0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Bardzo ladne zaproszenia, nie widzialam jeszcze takich
My juz wlasciwie rozdalismy
Zycze powodzenia w rozdawaniu - bo wasza liczba gosci robi wrazenie
Zamawialiście je gotowe, czy projektowaliście może
Pochwalę Ci się moim prezentem: wstaję w niedzielę rano, a na dywanie w dużym pokoju na kartkach A4 wyrysowane literki K-O-C-H-A-M C-I-Ę-!. Otwieram lodówkę, a tam "Kocham Cię". Podobnie w wc, łazience i... w zmywarce Jak słodko !!!
uwielbiam konwalie
Spóźnione gratulacje!!!!
Cytat: Lemmy w 21 Maja 2007, 21:06Spóźnione gratulacje!!!!Dziękuję bardzo:) Pracę mgr prawie skonczyłam......zostało mi w sumie podsumowanie badań I będzie odchodziło drukowanie i oprawianie Obrona 20 czerwca A potem już tylko myślę o slubie i weselu
Cytat: ewajasz w 22 Maja 2007, 07:45Cytat: Lemmy w 21 Maja 2007, 21:06Spóźnione gratulacje!!!!Dziękuję bardzo:) Pracę mgr prawie skonczyłam......zostało mi w sumie podsumowanie badań I będzie odchodziło drukowanie i oprawianie Obrona 20 czerwca A potem już tylko myślę o slubie i weselu To rozumiem, że nie rozerwiesz się w przeddzień obrony z nami na koncercie Heaven & Hell, hehe. Chociaż ja na swoją biegłam prawie z kilkudniowego maratonu koncertowego!Będę trzymać kciuki, obrona to już pikuś. Będzie dobrze!Ostatnio przeglądając moją pracę natknęłam się na tyle literówek!!! A przed oddaniem jej sprawdzałam kilkanaście razy!
A we wtorek prawdopodobnie jadę oglądać butki ślubne
mmm bukiet cudo czasem ci faceci potrafia zaskoczyc czasami tak rzadko sie to zdaza, ze jesli juz ma miejsce pytam mojego T czy dobrze sie czuje albo "kim ty jestes? gdzie jest moj T? i co z nim zrobiles?" eh.....Ci faceciCytujA we wtorek prawdopodobnie jadę oglądać butki ślubne to beda fotki??
no no Laseczki macie romantycznych mezczyzn...tylko gratulowac ciekawa jestem kiedy ja bede miala obrone
To moze male zakupy?? P.s. niecierpie tego nowego forum
Karolina a masz moze kabel do swojego telefonu?Bo ja nie mam ,miałam wczoraj brata poprosić,ale późno wrócił.Przesłałabym Ci MMsem,a Ty byś załadowała tu.Co Ty na to?
Nie ma za co Bardzo ładna sukienka, śliczny kolor!