i my jednak musimy kupić wózek, napewno używany, bo napewno się na spacerówkę przerzucimy w jesienią, nie mam warunków do przechowywania wózka duzego w domu.
Mielismy dostać od koleżanki taki:http://www.bobowozki.com.pl/wozki-klasyczne/3w1-z-fotelikiem/p/bebetto-fabio-3w1-2015-wozek-gleboko-spacerowy-fotelik-ramatti-mars-torba-pielegnacyjna-gratis-2500.php, ale nie wypaliło.
Podobno tego typu stelaż się sprawdza na kazdym terenie, moja codzienna trasa do przedszkola to krzywe chodniki, brak podjazdów, park (ściezki jak w lesie, gałęzie i te sprawy) i dwie spore górki.
Z drugiej strony widze wszedzie ludzie jezdzą tymi wózkami żez tyłu koła klasyczne, z przodu skrętne? czy to jest wygodne, na naszych cudownych chodnikach?? niektórzy piszą że te wózki dają radę w każdym terenie....moze to kwestia modelu?
Widzialam tez na olx u nas zachwalanego tu mutsy urban rider, za około 500 zł, jakoś tanio, nowe widziałam sądość drogie. Tu mnie zastanawia ta oś skrętna jak to się sprawdza, i czy gondolka starczy nam do 6 m-ca
Możecie coś podpowiedzieć? bo jestem w czarnej d... będe nim codziennie śmigać po młodego i chciałabym żeby to nie była katorga....