Eluś dzięki za wklejenie zdjęcia, gdybym miała termin na maj to pewnie bym czekała ale mam tak jak pisała Agata na początek kwietnia. A ta ostatnia wklejona kolorystyka jest już nieaktualna, mi podoba się z niej ten pomarańcz ale jest zupełnie niedostępny.Facet w sklepie sam mnie uprzedził, że ta kolekcja nowe może być dostępna w hurtowni w Holandii dopiero pod koniec kwietnia, a zanim dojdzie do Polski minie przynajmniej tydzień, do tego trzeba doliczyć czas przesłania wózka z hurtowni do sklepu, a to kolejne kilka dni. Ja liczę na to, że kwiecień będzie już na tyle ciepły, że będzie można szybko na spacerek wyjść. Ten fioletowy kolor jest na tej stronce, którą Agata wkleiła pod nazwą Team Purple. Może spacerówkę taką wezmę, chociaż jak wczoraj sobie kolorki analizowałam to stwierdziłam, że niebieska torba i parasolka będą bardziej do brązu pasować. Pojedziemy kupować, to jeszcze raz dokładnie z facetem pogada, może będzie miał jakieś nowe dobre wieści!!!
Kwiatek33 mi się bardzo podobają jasne gondole, tym bardziej, że one raczej się nie brudzą, co innego spacerówka.
Werciu, właśnie dlaczego spacerówka Ci nie pasuje? Ja właśnie ze wzgl. na spacerówkę chcę ten wózek. Wg. mnie jest niemal idealna, ale może coś przeoczyłam.