Bozeszz ile Was tu super bardzo sie cieszę
WITAM :
Aneczka 7, epox, Geminii wszystkie oraz całą resztę mocno Buziakuje
gosiaczkkuu te propozycje podobaja mi sie najbardziej
i są dokładnie w takim stylu w jakim chce miec swój bukiecik myslałam też o stroryczykach są taki sliczne i niewinne prawie tak samo jak JA

no moze troszke mnie poniosło ale co tam jak szaleć to szaleć

Suknia przepiękna, idealnie do Ciebie pasuje
A obrączki śliczne, bardzo mi się podobają
tak ja tez mysle te to jest Twoja suknia slicznie w niej wygladasz i pasuja Ci wloski i opalenizna Bosko

no doprawdy połechtałyście moje EGo na maksiura tym bardziej, że moja decyzja nienależała do łatwych - cały czas się zastanawiałam czy to aby "TA",
ale biorąc pod uwagę obie sukienki i mój SPOKOJNY CHARAKTER

wybrała tą bardziej odważna - przecież nie każdy decyduje sie na róż

moja koffana szwagierka to skwitowała : będzie z Ciebie różowa LANDRYNA
sensacja bedzie również fakt iż moja świadkowa ma w takim samym kolorze swoja kreację - jak to mówia orginalności nigdy nie za wiele
napewno jeszcze tu wróce
no Ja myślę
Mi się też marzyła kolorowa suknia ale jest tak ubogi wybór że mam ecru.
kurcze a to czemu, czyżbyś na taki mały wybór trafiła ? tam gdzie JA zamówiłam sukieniusie było dosłownie szaleństwo w kolorach od różu

po niebieski i z dodatkami zieleni pomarańczy - oczywiscie to juz była pełna fantazja ale jedno jest pewne wybór tam jest ogromny
Opowiadaj co już macie a czego nie macie i jak to zrobicie. Czekam z niecierpliwością
dobre pytanie bo własciwie jakos nic tu na ten temat nie skrobłam, moze dlatego ze nie jest tego sporo, ale najwazniejsze ze PRE_KANY mamy za soba a dzis pierwsze spotkanie w poradni rodzinnej - chyba padne ze smiechu już na tych naukach mialam nielada dylemat aby powstrzymac się od irytujacego uśmieszku
ale zachowałam zimną krew....
z przygotowan zaraz WAM KOffane zapodam NAsze ZAPROSZONKA
a jak tylko bede miec foty z weselicha na którym sie bawiłam w ten weekend u mojej PSiapSióly też WAM je tu wrzucę - co jak co ale wiem że lubimy FOTY