0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Kurcze nie wiem co to może być. Poczekamy, moze któras wie...
Aniu...ja miałam brązowe plamienia przed @... zdarzały mi się... ginekolog powiedział, że to może oznaczać (w moim przypadku) problemy z II fazą cyklu... ale to nic groźnego
AndziK skarbie - u mnei było tak smao jak u Asi Takie plamienia trwały czasem dzien, czasem 3...potem następowała @ ps. sorki że dopiero teraz, ale dzis byłam poza domkiem
wg mnie luteina powinna działac "naprawczo" na druga faze Ale takie plamienia nie są niczym, "starsznym"...
Aniu - tak jak mówi Marta - te plamienia nie są niczym "strasznym"... Mi lekarz powiedział, że to taka moja "uroda"... jeśli te plamienia pojawiają się przed @ to wszystko jest w miarę ok... Musiałam brać bromergon przed zajściem w ciążę i wszystko się unormowało skoro jestem w ciąży
Hmmm,nadal czekam.....czyżby te ziółka mi wyregulowały cykl?Ale po duphastonie zawsze przychodziła reguralnie....
AndziaKjakby trochę pokombinować i użyć wyobraźni, to bardzo podobne są te jelonki do bocianów;-)Kurcze, niedługo skończy się sezon na bociany:-( chyba trzeba będzie do zoo chodzić albo zacząć dzieci w kapuście szukać
zimą to mikołaj dzieci przynosi - ja z 6.12, rajdówka też