Autor Wątek: Do Nas też SZCZĘŚCIE ZAWITA!!!  (Przeczytany 12981 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jagna77

• Chuck Norris
  • Mateuszek cały nasz świat ....
  • data ślubu: 08.04.2007 *WIELKANOC*
Odp: Do Nas też SZCZĘŚCIE ZAWITA!!!
« Odpowiedź #180 dnia: 5 Lipca 2007, 17:14 »
AGULA to jak z tymi wynikami kochana  :drapanie: :tupot:

Offline AGULA

• entuzjasta
  • data ślubu: 25.06.2005 r.
« Odpowiedź #181 dnia: 5 Lipca 2007, 17:16 »
Będę dzwoniła dopiero po 21:00 bo o tej porze P. Doktor odbiera telefony od pacjentek! Więc dam znać troszke później!
Dziękuję, że pytasz! :uscisk:

Offline Jagna77

• Chuck Norris
« Odpowiedź #182 dnia: 5 Lipca 2007, 17:22 »
AGULA to czekam z niecierpliwoscia  :tupot:

Offline AGULA

• entuzjasta
« Odpowiedź #183 dnia: 6 Lipca 2007, 08:28 »
Witam!
Nio własnie, więc jak się okazało po konsultacji telefonicznej z P. Doktor okazało się, że wyniki moczu są w jak najlepszym porządku, morfologia jak u "młodego boga" (cytuję słowa P. Doktor ;) ) ... ale jest niezbyt dobry wynik dot. leukocytów. Za wysoki: LYM 17,8 %L , GRAN 9.8  76,9%G, dlatego dziś rano musiałam zrobić ponowne badanie leukocytozy z rozmazem, bo mogę mieć jakąś infekcję! Oby nie! :blagam: Nie daj Boże!!! :sad:
Właśnie wróciłam z labolatorium. ... i czekam do popoludnia na wynik ... :tupot:

Hm... a teraz idę sobie pospać bo nockę miałam jakąś nieprzespaną do 3 nad ranem  :ziew:! Pozdrawaiam!

Offline tulip

• zapaleniec
  • data ślubu: 1 lipca 2006
« Odpowiedź #184 dnia: 6 Lipca 2007, 09:04 »
Agula, to jeszcze masz takie badania w ostatniej chwili?
Mnie już się wszystkie badania pokończyły chyba 3 tygodnie temu. :drapanie:

No to miłego spanka życzę! Sama chyba tez zaraz pójdę spać, bo cóż innego można robić w taką pogodę? :||
Żonka od 1 lipca 2006 :D Maminka od 20 lipca 2007 :)

Offline madziulek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #185 dnia: 6 Lipca 2007, 10:19 »
ja też teraz robiłam morfologię a w poniedziałek idę na mocz i dziś bede dzwonić dio swojego gina pytać o wynik z posiewu i pobieral mi jakiś coś na wynik z obecności jakiegoś paciorkowca :) mam nadzieje ze wsio bedzie oki :)

ja też mam za sobą ciężką noc nie spałam od 24 do 4 rano a wstałam już o 8 i padam
Kuba 2007
Szymon 2010

Offline AGULA

• entuzjasta
« Odpowiedź #186 dnia: 6 Lipca 2007, 13:16 »
Agula, to jeszcze masz takie badania w ostatniej chwili?
Mnie już się wszystkie badania pokończyły chyba 3 tygodnie temu. :drapanie:

No to miłego spanka życzę! Sama chyba tez zaraz pójdę spać, bo cóż innego można robić w taką pogodę? :||

Ano Tulipku właśnie miałam zrobić takie badania.Ostatnio robiłam pod koniec maja. Moja P. Doktor jest za tym żeby u ciężarnych oszczędzać jak najwięcej krwi, tym bardziej że zagrożone jesteśmy anemią!
... Byłabym bardziej wyluzowana gdybym wiedziała, że leukocyty spadną i że to nie jest związane z żadną infekcją!Oby wszystko było w porządku  :brewki:, ... ale o wynikach dowiem sie dopiero wieczorem po konsultacji z P. Doktor.

... A pogoda iście do spanka!Nic tylko spać! Tylko, kurcze pomimo tego że chce mi się spać to nie mogę zasnąć!!!  :mdleje:

ja też teraz robiłam morfologię a w poniedziałek idę na mocz i dziś bede dzwonić dio swojego gina pytać o wynik z posiewu i pobieral mi jakiś coś na wynik z obecności jakiegoś paciorkowca :) mam nadzieje ze wsio bedzie oki :)

ja też mam za sobą ciężką noc nie spałam od 24 do 4 rano a wstałam już o 8 i padam

Musi być dobrze Madziulku! Może to ta pogoda tak wpływa na nasze samopoczucie, z tym , że ja byłam taka jakas niespokojna a Ty Madziulku miałas jeszcze skurcze!Słyszałam, że pogoda również może mieć wpływ na wywołanie skurczy. Po konsultacji z lekarzem, daj znać, co i jak?

...
Ja poczekam do popołudnia na wyniki a potem do wieczorka na pogawędkę z P. Doktor.
:id_juz:

****************************************************************************************
TERMINY FORUMEK dot. powitania Naszego CUDU! :serce:

07 lipiec Vall
08 lipiec Martyna 1985
12 lipiec Jagna77
14 lipiec (ok 14:00) Tajusia

Offline Jagna77

• Chuck Norris
« Odpowiedź #187 dnia: 6 Lipca 2007, 14:16 »
AGULA to czekamy na wiesci po wieczornej konsultacji  :tupot:

Offline AGULA

• entuzjasta
« Odpowiedź #188 dnia: 6 Lipca 2007, 22:25 »
Hej Hej!! :hello:

Jestem po konsultacji z P. Doktor i aż mi sie humorek poprawił! Limfocyty wzrosły granulocyty zmalały więc jest w porządku. No może nie jest idealnie ale jest w porządku. Przestaję powoli rozumieć analizę wyników ale skoro P. Doktor mówi że jest OK, to cóż..., nic innego mi nie pozostało jak tylko uwierzyc! :)
W tej chwili jest okres b. dużego pylenia, np. traw a dla mnie to jeden z większych alergenów.  Co prawda czuję się dobrze, ale w związku z tym, że jestem alergiczką, stąd być może takie wahania poziomu leukocytów.
Uff....zostałam uspokojona. Mam nadzieję, że żadna infekcja mi się nie porzypałęta. Bardzo sie cieszę, że nie będę musiała przyjmować żadnych medykamentów, bo to przecież zostało Nam 10 dni do terminu powitania Naszego Dziubdziulka  :Serduszka: ... hmmm  :drapanie:... a może mniej?... a może troszkę więcej? :drapanie:
W każdym bądź razie nie jest źle i mam nadzieję, że ten fakt sie nie zmieni na gorsze! :brewki:
Muszę mysleć optymistycznie!Grunt to pozytywne myślenie!!!  :ok:

Pozdrawiam i życzę Udanego weekendu!!! :id_juz:

Offline Jagna77

• Chuck Norris
« Odpowiedź #189 dnia: 7 Lipca 2007, 05:39 »
AGULA to super wiesci nam tu przynioslas  :brawo_2: :skacza:

Juz niedlugo i w koncu sie rozpakujesz  :) wszystko bedzie dobrze  :ok: uszka do gory  :)

Offline AGULA

• entuzjasta
« Odpowiedź #190 dnia: 7 Lipca 2007, 11:18 »
Dzięki Jagienko za zainteresowanie!  ;)
Dobrze się czuję, humorek dopisuje więc jest OK.
Lecimy dziś zrobić jeszcze ostatnie zakupki ... stwierdziłam, że brakuje mi z dwóch koszulek i śpioszków dla Dzidziulka!!... chociaż szafeczka dla Skarbulka pęka w szwach... :hopsa: ... szukam jeszcze poduszki - rogala do karmienia piersią ... i kurcze nie mogę znaleźć w Szczecinie?A może któraś z Was wie gdzie dostanę taką poduchę?

Pozdrawiam!! :wink:

Offline megi28

• uzależniony
  • data ślubu: 30.09.2006
« Odpowiedź #191 dnia: 7 Lipca 2007, 15:16 »
Hej Agulka widziałam rogale w bobolandzie, zadzwoń tam się dowiedz czy jeszcze mają.
A tak wogóle kobito to na co ty czekasz, jak tam coś już czujesz jakieś boleści czy narazie brak oznak?

Offline AGULA

• entuzjasta
« Odpowiedź #192 dnia: 8 Lipca 2007, 00:22 »
Hej Agulka widziałam rogale w bobolandzie, zadzwoń tam się dowiedz czy jeszcze mają.
A tak wogóle kobito to na co ty czekasz, jak tam coś już czujesz jakieś boleści czy narazie brak oznak?

Hej Megi! Cieszę się, że w nawale nowych cudnych obowiązków znalazłaś chwilkę żeby odwiedzić mój wątek! :uscisk:

... Apropo hurtowni. Jak robiliśmy tam ostatnio zakupy to były poduchy ale nie rogale, takie troszkę inne - sztywne, więc wziełam taką ale potem oddałam, bo stwierdziłam, że rogal będzie chyba jednak lepszy!

A co u nas? A dziekuję w porządku! :hopsa:
Nie chwaląc dnia przed zachodem słońca, jak narazie czujemy się świetnie!
Skarbulo, od popołudnia baaaardzo dziś bryka sobie w brzuniu!Niesamowite i cudowne to zjawisko i bardzo dla nas radosne!hihi :mrgreen:
Jak do tej pory, boleści i większych oznak nadchodzącego wielkiego dzionka brak!
Pewnego poranka miałam chyba  :drapanie: ... skurcz przepowiadający, co do  przyjemności nie należało, ale jak do tej pory to była to taka jedyna silniejsza oznaka!
Do terminu pozostao nam 8 dni (od jutra, tj. od niedzieli :) ) więc zobaczymy co się będzie działo ... czekamy... :brewki:
Nie znamy dnia  ani godziny a dzidziulo może w każdej chwili powiedzieć "OK!gotowi? wychodzę!"  :los: ... troszkę się boję ...

Jeszcze raz serdeczne dzięki za odwiedzinki! :wink:
... Pozdrawiam serdecznie!!!
 :id_juz:

TERMINY FORUMEK dot. powitania Naszego CUDU!

07 lipiec Vall
08 lipiec Martyna 1985
12 lipiec Jagna77

Offline Jagna77

• Chuck Norris
« Odpowiedź #193 dnia: 8 Lipca 2007, 12:12 »
AGULA strach jest czyms normalnym ale nie ma sie czego obawiac , nastawienie jest bardzo wazne i nie poddawaj sie  zlym mysla tylko uszka do gory  :ok:

Ciekawe , ktora trafila z obstawieniem  ;)

Offline megi28

• uzależniony
  • data ślubu: 30.09.2006
« Odpowiedź #194 dnia: 8 Lipca 2007, 13:46 »
Agulka ja jak tylko znajdę wolny czas to staram się chociaż poczytać bo nie zawsze zdąże napisać w każdym wątku, ale jakby nie patrzeć uzależnienie to uzależnienie długo trzeba się z tego leczyć hehe!!!!!!!!!

Ja obstawiam 16 lipiec to również miała być moja data więc może chociaż twój skarb się spisze i przyjedzie na świat w zaplanowanym dniu:)

Pozdrawiamy i trzymamy mocno kciuki :id_juz: :id_juz: :id_juz:

Offline AGULA

• entuzjasta
« Odpowiedź #195 dnia: 8 Lipca 2007, 15:20 »
AGULA strach jest czyms normalnym ale nie ma sie czego obawiac , nastawienie jest bardzo wazne i nie poddawaj sie  zlym mysla tylko uszka do gory  :ok:

Ciekawe , ktora trafila z obstawieniem  ;)
Wiem wiem Jagienko!Trzeba myślec pozytywnie! :tak_2:

Z tym obstawianiem juz niedługo zobaczymy ... hihihi :Wzruszony:

Agulka ja jak tylko znajdę wolny czas to staram się chociaż poczytać bo nie zawsze zdąże napisać w każdym wątku, ale jakby nie patrzeć uzależnienie to uzależnienie długo trzeba się z tego leczyć hehe!!!!!!!!!

Ja obstawiam 16 lipiec to również miała być moja data więc może chociaż twój skarb się spisze i przyjedzie na świat w zaplanowanym dniu:)

Pozdrawiamy i trzymamy mocno kciuki :id_juz: :id_juz: :id_juz:

Żebyś wiedziała Megi, że to chyba uzależnienie!  :lol:  Pomimo wszystko dzięki za to, że jednak znajdujesz tę chwilkę zeby chociaż zerknąć na mój wątek!

Dziękuję Wam dziewczyny!
hmm... Ciekawe czy Dzidziulo wybierze sobie zaplanowany terminek 16 lipca? hihi ...  :hopsa:
POZDRAWIAM WAS BARDZO SERDECZNIE!!! :id_juz:  :uscisk:

:serce:

07 lipiec Vall
08 lipiec Martyna 1985
12 lipiec Jagna77
16 lipiec Megi28

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #196 dnia: 8 Lipca 2007, 20:20 »
I ja tez obstawiam 16 lipiec :D
Ok 16 :D
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline AGULA

• entuzjasta
« Odpowiedź #197 dnia: 9 Lipca 2007, 09:10 »
Hej dziewczyny!
... dziś zasnęłam dopiero około godz. 3:00 ... podobnie jak w zeszłym tygodniu chyba zaczął mnie chwytać skurczyk przepowiadający
WIELKI DZIEŃ! Brzunio miałam twardy, dzidziulo troszke nocką pohasał i deliktanie bolało mnie podbrzusze! hm... chyba powoli zbliżamy się do finiszu ...  :brewki: :Wzruszony:

Fakt, że wczoraj troszkę sobie pofolgowałam, ale teraz to juz chyba nie ma się co aż tak oszczędzać?!  ;D
Przesyłam foteczke z wczorajszego spacerku!... mam nadzieje, że nie ostatniego przed rozwiązaniem Naszej Słodkiej zagadki!hihhii

... wczoraj miałam ochotę wejśc sobie jeszcze na drzewko  :los:

Vall i Martynko typowane przez Was terminki minęły a my nadal brykulamy sobie 2 w 1!hihi ...  i jest słodko! :hopsa:
07 lipiec Vall
08 lipiec Martyna 1985

12 lipiec Jagna77
16 lipiec Megi28
16 lipiec (ok. godz. 16) Ela

Offline madziulek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #198 dnia: 9 Lipca 2007, 10:57 »
Fajnie że u was wszystko wporządku :)
ja obstawiam date 17 lipca :)
Kuba 2007
Szymon 2010

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #199 dnia: 9 Lipca 2007, 11:02 »
Ja obstawiam 13 piatek :) Na pewno bedzie szczesliwy :)
P.S. Sliczny brzuszek - to chyba jedne z ostatnich jak nie ostatnie zdjecia z brzucholkiem :)

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #200 dnia: 9 Lipca 2007, 11:08 »
Ja też myślę, że piatek 13-go o 13-stej byłoby fajną datą ;D

Offline tulip

• zapaleniec
« Odpowiedź #201 dnia: 9 Lipca 2007, 13:45 »
Agulka, jaki śliczny kształtny brzusio!

Mój brzusio mi jakoś tak bardziej odstaje...

A jaka jest przewidywana waga dziecka?

Offline AGULA

• entuzjasta
« Odpowiedź #202 dnia: 9 Lipca 2007, 14:26 »
Madziulku, Antalis, Maju, Tulipku! dzieki że odwiedziłyście Nasz wątek i za obstawienie dat spotkania z naszym Cudem !  ;) hm... Przyznam, że typy są ciekawe!   :grin:  hmm..... zobaczymy co się będzie działo ...  :tupot:

Dziekuję Antalis! :wink: Fotki są z wczorajszego dnia!Teraz staramy sie robić codziennie z myślą, że to mogą juz być ostatnie chwile ze Skarbem w brzusiu ...  :Wzruszony:
Dziękuję Tulipku!  :wink: mówią, że dwa takie same brzuszki nigdy sie nie trafiają! hhihi... pewnie dużo tu zależy od ułożenia dzidziusia i od wielu innych anatomicznych czynników.  ;) Twój brzusio jest równie śliczny, zresztą brzuszek każdej ciężaróweczki jest piękny! :tak_2:
A ja z brzusiem i jego "małym lokatorem" w środku czuję sie wspaniale!!! :Serduszka:

... ... ... ... ... ... ...

Vall i Martynko typowane przez Was terminki minęły a my nadal brykulamy sobie 2 w 1!hihi ...  i jest słodko!  :hopsa:
07 lipiec Vall
08 lipiec Martyna 1985

12 lipiec Jagna77
13 lipiec Antalis
13 lipiec (godz. 13) Maja
16 lipiec Megi28
17 lipiec Madziulek

Offline :martyna:
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #203 dnia: 9 Lipca 2007, 15:15 »
Ooo moja data minęła :)

Fotki super!! Pięknie wyglądasz:) Brzuszek ekstra!!!

Offline Jagna77

• Chuck Norris
« Odpowiedź #204 dnia: 10 Lipca 2007, 08:05 »
AGULA no to dwa dni musisz wytrzymac bo zadna z nas nie  preferowala tej daty  ;) :D

Offline AGULA

• entuzjasta
« Odpowiedź #205 dnia: 10 Lipca 2007, 08:38 »
Też tak myślę Jagusiu!hihi  ;D
I nadal tłumaczę Dzidziulkowi, żeby sobie jeszcze posiedziało w swoim "ciepłym brzusiowym mieszkanku", przynajmniej do planowanego terminu porodu! :D  :los:

...
Nockę mieliśmy dziś spokojną. Skarbunio spało sobie  grzeczniutko i nie brykało  :Serduszka: 

... tylko zaczynam martwić sie o zdrowie Mężusia! Dostał wczoraj kataru i gardzioło go boli! Kurde bele, mam nadzieję, że mi się chłopisko gorzej nie rozchoruje i nie daj Boże żeby na mnie jeszcze przeszła jakaś infekcja przed porodem! :blagam: :???:
Trzeba chyba zastosować jakieś naturalne metody zapobiegawcze, np. herbatka z malinką i cytrynką, kanapeczki z czosneczkiem ...???
Dziewczyny jeśli znacie jakieś inne metody anty zarazkowe to czekam na cenne porady?!!!

... A tak ogólnie to dzisiejszy dzień iście senny. Pogoda nie ma co! Nic tylko spać. Więc zaraz się kładę i jeszcze sobie pośpimy  :wink:

A propo Nadchodzącego Wielkiego Dnia... Mam prośbę!
W razie rozpoczęcia AKCJI "UWAGA!!!NADCHODZI DZIDZIULO!!!  :grin: " ... CZY MOGŁABYM KTÓRĄŚ Z WAS O TYM POINFORMOWAĆ SMS-kiem, żeby można było przekazać tę radosną nowinkę na forum ?
Byłabym wdzięczna! :wink:

TERMINY typowane przez FORUMKI dot. powitania Naszego CUDU!
Vall i Martynko typowane przez Was terminki minęły a my nadal brykulamy sobie 2 w 1!hihi ...  i jest słodko!  :hopsa: 
07 lipiec Vall
08 lipiec Martyna 1985

12 lipiec Jagna77
13 lipiec Antalis
16 lipiec Megi28
17 lipiec Madziulek

Offline :martyna:
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #206 dnia: 10 Lipca 2007, 09:09 »
AGULA, mozesz jeśli chcesz napisać do mnie. Jak tak, to daj znac, a mój nr kom przeslę Ci na priv!

Pozdrawiam

już coraz bliżej :):):)

Offline tulip

• zapaleniec
« Odpowiedź #207 dnia: 10 Lipca 2007, 11:53 »
Kochana, ja też mogę Ci przesłać mój numer, ale nie wiem, czy w godzinie zero będę Ci w stanie pomóc, hehe:)

A w ogóle, to wejdź do ołoszenia "co byśmy kontakt ze sobą miały". Jak wyślesz merkunkowi swój numer, to dostaniesz z powrotem wiadomość z numerami wszystkich foremek, które podały telefony. :telefon:

Offline Jagna77

• Chuck Norris
« Odpowiedź #208 dnia: 10 Lipca 2007, 12:16 »
AGULA ja tez jestem chcetna do pomocy  :D

Jak mozna odmowic kobiecie w ciazy  :drapanie: :los:

Offline AGULA

• entuzjasta
« Odpowiedź #209 dnia: 10 Lipca 2007, 13:52 »
Martynko, Tulipku,Jagusiu! Wielki dzieki, ze jesteście z Nami!!! :przytul:

Numery telefonów o Merkunka juz zdobyłam! :los:

Tulipku, moze zaistniec taka sytuacja, ze będziemy rodziły w tym samym czasie i jedyne co będziemy mogły sobie napisac w sms-kach to "PRZYJ DZIELNIE!!!" hihihiih... :D
Ale dziękuję!hhih

Z pewnością skorzystam z pomocy Jagusi albo Martynki! Wielkie dzieki dziewczyny!Postaram sie napisac do Was obu, ale zobaczymy jak to wyjdzie w realu! hhihih :brewki: :los:

Jeszcze dzis postaram sie wysłać Wam swoj numer na priv.
A teraz zmykam bo ma mnie odwiedzić koleżanka, która za 3 miesiące również zostanie mamusią!
Dziewczyny!Jeszcze raz wielkie dzieki!

Serdecznie pozdrawiam!! :jupi:

TERMINY typowane przez FORUMKI dot. powitania Naszego CUDU!

07 lipiec Vall
08 lipiec Martyna 1985

... a my nadal brykulamy sobie 2 w 1!hihi ...  i jest słodko!   :hopsa: 

12 lipiec Jagna77
13 lipiec Antalis
16 lipiec Megi28
17 lipiec Madziulek