a my wróciliśmy wczoraj z Blue Mountain Resort, ogólnie bardzo fajnie, dobre jedzenie, sala zabaw dla dzieci, mały plac zabaw na zewnątrz i fajne baseny wewnątrz i na zewnątrz (byliśmy codziennie, a czasem nawet 2 razy dziennie, dzieciom się bardzo podobało)
rozczarowałam się natomiast brakiem klimatyzacji, pierwsze 2 dni było nam ciężko zasnąć, później już się przyzwyczailiśmy i było ok
Sylwia a jak u was wrażenia z pobytu? pojechalibyście drugi raz?
będąc tam usłyszałam kilka wspaniałych opinii na temat osady śnieżka, ale tam ceny sporo wyższe... jak wracaliśmy przez karpacz to nawet tam przejeżdżaliśmy 
Caril jak znaleźliście apartamenty w Albanii? na własną rękę czy z biurem podróży?
Osada sniezka to ten sam wlasciciel i cenowo taniej niz blue mountain

Powiem tak. My mielismy pokoj narozny z widokiem na dolny namiot i oarking z salonu i na plsc zabaw z sypialni. Pokoj mimo panujscychbupalow niw byl nagrzany wiec nie korzystalibysmy x klimy.
Tsk juz na sucho stwierdzam ze kilka rzeczy mi die nie podobalo.
Np plac zabaw.. mimo dmuchancow i animscji wg mnie plac zabaw zdecydowanie beznadziejny.
Jedzenie ok sle po 8 dniach juz chcielismy zjesc schabowego,, mielonego czy gulasz

Pory posilkow srednie.
Bedac w gorach sniadanue powinno byc od 7 wg mnie.
Raz mieliśmy akcje ze niecwpuscili nas na śniadanie i kazali isc do restauracji green a tam nas nir wpuścili bo brsk miejdc i tsk sobie chodzilismy.
Na minus tez to ze hotel ma potencjal jest ogromny a po 22 nic sue nie dzieje..
Zadnej dyskoteki, pubu, kregloli czy glupiego bilarda.. wiec jsk masz opieke do dziecka to po 22 trza dralowac kawsl na miasto.
Ogolnie dałabym dzis mocne 4+
I owszem.. wrocilabym

Choc ja z tych ktorzy raczej pojada do innego hotelu.
Mysle nas sandra lub golebiewskim za rok

Tak o. Dla porównania