Anka332 ten jedo z oferty jest z 2011 r. choć po jednym dziecku, nie wiek czy. 700 nie za dużo na ten rocznik?? Możesz mi jeszcze napisać o wadach spacerówki??
ciezko mi powiedziec czy za stary czy nie, wg mnie te wozki sa niezniszczalne- ja kupilam uzywany, potem sprzedalam, potem ta osoba sprzedawala i dalej wygladal jak nowy a tez byl chyba z 2011 czy 2012. A 700 zl to cena normalna, tak mniejw eicej kosztuja obojetnie z ktorego roku, tylko te z 2014, 2015 sa drozsze bo sa calkiem inne- nie wiem czy lepsze.
Co do spacerowki to denerwowoalo mnie to ze zeby go zlozyc musialam rozkladac wozek na dwie czesci- ale tak jest chyba zawsze w tych 2w1, pasy byly jakies dziwne, skrecaly sie itp. ale fukcje swoje spelnialy. Daszek do spacerowki to ten sam co do gondoli tylko dopina sie taki kawalek materialu i to wg mnie sredni pomysl, jak budka jest otwarta to dziwnie to wyglada - odstaje duzo materialu. No i synek mi troche zjezdzal w tej spacerowce, wiec co jakis czas tzreba bylo go poprawiac ale nie wiem czy to wina wozka, czy moje dziecko takie ruchliwe i dlatego zjezdzal. Wiecej wad nie pamietam.