Wybór ogromny. Na obiad i kolacje zawsze kilka mięs, ryby, 2 zupy i chlodnik, sałatki, warzywa i owoce, sosy, ciadta i ciasteczka, lody w kilki smakach, napoje gazowane, nektary, piwo i 2 wina. Makaron zawsze na zmianę: spaghetti, kokardki i świderki, 2 sosy- bialy i czerwony. Kucharz zaesze na miejscu smazy rybe lub mięso, a reszta lezy.
Na śniadanie 3- 4 rodzaje płatków, jogurt naturalny i owocowy, mleko zimne i gorace, kakao i kawa, owoce, warzywa, napoje te same. Kucharz smazy jajka sadzone i kiełbaski, reszta lezy. Pieczywa kilka rodzajów, piecyk do podgrzewania i grzanek stoi obok. Jajecznica, jajka, tosty z serem, miody, dzemy, sery rozne rodzaje, masło. Jakieś owsianki itp boczek i szynki na gorąco, na zimno wedliny różne.