0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Ale wszystko jest ok i jestem już na 10 semestrze!!!!!
gratuluje j a wciaz nie mam jednego wyniku
No i zostało....200 dni:)
Nam 123... i wcinam batoniki od teściowej
Przecież świetnie wyglądasz!
Słodycze poprawiają nastrój
może i tak ale 4 kilogramki przydało by się zrzucić:D
to się da zrobić w wakacje!
Jak się okazało połowa grupy to znajomi
Nauki prowadzi ksiądz,którego nie darzę sympatią i najchętniej bym go
u mnie coraz czesciej wychodzi ze polowa bierze slub w tym roku szal cial
bo to lata 80 wychodzą za mąż i się żenią
Jejku jestem pod wrazeniem!!!Sliczny portret,ale Ty uzdolniona jestes!!!
Dzieło ukończone, jest suuuuuuper!!!!!!!!!!!!! Gratuluje , to bedzie piekny akcent na Twoim weselu. Podziwiam!!!!
ewajasz, pół roku ja bym chyba do końca życia tego nie wyszyła - piękny, podziwiam takie osoby jak ty, ja nie mam ani drygu ani cierpliwości
Napewno super wyjdzie Mma nadziej ze się potem pochwalisz dzielem D:
Ewa - genialne! Zazdroszczę cierpliwości!
ewajasz, ja tez podziwiam za checi i wytrwalosc a wczoraj dzwonie do mojego R i slysze bardzo glosna muzyke mowie co tak tam gra aon THERION ja co?? i nagle lampka czekaj laseczki na e-weselu tego sluchaja...malo nie padl z wrazenia
XXX są świetną terapią kojącą nerwy!!! Wiem, bo sama stosuję
Zgadza się ewajasz, XXX są świetną terapią kojącą nerwy!!! Wiem, bo sama stosuję A Ciebie podziwiam, bo twoje zaawansowanie w hafcie jest godne podziwu, ja dopiero raczkuję. a ponieważ nie mam daleko do Ciebie, to może bliżej Twojego wesela spotkamy się, ja porosze o lekcję hafciarstwa, a odwięczę się pomocą przy dekoracji sali
ja się chyba skuszę, może coś z tego wyjdzie - najwyżej spalę w kominku to moje "dzieło"
Taaa, prosty - hmm może kropkę
ewajasz, kusisz mnie Dobra dzisiaj idę do pasmanterii i coś kupię - może bałwanka to zdążę do świąt
Masz jeszcze jakieś swoje dzieła