Autor Wątek: Wózki :D  (Przeczytany 527867 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
Odp: Wózki :D
« Odpowiedź #3060 dnia: 8 Czerwca 2011, 09:44 »
Ale nie wszyscy klienci chca przymierzać w sklepie a kupować na allegro. I co? np. chcę sprawdzić czy mi fotelik pasuje, okaze się że nie i za coś takiego mam płacić? No bez przesady!

Offline Adiana

• Agnieszka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.06.2008
« Odpowiedź #3061 dnia: 8 Czerwca 2011, 10:35 »
Ale jeżeli sprzedawca widzi, że fotelik nie pasuje to widzi, że nie możesz go kupić. Nam w TATO sami odradzili dwa modele gdy podstawiliśmy samochód i trzeci - Romer - pasował idealnie. Inna sprawa jest gdy wszystko pasuje idealnie łącznie z aprobatą dziecka do mierzonego zakupu a rodzice nie biorą....

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3062 dnia: 8 Czerwca 2011, 16:03 »
Czy któraś z Was miała do czynienia z wózkiem x lander XQ ??

Offline .caril.

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22.08.2009
« Odpowiedź #3063 dnia: 8 Czerwca 2011, 16:56 »
Ale nie wszyscy klienci chca przymierzać w sklepie a kupować na allegro. I co? np. chcę sprawdzić czy mi fotelik pasuje, okaze się że nie i za coś takiego mam płacić? No bez przesady!
racja.
zgoda na przymiarkę fotelika do samochodu leży w gestii sprzedawcy, a wyciąganie za to kasy to już przesada.

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3064 dnia: 11 Czerwca 2011, 15:20 »
Mam pytanie do Was wszystkich , a mianowicie : Czy w wersji spacerowej jest ważna możliwość ustawienia jej przodem i tyłem??
Czy posiadaczki wózków z taką funkcją rzeczywiście korzystały z możliwości tej że wersję spacerową można ustawić przodem do siebie??
Czy da się bez tego żyć ??  ;D

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
« Odpowiedź #3065 dnia: 11 Czerwca 2011, 18:02 »
Ja bardzo zwracałam na to uwagę, chociaż z perspektywy czasu wydaje mi się, że nie jest to aż takie niezbędne chociaż może zależy to od dziecka. Moje dziecko nie za bardzo chciało jeździć w spacerówce zaraz po tym jak ją przesadziliśmy z gondoli. Spacerowkę miała ustawioną przodem do mnie, ale okazało się, że lepiej jej sie podoba jazda plecami do mamy bo wszystko widzi a nie musi sie rozglądac na boki jak jest coś interesującego a mama zasłania jej widok z przodu ;D

Offline suprynka

• maniak
  • data ślubu: 07-08-2010
« Odpowiedź #3066 dnia: 11 Czerwca 2011, 20:53 »
Mam pytanie do Was wszystkich , a mianowicie : Czy w wersji spacerowej jest ważna możliwość ustawienia jej przodem i tyłem??
Czy posiadaczki wózków z taką funkcją rzeczywiście korzystały z możliwości tej że wersję spacerową można ustawić przodem do siebie??
Czy da się bez tego żyć ??  ;D
W moim wózku (xlander xa) nie było takiej możliwości i jakoś nie rozpaczałam z tego powodu. Dla mnie to zbędne.

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
« Odpowiedź #3067 dnia: 11 Czerwca 2011, 20:58 »
Dla mnie to jest bardzo przydatne. No i najważniejsze - MAM WYBÓR. Chcę tyłem to tak ustawiam, chcę przodem to dzidzia jedzie przodem.

Offline kjp83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.09.2008
« Odpowiedź #3068 dnia: 12 Czerwca 2011, 00:10 »
Ja spacerówkę x-landera sprzedałam po 3 miesiącach po przesiadce z dwóch powodów- jednym z nich właśnie było brak możliwości jazdy przodem do mnie (drugi powód to oparcie ale na to jest już patent). Kupiłam spacerówkę która miała możliwość przekładania siedziska i bardzo to sobie chwaliłam.

♡ Szymon & Leon ♡

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #3069 dnia: 12 Czerwca 2011, 00:56 »
Czy w wersji spacerowej jest ważna możliwość ustawienia jej przodem i tyłem??

owszem...Ewka uwielbiała "gadać" z nami podczas jazdy..."komentować"...
niania też uwielbiała tego typu ustawienie, bo mogła Młodej "pokazywać świat"

"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline Katrinka
  • My:)
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.08.2007
« Odpowiedź #3070 dnia: 12 Czerwca 2011, 09:17 »
Ja kupując wózek zwracałam uwagę na możliwość zamiany siedziska, moja córcia jeździła przodem do mnie do roku, potem zamieniliśmy siedzisko.
Ale teraz z perspektywy czasu ..nie wiem czy to takie konieczne. Jakby jeździła od początku przodem, to pewnie nie miałaby nic przeciwko.
Koleżanki syn jeździł przodem i nie zgłaszał sprzeciwu, zobaczę jak siostry bliźniaki.. ona to za bardzo nie miała wyboru z wózkiem..

Justys851 jak dla mnie x-lander xq jest super ale ten z tego roku, bo można siedzisko w obie strony i nie jest kubełkowe. Kuzynka od grudnia użytkuje ale w starszej wersji i jest bardzo zadowolona. Fajne promocje mają w dziecięcych marzeniach w B-nie. Ja tam mojego Mutsiaka kupowałam i dostałam rabat i punkty, które wymieniłam na laktator ;) Jeśli martwisz się o koła to spokojnie dadzą radę, kuzynka przez zimę jeździła i spokojnie :)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3071 dnia: 12 Czerwca 2011, 13:44 »
Katrinka my właśnie jesteśmy zdecydowani na x landera xq  :D i właśnie po wizycie w tym sklepie w Będzinie  ;)

problem tkwi w tym że nie nastawialiśmy się na taki spory jak dla nas wydatek na wózek, patrzyłam na używki na all no ale one własnie są ze starej serii gdzie tej możliwości przełożenia spacerówki jeszcze nie było  ::)
zdania są podzielone , ale z drugiej strony lepiej mieć taką możliwość niż jej nie mieć  ;)

no nic chyba będziemy musieli przeznaczyć większą kwotę  8)

Offline Katrinka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3072 dnia: 12 Czerwca 2011, 17:58 »
To można też kupić nową spacerówkę i fotelik a gondolkę używaną np. nawet ze starszej kolekcji.
Jaki kolorek Wam się podoba? Ehh moja siostra też była na niego zdecydowana a tu niespodzianka i bliźniaki będą ;)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3073 dnia: 12 Czerwca 2011, 18:18 »
Dzięki to tez jest myśl, muszę zobaczyć jak się to kalkuluję  ;)

Ja jestem zakochana w tym i o dziwo mężowi też się podoba:

Offline Katrinka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3074 dnia: 12 Czerwca 2011, 19:48 »
Kolor super :)

Offline kjp83

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3075 dnia: 12 Czerwca 2011, 19:51 »
Justyś bardzo fajny wózek a kolor- bajka  :)
Z x-landerami jest tak że później bardzo łatwo sprzedasz także jak zainwestujesz w wózek to nie będziesz żałować. No i będziesz z niego korzystać codziennie więc też ważne jest to żeby Tobie się podobał i był praktyczny.

♡ Szymon & Leon ♡

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3076 dnia: 12 Czerwca 2011, 20:06 »
Zapytałam producenta które gondole pasują do tego xq, bo jest jakaś różnica pomiędzy tymi np z xa, a tymi do xq  ;)
wtedy będe wiedzieć jak sprawa wygląda z dostępnością takiej uzywanej gondoli  ;)
cenowo wyszło by to całkiem nieźle  ;)

kjp83 wiem wiem, mój brat kupił używanego x landera i potem jeszcze go sprzedał,  strata była w wyskości 25 % , jak dla mnie to nic w porównaniu ile ten wózek był używany  ;)

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
  • data ślubu: czerwiec 2007
« Odpowiedź #3077 dnia: 12 Czerwca 2011, 22:39 »
ja jak kupowałam wózek wielofunkcyjny to chciałam by spacerówka mogła być przodem do mnie po tym jak widziałam parę z dzieckiem, które musiało mieć jakiegoś rodzica przed lub obok siebie bo inaczej było darcie się....ale potem gdy już praktykowałam to okazało się, że widziałam więcej praktycznych funkcji. My wpadliśmy w spacerówkę na wiosnę... dziecko ząbkujące, śliniące się do tego plaga komarów itp. dzięki opcji przodem do mnie miałam możliwość cały czas pilnować czy małego coś nie gryzie i czy jakieś owady nie kręcą mu się koło buzi.

Offline .caril.

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22.08.2009
« Odpowiedź #3078 dnia: 13 Czerwca 2011, 14:05 »
w moim też można przełożyć siedzisko i już kilka razy korzystałam.
na stałe Tosia jeździ przodem do mnie, ale z czasem pewnie mój widok jej się znudzi ;)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3079 dnia: 13 Czerwca 2011, 18:59 »
Niestety z dostępnością uzywanej gondoli do modelu xq jest problem, przekopałam cały internet nie znalazłam ani jednej  ::)

chyba zdecydujemy się na nowy wózek  w kolorze jungle :

dzięki temu zaoszczędzimy 370 zł  na kolorze a to sporo jak dla mnie  ;)
ma żywo ta zieleń w środku jest żywsza   :D

Offline Katrinka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3080 dnia: 13 Czerwca 2011, 19:21 »
Justyś super kolorek, dla chłopca bardziej pasuje ;) a i ja nie dopłaciłabym aż tyle za kolor :o Widziałam go na zywo i prezentuje się rewelacyjnie :)

Offline kjp83

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3081 dnia: 13 Czerwca 2011, 20:42 »
Justys taka mała rada ;) Jeśli jest to możliwe to weź inny kolor gondoli i inny spacerówki. Ja jak brałam zielonego x-landera ( 2008) to byłam zachwycona tym kolorem. Po 7 miesiącach jeżdżenia w gondoli miałam go jednak serdecznie dosyć i zdecydowanie polecam mieszanie z kolorami- zawsze to jakieś urozmaicenie :) Jak ja kupowałam mieszanie nie grało roli w cenie., nie wiem jak jest teraz.

♡ Szymon & Leon ♡

Offline ziomaleczka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 12.09.2009
« Odpowiedź #3082 dnia: 13 Czerwca 2011, 21:03 »
Ja uwielbiam kolor niebieski i taki mam wózeczek, zarówno gondolka jak i spacerówka i nie znudzi mi się ;) Nie ma szans :D A X-landera XA dalej polecam :) Użytkuję gondolkę prawie miesiąc i jest ok :) Spacerówka do sprawdzenia - jeszcze nie polecam ;)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3083 dnia: 13 Czerwca 2011, 21:17 »
kjp83 niestety z tego co się orientuje został tylko taki kolor i to dwa wózki  ::) - chodzi o tą wersje promocyjną , poprostu dali rabat na wybrane kolory. z tego co mi mówił koleś zostały tylko 2 te zielone wózki  ;)
jutro jedziemy go zaklepać  ;)

w tej promocyjnej wersji (taniej o 370 zł ) był jeszcze kolor artic - i ta gondola chyba jeszcze jest , ale odpada, za jasna -i vulcano - ale ona nie podoba się mojemu mężowi  ;)

artic:

volcano:

ziomaleczka szczerze to też wolałabym niebieski ale płacić za to 370 zł - nie ma sensu jak dla mnie  ;)

Offline eovina

• Chuck Norris
  • data ślubu: 26-12-2010
« Odpowiedź #3084 dnia: 14 Czerwca 2011, 09:12 »
Mi z kolorów x landerów najbardziej się podoba arctic bardzo fajnie się na żywo prezentuje. Tylko nie wiadomo jak w na co dzień się sprawdza.
Ola 01.08.2011
Zofia 10.01.2014

Offline Zoya

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2010 r.
« Odpowiedź #3085 dnia: 14 Czerwca 2011, 11:26 »
volcano mi się w ogóle nie podoba, arctic i jungle jak najbardziej tak :)
My mamy kolor rocky - tez z jakiejs promocji. Kupilismy tam na slonecznym, nie pameitam jak sie ten sklep nazywa  ??? boboland chyba.

Offline ziomaleczka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 12.09.2009
« Odpowiedź #3086 dnia: 14 Czerwca 2011, 14:37 »
Ja kupowałam na necie mój wózek i znalazłam inne kolorki nieco taniej :) Ale wybrałam tą droższą wersję :) Przez dłuższy czas będę używała tego wózka, więc wszystko musi mi odpowiadać - nawet kolor :D :D :D

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
« Odpowiedź #3087 dnia: 14 Czerwca 2011, 18:10 »
Dziewczyny czy któraś z Was miała styczność ze  spacerówką Espiro Active?

Offline Katrinka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3088 dnia: 14 Czerwca 2011, 18:33 »
jolanga rocky jest boski.. na dzień dzisiejszy mój faworyt ;)
Justyś zielona gondolka jest ciemna a spcacerówka z jasną wkładką...nie powinna CI się znudzić ;)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3089 dnia: 14 Czerwca 2011, 19:37 »
Wózek zaklepany - ten zielony, zaliczka wpłacona, czeka w sklepie aż tatuś dostanie wczasy pod gruszą  ;D ;D ;D