Witamy nadal w dwupaku

Oj cos czuje ze nasz Kacperek bedzie terminowym dzidziusiem i zrobi mamusi i tatusiowi prezent urodzinowo-rocznicowy

. Choc go odrobinke namawiamy do wyjscia przez

ale ten sie zaparl i nie wychozi. W sumie moze czeka az tatus bedzie mial urlop

a to juz od soboty
Kurcze ale zimno na dworze

Dobrze ze mam kombinezonik dla małego na wyjscie ze szpitala bo cos czuje ze bez niego sie nie obejdzie.
Dzis w sumie nic konkretnego do roboty nie mam. Musze isc tylko na male odziezowe zakupki ze tak powiem pokupowac mezusiowi pare rzeczy w tym koszulke polo by umiescic na niej te naszywke i pasek do spodni bo mu gacie zlatuja

. Biedak sie denerwuje strasznie tym porodem a własciwie tym czekaniem. Zycie w stresie nikomu nie sluzy. Wczoraj byłam z niego podwojnie dumna. Najpierw przyszedl z pracy i mowi ze chyba go jakies chorobsko zbiera - zrobil nalot na nasza apteczke ( wszystko tam jest - ot uroki posiadania meza farmaceuty ) i zaaplikowal sobie konska dawke witaminy C i jakies tam tabletki typu Rutinoskorbin, Infex i takie tam. Mowi ze teraz chory byc nie moze i ze musi sie dodatkowo chronic by maluszka nie zarazic.
Wieczorkiem poszedl z kumplem na pifko i wrocil tak jak obiecal po 22. I nie mial pretensji ze chcialam miec go przy sobie. Co prawda byl bliziutko domu i w razie czego 5 minut i jest ale wiecie

... Kochany ten moj mezulek

Zabek boli - wyobrazacie to sobie ?? A myslalam ze bedzie spokoj. Mam nadzieje ze boli tylko dlatego ze lekarz tam wczoraj w nim "kopal" i ze mi przejdzie. W sumie to boli tylko dziaslo i to jak gryze albo przy dotyku, tak go nie czuje wiec jestem dobrej mysli.
SKARB ANTALIS I MAYDAY'A POJAWI SIE NA SWIECIE :
Kastor (Olcia) --- 6 wrzesien
martulka --- 7 wrzesien
the_rose --- 8 wrzesien
rybkawiedenka --- 9 wrzesien
Martaxyz11 , Maja, olkahof ( popołudnie) --- 10 wrzesien
demka --- 11 wrzesnia
Vall --- 12 wrzesnia póżne godziny popoludniowe
martyna1985 --- 13 wrzesien
ela (ok 17.30), AndziaK (10.40) --- 14 wrzesien
jagodka24, lady_yes, megi28 --- 15 wrzesien
agulkaaa --- 16 wrzesien