Autor Wątek: Dziewczyny z ZAGŁĘBIA-wpisujcie się  (Przeczytany 274196 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Agata1982

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 18.08.2007
Dziewczyny z ZAGŁĘBIA-wpisujcie się
« Odpowiedź #210 dnia: 17 Marca 2007, 16:31 »
Cóz moge powiedziec dziewczyna które nie dotarły jak tylko.....szkoda.....bo duzo starciłyscie,było naparwde przefajnie!!!! :brawo_2: Ja osobiscie swietnie sie rozerwałam(alesmy sie usmiały!!!) i dowiedziałam wielu nowych rzeczy zwiazanych z przygotowaniami.Aniutek w poniedziałek jade zobaczyc te buty o których mi mówiłas :skacza:

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
« Odpowiedź #211 dnia: 17 Marca 2007, 21:35 »
Nadrobimy, jeszcze nadrobimy... a dziewczyny napiszcie jakie dni i godziny Wam najbardziej odpowiadają :?:

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #212 dnia: 19 Marca 2007, 12:19 »
a gdzie te fotki :?: czekam i czekam  :tupot:

Offline agi_82
  • bywalec
  • data ślubu: 11.08.2007r.     godz. 15:00
« Odpowiedź #213 dnia: 19 Marca 2007, 14:28 »
Dziewczyny ja też czekam na fotki. :skacza:
katarzyna_84, jak już pisałam wcześniej bardzo chętnie się z wami spotkam ale odpadają u mnie środy i piątki.

Offline dorka_9

• uzależniony
  • data ślubu: 30 sierpnia 2008
« Odpowiedź #214 dnia: 19 Marca 2007, 15:06 »
Właśnie miły być zdjęcia a tu cio  :skacza:

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #215 dnia: 19 Marca 2007, 18:02 »
Dziewczyny żądacie fot a my tych fot nie mamy! zreszta moze ich nawet nie będziemy zamieszczać! aparat miała Maniarka i ona nam najpierw je pokaze i my sie zastanowimy itp.
Trzeba było przyjśc na spotkanie  z aparatami i robić foty! tYlko jedna z nas miała aparat! Ja niestety nie posiadam ma mój W. a Kasi _84 tez chyba ma jej luby!
A no mysmy sie juz tak wstepnie umawiały na piatek za 2 tyg ale zapewne znowu przyjdą 4 osoby - nam wszystkim zazwyczaj weekendy nie pasują !
monia_01 wiemy ,ze byłas w pracy bo Kasi Posłałas sms- WYBACZAMY CI- siła wyższa!
Tylko niepotrzebnie rezerwowałysmy tą loże na 7 osób- nastepnym razem chyba pójdziemy na zywioł!

Offline dorka_9

• uzależniony
  • data ślubu: 30 sierpnia 2008
« Odpowiedź #216 dnia: 19 Marca 2007, 22:28 »
Aniutek83 co się tak oburzasz. :skacza: my tylko się zapytałyśmy czy będą zdjęcia bo któraś z was pisała że będą ale jak nie chcesz to nie musicie zamieszczać. :taktak:

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #217 dnia: 20 Marca 2007, 09:04 »
dziewuszki ale ja sie nie oburzam
Ja pisałam ,że foty beda w tygodniu- a myśmy nie miały aparatu tylko maniarka >ona nam je podesle i poddamy je ogólnej weryfikacji!
Czy w ogóle bedziemy zamieszczac to nie wiemy! zobaczymy!
Ale nastepnym razem zapraszam na spotkania! Wtedy same będziecie mogły robić foty i zamieszczac je na forum!

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #218 dnia: 20 Marca 2007, 09:07 »
Aniutek taki a nie inny ton Twojej wypowiedzi spowodowany jest tymi wykrzyknikami.
Cytat: "Aniutek83"
Ale nastepnym razem zapraszam na spotkania! Wtedy same będziecie mogły robić foty i zamieszczac je na forum!

No to zabrzmialo troche jak - jestescie na spotkaniu to macie, nie jestescie - to spadówa.
Sama bym przyjechala gdyby spotkanie bylo np. w Katowicach czy Bytomiu.

Offline Maniarka

• zapaleniec
« Odpowiedź #219 dnia: 20 Marca 2007, 09:23 »
Cytat: "Antalis"
No to zabrzmialo troche jak - jestescie na spotkaniu to macie, nie jestescie - to spadówa.

tak tak dokładnie o to jej chodziło  :afro:

wreszcie jestem  :brewki: a wiec tak na spotkanku było super - szkoda tylko że moj czas był ograniczony - ze wzgledu na moje seminarium- ale nastepnym razem bedziemy sie bawic do białego raanaa lallalalalala :brewki:
co do zdjęć to tak jak juz napisał Aniutek83 sa one w weryfikacji  :ekxpert: więc prosze sie uzbroic w cierpliwośc i nie wyciągać jakiś smiesznych wniosków   :blant:
BuzioRki dla wszystkich Dzierlawek  :uscisk:
...ważne są tylko te dni, których jeszcze nie znamy...;)
http://www2.glitteryourway.com/img/glitteryourway-beeac9c9.gif

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #220 dnia: 20 Marca 2007, 09:28 »
Cytat: "Maniarka"
tak tak dokładnie o to jej chodziło

Ale to było niegrzeczne.Czesc z nas byla zajeta i nie mogla przyjechac, ja z racji odleglosci i nieznajomosci miasta te z odpadłam. Czy to nasza wina ??

Offline Maniarka

• zapaleniec
« Odpowiedź #221 dnia: 20 Marca 2007, 09:44 »
Ale to było niegrzeczne

nie miałam tego w zamiarze  :los: , ale jak widze takie stwierdzenie

to jakoś mi tak samo z pod paluszków wychodzi - przeciez jestesmy tu po to aby nawiązywac nowe znajomości byc może na całe życie - a tu takie stwierdzenie
- jakoś mnie to poruszyło  :afro:
Czesc z nas byla zajeta i nie mogla przyjechac, ja z racji odleglosci i nieznajomosci miasta te z odpadłam

przecież każda z nas to rozumie - czy widać tu jakieś pretensje  :drapanie:

Offline .monia.

• * * * * *
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #222 dnia: 20 Marca 2007, 09:54 »
A ja tylko obserwuję waszą rozmowę nie chcę się wtrącać, bo widzę, że jakaś niemiła atmosfera się wkradła  :afro:
Mnie jest tylko głupio bo sie nakręciłam, a wyszło tak jak wyszło.
Z tego co wyczytałam plantujecie następne spotkanko chyba na 30 marca, tak?? Na chwilę obecną nie planuję nic więc jestem ZA! W pracy nie szykują żadnych niespodzianek, więc będę na 100%, a jak wyczuję, że coś planują to powiem, że mam już coś zaplanowane i wezmę sobie godzinki do odbioru :brewki: , aby się z wami zobaczyć i poznać :przytul:  :skacza:

Offline Maniarka

• zapaleniec
« Odpowiedź #223 dnia: 20 Marca 2007, 10:00 »
Cytat: "monia_01"
Mnie jest tylko głupio bo sie nakręciłam, a wyszło tak jak wyszło.

przestań Monia przecież rozumiemy - nigdy do konca nie wiesz co Cie może spotkać - a przed Nami jeszcze nie jedno spotkanie to się zdążymy poznać  :uscisk:

Offline .monia.

• * * * * *
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #224 dnia: 20 Marca 2007, 10:36 »
a przed Nami jeszcze nie jedno spotkanie to się zdążymy poznać :uscisk:

Trzymam za słowo  :skacza:

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #225 dnia: 20 Marca 2007, 13:03 »
Antalis no teraz to chyba troche przesadzasz!
Organizowałysmy spotkanie i zgłosiły sie wyłącznie dziewczyny z okolic wiec bez sensu było organizować spotkanie w Katowicach czy gdzies tam! Skoro wszystkie byłyśmy z DG, Bedzina czy tam Sosnowca i Czeladzi!
Bez sensu było sie taszczyć do Katowic czy dalej!
A dziewczyny , które były na spotkaniu same zadecydują czy bedziemy zamieszczac fotki- aprat miała Maniarka ona nam je poprzesyła i zdecydujemy! Ja nie moge mówic za siebie- dlatego powiedz ,że zobaczymy czy będziemy je zamieszczać! To jest decyzja wszystkich! nie tylko moja!
Ale Monia_01 my Cie rozumiemy- SIŁA WYŻSZA!
Bedzie nastepne spotkanko w Dg 30 marca to zapraszamy wszystkich!

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #226 dnia: 20 Marca 2007, 13:05 »
Antalis no teraz to chyba troche przesadzasz!
Organizowałysmy spotkanie i zgłosiły sie wyłącznie dziewczyny z okolic wiec bez sensu było organizować spotkanie w Katowicach czy gdzies tam! Skoro wszystkie byłyśmy z DG, Bedzina czy tam Sosnowca i Czeladzi!

Tez bylam przeciez chetna ale na spotkanie w Katowicach bo nie znam DG.

No i ja znowu odpadam.
No nic nevermind ...

Offline Maniarka

• zapaleniec
« Odpowiedź #227 dnia: 20 Marca 2007, 13:07 »
A dziewczyny , które były na spotkaniu same zadecydują czy bedziemy zamieszczac fotki- aprat miała Maniarka ona nam je poprzesyła i zdecydujemy!

nad- dworny fotograf (czyli Ja  :brewki: ) przeslał już foty do weryfikacji  :ekxpert:  czekam tylko na opinie moich Koffanych forumek  :brawo_2:

Offline .monia.

• * * * * *
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #228 dnia: 20 Marca 2007, 13:10 »
Miejsce spotkania to samo?  :brewki:

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #229 dnia: 20 Marca 2007, 13:11 »
Tez bylam przeciez chetna ale na spotkanie w Katowicach bo nie znam DG.
Aniutek83 napisał/a:

No i ja znowu odpadam.
No nic nevermind ...

tak jak ja :(

nie wiem po co to całe zamieszanie..nie chca fotek dawac, ich sprawa..my z Krakowskiego spotkania od razu fotki umiescilysmy na  necie bez dyskutowania, czy ta fotke wklic czy ta druga..posmialysmy sie przynajmniej, jak na nich powychodzilysmy :)

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #230 dnia: 20 Marca 2007, 13:15 »
ja myśle ,ze jak sie zgłosi więcej dziewczyn z innych okolic to nie bedzie problemu ze zorganizowaniem spotkania np. w Kato! Ale wcześniej sie zgłaszały tylko dziewczyny z Zagłebia- to zorganizowałyśmy spotkanko w Dg i wszystkim pasowało!
Ja np. nie znam Bytomia np. wcale a i inne dziewczyny chyba by tez tam nie jechały skoru tu większośc miała bliżej
Nie było sensu organizować czegos dalej- a ty Antalis sama pisałas ,ze knajpy to nie dla Ciebie i ,że Ty jestes po weselu i uznałaś ,ze nie będziesz mieć z nami o czym rozmawiać- chociaz wcale nie rozmawiałyśmy tylko o slubie i Twoje rady na pewno by nam pomogły!
Mi jest teraz przykro ,że tak źle mnie oceniłas i ,ze również błednie oceniłas ton mojej wypowiedzi!

A ja jak juz mówiłam ja nie decyduje za siebie- to wszystkie dziewczynki ocenią!
Ale wydaje mi sie ,że z fotami problemu nie będzie!

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #231 dnia: 20 Marca 2007, 13:21 »
Aniutek83, a orientujesz sie jaki autobus do Myslowic jezdzi  z dabrowy :?: 23 :?:

Offline Maniarka

• zapaleniec
« Odpowiedź #232 dnia: 20 Marca 2007, 13:25 »
Mi jest teraz przykro ,że tak źle mnie oceniłas i ,ze również błednie oceniłas ton mojej wypowiedzi!

no już dobrze dziewczynki  :przytul: jedna zle zrozumiala druga , ale mysle że jakoś sie dogadamy - może to te nasze pieprzone hormony  :brawo_2:
(kurcze zachowalam sie teraz jak typowy facio  :blant: )
ja myśle ,ze jak sie zgłosi więcej dziewczyn z innych okolic to nie bedzie problemu ze zorganizowaniem spotkania np. w Kato

również nie widze żadnego problemu - tylko wtedy bedziemy musiały sie 100% okreslic kto da radę, przecież im więcej będzie NAs tym przyjemniej   :uscisk:
A ja jak juz mówiłam ja nie decyduje za siebie- to wszystkie dziewczynki ocenią!
Ale wydaje mi sie ,że z fotami problemu nie będzie!

myślę że do jutra sprawa fotek sie wyjasni - nie jest ich zbyt duzzzooo bo musialam mykac ale zawsze coś  :brewki:
buzioRki

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #233 dnia: 20 Marca 2007, 13:26 »
Dziewczyny ja chce umiescić foty dla mnie to bez róznicy ale była z nami np. Agata1982 , która  nie umieszczała swoich fotek na forum a jest na naszych fotach  czy np. Kasiula_84 !
I tylko o to mi chodzi!Ja nie moge decydowac wyłacznie za siebie i tyle!
Jakbym była na nich sama to co innego!
Gosiu do DG jada 2 autobusy 18 i K ( ten prywatny autobus)

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #234 dnia: 20 Marca 2007, 13:31 »
Agata1982 , która nie umieszczała swoich fotek na forum a jest na naszych fotach czy np. Kasiula_84 !

to sie rozumie..najwyżej zroi się plamke zamiast głowki :)
no już dobrze dziewczynki  jedna zle zrozumiala druga , ale mysle że jakoś sie dogadamy - może to te nasze pieprzone hormony

a tym bardziej Antalis musimy zrozumieć :)
Gosiu do DG jada 2 autobusy 18 i K

wiec jest szansa, ze sie zjawie i DG..ale musi się zrobić cieplej i dluzszy dzien :)

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #235 dnia: 20 Marca 2007, 13:33 »
ty Antalis sama pisałas ,ze knajpy to nie dla Ciebie

Chodziło mi ze tam pala a ja w dymie siedziec nie moge. Nie moge wymagac od Was byscie siedzialy w "dziale dla niepalacych" zwłaszcza ze tylko ja jestem z Was w ciazy.

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #236 dnia: 20 Marca 2007, 13:36 »
Zawsze Gosiu mozesz dojechac do Kato a z Kato do DG to masz mnóstwo autobusów- chociaz najszybciej bo ok 20 minut jada przyspieszone 801, 821 i 831!  Bo one dodatkowo nie zahaczają o Sosnowiec, Będzin czy Czeladź czy Siemianowice lub Mysłowice!
A ja juz dostałam fotki od Maniarki - ja wyraziłam zgode teraz czekamy na inne dziewczyny! Chociaż na 2-óch wygladam jak pijany królik!

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #237 dnia: 20 Marca 2007, 13:40 »
ale Antalis akurat tak sie kochana składa ,że zadna z nas nie pali  i zadna z nas tam nie paliła! Wiec akurat nam by to wcale nie przeszkadzało!
Po prostu źle mnie zrozumiałas i jest mi przykro ,ze ktos tak o mnie pomyślał bo  ja staram sie nikogo nigdy nie obrazać i ogólnie to b. lubie ludzi!
Spotkanie było przesympatyczne i myśle ,ze jeszcze wiele spotka nprzed nami i gdy sie wszystkie spotkamy to sie przekonamy ,ze wszystkie jestesmy fajnymi babkami!
A dobrze ,ze chociaz to spotkanko doszło do skutku  bo poprzednie własnie w Kato ( na które ja byłam chetna) sie nie odbyło!

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #238 dnia: 20 Marca 2007, 13:42 »
Matko ile zamieszania przez jedno spotkanie!!!!

Oosta- ja na ciebie czekam z kawą w samym centrum Katowic. Moze być w pubie - mnie dym nie przeszkadza i nie widze powodu dla ktorego nie wolno mi w nim siedziec.

Zresztą każdą forumke przebywającą w Katowicahc zapraszam! Mieszkam obok dworca więc nie trzeba mnie daleko szukać :)

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #239 dnia: 20 Marca 2007, 13:53 »
ale Antalis akurat tak sie kochana składa ,że zadna z nas nie pali i zadna z nas tam nie paliła! Wiec akurat nam by to wcale nie przeszkadzało!

Rozumiem dziewczyny ale je nie dosc ze w ciazy to jeszcze jestem uczulona na dym z papierochow a przeciez w knajpie sa tez inni ktorzy palic moga a nie moge wymagac od Was poswiecen typu " idziemy do knajpy gdzie nie palą".

Takze jesli bedzie kiedys mozliwosc spotkanka np. w Katowicach na ktorych tez specjalnie sie nie znam :P wiem tylko gdzie Skarbek jest no i dworzec autobusowy :P , a byla by mozliwosc niesiedzenia  w dymie to jestem chetna, nawet podwojnie ;p