fryzurki i makijażu, a pończoszek chyba nie warto jeszcze kupować, bo się zleżą

Zaczyna mnie to przerażać :(
Spokojnie, tylko w ten sposób wszystko jest możliwe, pospiech może zepsuć wszystko masz jeszcze sporo czasu

Offline .monia.

• * * * * *
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #497 dnia: 4 Lipca 2007, 10:21 »
ale fotogeniczna  z ciebie laseczka  ::)

Offline _kasiek_
  • uzależniony
« Odpowiedź #498 dnia: 4 Lipca 2007, 13:05 »
Bernadetka, a podaj mi link to Twojego wątku to też zacznę cię odwiedzać....nie masz go w podpisie, więc nie wiem jak go znaleźć :( A co do gości i utawiań stołów...wiesz, 100% mamy już potwierdzone i liczę na to, że nagle nie stanie się jakaś katastrofa, że większość nie przyjedzie.

Spotkanie wczorajsze było dość burzliwe, ale na szczęście udało się w większości rzeczy ustalić....najważniejsze to menu :!:

Poza tym za 3 godz. jadę oglądać, co krawcowa zrobiła z moją suknią :!: strasznie się denerwuję :!:

Napisane: Lipiec 04, 2007, 13:04:39
ale fotogeniczna  z ciebie laseczka  ::)

Dziękuję bardzo :)

Offline _kasiek_
  • uzależniony
« Odpowiedź #499 dnia: 4 Lipca 2007, 14:17 »
Co do moich załatwień:
 :arrow: goście rozsadzeni (muszę tylko iść na salę sprawdzić czy stoły da się tak ustawić jak to zaplanowaliśmy)
 :arrow: menu ustalone
 :arrow: plan dnia weselnego ustalony (godziny zdjęć, błogosławieństwa itp.)
 :arrow: wszyscy zaproszeni potwierdzili przybycie lub nie więc lista gości zamknięta :!:
 :arrow: zostało jeszcze trochę zaproszeń na ślub do rozdania, ale z tym sobie poradzimy :)
 :arrow: PM złożył podanie o urlop  :okularnik:

A co musimy jeszcze załatwić :!:
 :arrow: skrócić spodnie PM
 :arrow: wybrać kwiaty na bukiet i na dekorację sali i autka (oraz umówić się na spotkanie z siostrą, która ubiera kościół)
 :arrow: kupić koszule, buty itp dla PM
 :arrow: fryzurka, makijaż próbny
 :arrow: wybrać tort
 :arrow: kupić wino
 :arrow: podziękowania dla rodziców (pomysłu kompletnie brak)
 :arrow: kupić pończochy i podwiązkę
 :arrow: iśc na kurs tańca
 :arrow: odnieść zapowiedzi do mojej parafii
 :arrow: iść do drugiej spowiedzi
 :arrow: ..................a potem to już tylko stanąć razem przed ołtarzem :D:D:D

Mam dziś lepszy nastrój niż wczoraj, ale strasznie się denerwuję przed tą wizytą u krawcowej :!: :!: :!: zaraz chyba oszaleję

A no i mój PM wczoraj powiedział, że podczas tych wszystkich ustaleń po raz pierwszy poczuł małe zdenerwowanie.....bo ja to się koszmarnie denerwuję :!: Boże - za miesiąc o tej porze będziemy już na plenerze :!: :!: :!:  :szczeka:

Offline Bernadetka

• uzależniony
« Odpowiedź #500 dnia: 4 Lipca 2007, 18:20 »
Bernadetka, a podaj mi link to Twojego wątku to też zacznę cię odwiedzać....nie masz go w podpisie, więc nie wiem jak go znaleźć
moje odliczaniehttps://e-wesele.pl/forum//index.php?topic=7481.new#new
będę wdzięczna jak mi powiesz jak zrobić link w podpisie moim, bo szukałam w technikaliach ale niestety nie znalazłam

Co do moich załatwień:
 :arrow: goście rozsadzeni (muszę tylko iść na salę sprawdzić czy stoły da się tak ustawić jak to zaplanowaliśmy)
to pięknie ja cały czas jeszcze drżę kto jeszcze nam odmówi i co róż zmieniam usadowienie gości >:(

A co musimy jeszcze załatwić :!:
 :arrow: fryzurka, makijaż próbny
o na to czekam z niecierpliwością, strasznie jestem ciekawa jak będziesz wyglądać jak dobrze pamiętam że chcesz mieć soczewki a okularki przysłaniają trochę zarys i kształt oka i powiek masz śliczne duże oczy będziesz przepięknie wyglądać na pewno!!!

:arrow: iśc na kurs tańca
to jeszcze jedna z większych przyjemności przed ślubnych przed wami ;D

Mam dziś lepszy nastrój niż wczoraj, ale strasznie się denerwuję przed tą wizytą u krawcowej :!: :!: :!: zaraz chyba oszaleję
też razem z Tobą czekamy w nerwach na efekt, będzie na pewno dobrze inaczej nie może być

A no i mój PM wczoraj powiedział, że podczas tych wszystkich ustaleń po raz pierwszy poczuł małe zdenerwowanie.....bo ja to się koszmarnie denerwuję :!: Boże - za miesiąc o tej porze będziemy już na plenerze :!: :!: :!:  :szczeka:
a to u mnie odwrotnie Jarek już dawno się zaczął przejmować jeszcze nim ja to tym pomyślałam miewał sny koszmary na temat ślubu, tylko u niego jest to związane, że się obawiał że nie wróci na ślub z rejsu. A teraz koledzy pokazali mu co go czeka -> video, do tego opowiedzieli szczegóły samopoczucia drżące ręce itp i nie przestał się przejmować, ale chyba nie jest gorzej niż było, tylko nie chce kroić tortu, bo któryś z kolegów strącił jedno piętro swojego.

Offline _kasiek_
  • uzależniony
« Odpowiedź #501 dnia: 4 Lipca 2007, 19:52 »
Wróciłam właśnie z przymiarki i jestem w znakomitym nastroju :)
Wszystko zostało poprawione tak jak miało być (tak mi się w każdym razie wydaję, że jest śliczna) i będzie cudnie jak krawcowa skończy moją suknię :)

No to pokazuję fotki (zdjęcia robiła moja mama więc proszę się nie dziwić, że brak mojej głowy :D :D :D ) Suknia jeszcze nie jest skończona....ale jak będzie wyglądać na końcu to już zostawię na 4 sierpnia :)

- jeden boczek :)

- z przodu

- no i sama góra (bolerko jeszcze nie jest skończone, ale będzie miało taki kształt)

Jak byłam poprzednio to jeszcze było z welonem :) ale teraz welon mam już w domku

Offline _kasiek_
  • uzależniony
« Odpowiedź #502 dnia: 4 Lipca 2007, 20:22 »
Bernadetka, a podaj mi link to Twojego wątku to też zacznę cię odwiedzać....nie masz go w podpisie, więc nie wiem jak go znaleźć
będę wdzięczna jak mi powiesz jak zrobić link w podpisie moim, bo szukałam w technikaliach ale niestety nie znalazłam

Ja mam to zrobione tak

zapraszam do url= ..... tutaj wklejasz link swojego wątku (to ma byc w nawiasach [])
potem mam za nawiasem napisane - odliczania Kasi
a potem zamykasz [/url]

tam w środku jest wklejony link do mojego wątku :)

Jak coś to pytaj - chętnie pomogę :)
Napisane: Lipiec 04, 2007, 20:13:07
Aha - a wpisujesz to w Profil", potem "Dane publiczne" i "podpis"

Offline milenaw
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #503 dnia: 4 Lipca 2007, 20:44 »
Kasiek :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka:
Wyglądasz pięknie. za każdym razem jak wklejasz zdjecia z przymiarki suknia podoba mi się coraz bardziej.
Bedziesz piekną panna młoda.

Offline Bernadetka

• uzależniony
« Odpowiedź #504 dnia: 4 Lipca 2007, 22:34 »

Ja mam to zrobione tak

zapraszam do url= ..... tutaj wklejasz link swojego wątku (to ma byc w nawiasach [])
potem mam za nawiasem napisane - odliczania Kasi
a potem zamykasz [/url]

tam w środku jest wklejony link do mojego wątku :)

Jak coś to pytaj - chętnie pomogę :)
Napisane: Lipiec 04, 2007, 20:13:07
Aha - a wpisujesz to w Profil", potem "Dane publiczne" i "podpis"
Jak widzisz dałam radę ;D dzięki wielkie, ale mam radochę z tego linka.

A sukienka prezentuje się ślicznie, duża to ulga że się wszystko udało.

Offline _kasiek_
  • uzależniony
« Odpowiedź #505 dnia: 4 Lipca 2007, 23:25 »
Bernadetka - fajnie że się udało :)

Offline milenaw
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #506 dnia: 5 Lipca 2007, 00:11 »
i ja skorzystałam z tej podpowiedzi dla Bernadetki. Dziękuję :skacza:

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #507 dnia: 5 Lipca 2007, 10:01 »
No teraz sukienka to fiu fiu!! Super, ślicznie wyglądasz w niej, a jak będzie jeszcze fryzurka i makijaż to już cudo będzie :)

Offline _kasiek_
  • uzależniony
« Odpowiedź #508 dnia: 5 Lipca 2007, 10:59 »
i ja skorzystałam z tej podpowiedzi dla Bernadetki. Dziękuję :skacza:

fajnie, że komuś się przydałam :)

ricardo
, dziękuję  :oops: :oops: :oops:

Offline _kasiek_
  • uzależniony
« Odpowiedź #509 dnia: 5 Lipca 2007, 12:43 »
Szukałam dziś fotek mojego Kościoła....i znalazłam w necie tylko jedną :( i to taką malutką :(

Jak znajdę coś lepszego to napewno wkleję :)