Autor Wątek: Dziewczyny z ZAGŁĘBIA-wpisujcie się  (Przeczytany 274303 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ainuzi83

• forumowicz
  • data ślubu: 1.09.2007
Dziewczyny z ZAGŁĘBIA-wpisujcie się
« Odpowiedź #300 dnia: 27 Kwietnia 2007, 07:39 »
aagaa niepotrzebnie czujesz się dziwnie ;) prędzej czy później Ty również będziesz narzeczoną a później żonką  :przytul:

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #301 dnia: 27 Kwietnia 2007, 08:37 »
Aagaa my sie juz znamy z odliczankaa- eee tam czuj sie ,ze tak powiem jak u siebie w domu
Potem to Ty sie bedziesz przygotowywac a my bedziemy Ci zazdroscic
dorka_9  DZIEKI ZA NAMIARY_ juz sie z nimi skontaktowałam i odpisali- zagraja nam nasza piosenke na 1-szy taniec
A wczoraj było kolejne spotkanko forumkowe jak zwykle było SUUPEERR

Offline .monia.

• * * * * *
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #302 dnia: 27 Kwietnia 2007, 11:10 »
Cytat: "Aniutek83"

Zgadzam się  :skacza:

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
  • data ślubu: 2011
« Odpowiedź #303 dnia: 27 Kwietnia 2007, 13:41 »
No kurcze kurcze Dziewczątka że też nie dotarłam na spotkanko przeoczyłam coś  :pogrzeb:
WYBACZCIE!  :skacza:
Aniutku kochana ja Cię trzymam za słowo, że nie znikniesz po ślubie :przytul:
Co do zaręczyn to nie było-one są w planach. Ze względu na moje plany które są jeszcze w trakcie realizacji nie bardzo można cokolwiek planować... Gdyz albowiem i ponieważ za dwa miesiące mogę być gdzieś dalego więc narazie wszystko musimy odłożyć...
Czy będa jakieś FOTY na pożarcie moje ze spotkanka  :brewki:  :brewki:

Offline dorka_9

• uzależniony
  • data ślubu: 30 sierpnia 2008
« Odpowiedź #304 dnia: 27 Kwietnia 2007, 22:29 »
Aagaa my sie juz znamy z odliczankaa- eee tam czuj sie ,ze tak powiem jak u siebie w domu
Potem to Ty sie bedziesz przygotowywac a my bedziemy Ci zazdroscic
dorka_9  DZIEKI ZA NAMIARY_ juz sie z nimi skontaktowałam i odpisali- zagraja nam nasza piosenke na 1-szy taniec

Nie ma za co :przytul: Mam nadzieje że dasz znać jak się zespół spisał :skacza:

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #305 dnia: 28 Kwietnia 2007, 07:52 »
dorka_9 jasne,ze dam Ci znac- szczegółowo Ci wszystko opisze na pewno! Nie musisz sie o to martwić

Offline kattis

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 27.09.2008r.
« Odpowiedź #306 dnia: 29 Kwietnia 2007, 10:52 »
Witam Was wszystkie,jak to super ze takie forum znalazlam,tyle przydatnych informacji juz znalazlam,a dopiero jestem tu drugi dzien!  :skacza: Zaczynam sie dopiero rozgladac za wszystkim,ale mamy troszke utrudnione poszukiwania poniewaz jestemy za granica i w polsce bedziemy dopiero we wrzesniu,tak wiec sale i jesli sie uda to moze i zespol zarezerwuja nam chyba do tego czasu rodzice-tylko musze podsunac im troszke namiarow zeby mogli pojechac i sie zorientowac.NO wiec prosze bardzo o namiary na sale i zespol z rejony s-ec,dabrowa,czeladz.....,wesele okolo 55 os,27.09.08

Offline dorka_9

• uzależniony
« Odpowiedź #307 dnia: 29 Kwietnia 2007, 13:42 »
kattis  :hello:

Offline agi_82
  • bywalec
  • data ślubu: 11.08.2007r.     godz. 15:00
« Odpowiedź #308 dnia: 29 Kwietnia 2007, 16:05 »
:hello: kattis, witamy  :skacza:

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #309 dnia: 29 Kwietnia 2007, 20:28 »
Witaj kattis jak masz jakies pytania co do sal i co Cie interesuje to pisz na priv

Offline dorka_9

• uzależniony
« Odpowiedź #310 dnia: 1 Maja 2007, 18:57 »
kattis wczoraj ci wysłałam namiary na sale na priv

Offline kattis

• użytkownik
  • **
Aniutek83 i dorka_9 dziękuję za info na priw!!!
« Odpowiedź #311 dnia: 1 Maja 2007, 20:32 »
dzięki,teraz już mam z 10 sal ktore wstepnie trzeba obejżec i mam nadzieje ze cos sie znajdzie
Pozostaje sprawa zespolu i chyba się zdecydowalismy na zespol Impreza-spotkalam sie tu z tylko i wylacznie pozytywnymi(lub bardzo pozytywnymi) komentarzami na ich temat a i dema z ich strony bardzo nam sie podobaly.Chcialam znalezc wiecej opinii na ich temat ale znalazlam tylko chyba wypowiedz dwoch czy 3 dziewczyn,jesli ktos cos wie prosze o info. Podoba nam sie jeszcze zespol Kaprys i opinie na ich temat tez tylko dobre slyszalam wiec juz sama nie wiem na co sie zdecydowac:/ Moze jakies pomocne wskazówki? :hmmm:

Offline kanciak

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #312 dnia: 2 Maja 2007, 09:15 »
co do włosów aniutka to zastosowałabym wax do włosów jasnych raz na tydzin pół godzinki w reczniku  :afro:  :afro:  :afro:

Offline sikoreczka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 25.12.2007
« Odpowiedź #313 dnia: 3 Maja 2007, 19:07 »
Hej dziewczyny:) Musze Wam serdecznie podziekowac z powodu tego ze aktualnie nie przebywam w domku czyli w sosnowcu a weselisko przygotowujemy przez net, jestescie niezastapione i wasze porady i opinie.Zostal nam do zalatwienia fotograf bo niestety fotograf ktorego mielismy miec zaszedl w ciaze i w naszym terminie slubu raczej bedzie juz cieszyc sie dzidziusiem.A wiec jakbyscie pomogly mi szukac wartego uwagi fotografa, zespolu muzycznego.I bede miec wszystko zaltwione.Pozdrawiam :brawo_2:

Offline kattis

• użytkownik
  • **
hej
« Odpowiedź #314 dnia: 4 Maja 2007, 11:35 »
ja coraz bardziej przekonuje sie do sali na kaziemierzu k mini zoo(Leśna).POdoba nam sie w srodku,zespol nie jest zaraz za uchem gosci a cena 150-170 os. Anmark w Czeladzi niestety ma juz prawie wszystko na przyszly rok zarezerwowane,wszystkie miesiace letnie i zostaje tylko ostatni weekend pazdzernika:( Jesli wiecie o jakis "niedociagnieciach" w Leśnej to plis dajcie znac bo jeszcze jest czas zebym wybrala ewentualnie cos innego.dzieki!!pozdrawiam:)

Offline ainuzi83

• forumowicz
  • data ślubu: 1.09.2007
« Odpowiedź #315 dnia: 4 Maja 2007, 11:43 »
Witam !!
W sali na Kazimierzu miała wesele siostra mojego P. i z tego co wiem byli bardzo zadowoleni, były także atrakcje przejażdżka bryczką po parku podobno było super :) tylko oni brali ślub już z 10 lat temu więc czy nadal jest tak to niestety Ci nie powiem pozdrawiam  :przytul:

Offline kattis

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #316 dnia: 6 Maja 2007, 18:48 »
rodzice byli wczoraj ogladac ta sale w lesnej( bo jak pisalam my jestemy obecnie za granica)i wyszlo na to ze ta sala ktora mi sie tak podobala ze zdjec na ich stronie jest sala duza i odpada :beczy:  :beczy: Jest juz swiezo zrobiona mala sala i nie wyglada najgorzej ale jakos jestem rozczarowana ze to nie tamta.Poza tym rodzice mowia ze ta wlascicielka taka jakas nie zbyt mila-dziwne bo spotkalam sie dotychczas tylko z opiniami ze wlascicielka super babka! acha-czy slyszalyscie cos o WINIARNI U RENARDA na Zamkowej? tylko ze tam mala  sala na max 50 osob, podobno bardzo sympatycznie w srodku,ale nie slyszalam od nikogo zeby tam wesele urzadzal.Aaaaaa no i jeszcze jedno:) -ale sie rozpisalam- w tej Leśnej powiedziala babka 150-170 za os,a czytam tu na forum ze wszystkim innym mowia 140-160...,nie wiem czemu tak :dno:

Offline kattis

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #317 dnia: 6 Maja 2007, 18:50 »
dodam jeszcze ze u nas max bedzie 60 osob,dlatego wszystkie duze sale odpadaja

Offline dorka_9

• uzależniony
« Odpowiedź #318 dnia: 6 Maja 2007, 20:20 »
kattis patrzyłaś na daty tych opinii o sali?mogły być z zeszłego roku bo jak ja byłam w lutym to tez mi babka podała takie ceny a jak chcesz robić poprawiny to trzeba płacić  polowe ceny wesela.

Offline .monia.

• * * * * *
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #319 dnia: 6 Maja 2007, 20:35 »
Cytat: "kattis"
u nas max bedzie 60 osob,dlatego wszystkie duze sale odpadaja

a byliście w Oberży w Czeladzi, ani tam robią takie przyjęcia, może akurat  :drapanie:

Offline kattis

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #320 dnia: 6 Maja 2007, 20:40 »
dorka 9 tzn jakie Ci podala? takie jak mnie?bo wlasnie pytalam dziewczyny dzisiaj i pisala mi ze zamawiala sale pare dni temu i mowila im babka od samego poczatku ze 140.Ale to juz nawet nie chodzi tak bardzo o ta cene,tylko o to ze ta sala wg mnie jest za mala:( jestem podlamana bo nic mi sie nie podoba:(

Offline agi_82
  • bywalec
  • data ślubu: 11.08.2007r.     godz. 15:00
« Odpowiedź #321 dnia: 6 Maja 2007, 20:47 »
kattis, napewno jeszcze znajdziesz salę  :przytul: bo masz jeszcze trochę czasu. Zobacz również salę Stara Strzecha w Milowicach. Jak coś to namiary podam na pw.

Offline kattis

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #322 dnia: 6 Maja 2007, 20:54 »
Cytat: "monia_01"
a byliście w Oberży w Czeladzi, ani tam robią takie przyjęcia, może akurat :drapanie:

no bardzo ladnie wyglada ta oberża z zewnatrz i wewnatrz rowniez,ale to raczej nie lokal na wesele-raczej troszke za maly....-tak mi sie wydaje przynajmniej z tego co ogladalam na zdjeciach

Offline kattis

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #323 dnia: 6 Maja 2007, 20:57 »
kattis, napewno jeszcze znajdziesz salę :przytul: bo masz jeszcze trochę czasu.

wlasnie jutro rodzice jada do Starej Strzechy-z tego co czytalam to tam sa dwie sale,ale na necie sa zdjecia tylko z tej duzej wiec nie wiem jeszcze jak wyglada ta mniejsza sala.

Offline dorka_9

• uzależniony
« Odpowiedź #324 dnia: 6 Maja 2007, 21:13 »
Podała mi ceny takie jak tobie.A sala to mi sie podobała ale trosze mała jest i tam sala do zabawy jest bodajże osobno a ja chciałam żeby zespół miał kontakt z gośćmi.A też zadecydowało że my robimy wesele z poprawinami ale jak mi przyszło do zapłaty np 150 zł za osobę i połowę ceny na poprawiny to trochę dożo to wychodzi więc zrezygnowalismy.

Offline .monia.

• * * * * *
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #325 dnia: 6 Maja 2007, 21:16 »
Cytat: "agi_82"
Stara Strzecha w Milowicach

właśnie właśnie, bo tam są dwie sale  :drapanie:

Offline SIMONACZEK

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 30 sierpień 2008
« Odpowiedź #326 dnia: 6 Maja 2007, 23:29 »
KATTIS wiesz ta niby duza sala w lesnej to jest tak na 80 osób bo ja tam byłam szukałam na 100 i ja bym tam gosci nie upchneła. mysle ze na 60 tez bys tam mogła zrobic ale pewnie to babsko sie czepia jakby mogli to by ludzi sobie na kolanach sadzali

SIMKA

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #327 dnia: 7 Maja 2007, 08:21 »
Dziewczyny im dokładnie o to chodzi  IM WIECEJ LUDZI TYM WIECEJ KASY- mnie tak samo potraktowali w Różanej Dolinie szkoda nawet sie wypowiadac
Ale w końcu znalazłam sale i powiedz mi nawet jakbym miała 20 osób to nie byłoby problemu  a mam prawie 70  ale POani z Różanej to było za mało trzeba byłó miec 120 wtedy by było dobrze- tak samo jest w innych salach
Dziewczyny spróbujcie tez w Jubilacie w Będzinie - tam jest cena 135 zł od osoby

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
« Odpowiedź #328 dnia: 7 Maja 2007, 16:39 »
Dziewczyny spróbujcie tez w Jubilacie w Będzinie - tam jest cena 135 zł od osoby

Takla cena była w tamtym roku i babka uprzedza, że cena wzrośnie o jakieś 5-10 zł i jeszcze jedna zmiana to taka, że ciasta trzeba brać u nich, nie ma wyboru, jak ja sale rezerwowałam to wybór był i mamy to zapisane w menu. Skoro ciasto jeszcze się wlicza to pewnie cena jeszcze poszła w górę, bo tam sobie drogo liczyli za jedną blachę.

Offline kattis

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #329 dnia: 7 Maja 2007, 23:21 »
jupi!!!no chyba sie zdecydujemy na Stara Strzeche w Milowicach:)Rodzice byli dzis i ogladali,zarowno moi jak i mojego przyszlego.Wszystkim sie podobalo i nam ze zdjec rowniez:) Jubilat zdecydowanie odpadl,nie podobalo nam sie w ogole i to ze to przy samej ulicy ,a w Strzesze przynajmniej jest gdzie wyjsc. Mowie o JUbilacie o tej malej sali bo ta duza podobno bardzo fajna.Takze rodzice pojada 2 czerwca jeszcze raz obejzec sale bo wtedy bedzie wesele wiec obejza sobie jak to wszystko wyglada jak juz przystrojone a tymczasem termin nam Pani zarezerwowala wstepnie  :skacza: Zaliczka wynosi 500zł, a wesele 145 zł od osoby :tupot: Teraz jestem juz spokojna,bo jesli nie znajdzie sie nic innego to ta sala mi sie bardzo podoba i zdecydujemy sie na nia :brawo_2: