Witam

Wlasnie zobaczylam temperature na termometrze i... jestem w szoku (tymbardziej, ze to moj pierwszy cykl kiedy mierze tempke - w dodatku zaczelam to robic w 19 dc i nic z tego nie rozumiem). Na dodatek wczoraj wieczorem pojechalysmy z kolezanka na przejazdzke rowerowa - ok 16 km, po czym w drodze powrotnej zlapal mnie okropny bol podbrzusza(jak na @), jak dotarlam do domu to zobaczylam takie baaaardzo jasniutkie niteczki krwi w polaczeniu z rozciagliwym, mlecznym sluzem - sporo go bylo. Dzisiaj tez nadal boli mnie brzuch ale duzo mniej i nie wiem czy to w zwiazku ze zmeczeniem czy z jakiegos innego powodu - to byla moja pierwsza przejazdzka na rowerze w tym roku.
Moje temperatury
sexik w tym cyklu byl w 7,8,11,13,16,18, 20,24 dc

19 dc 36.6 sluz wodnisty
20 dc 36.2 wodnisty
21dc 36.2 sucho
22dc 36.3 sucho
23 dc 36.5 wodnisty
24 dc 36.6 kremowy
25 dc 36.4 sucho
26 dc 36.6 sucho
27 dc 36.6 bialy - rozciagliwy - sporo go bylo
28 dc - dzisiaj - 37.8 ! wodnisty (U mnie sluz zazwyczaj pojawia sie popoludniu - wiec jeszcze roznie moze dzisiaj byc)
http://www.fertilityfriend.com/ttc/calendar_module.php?d=2007-07-15 - mam nadzieje ze sie otworzy ten link
wg FF owu byla w 25 dc - chociaz ja co do tego nie jestem przekonana, ale moze... - myslicie, ze sa jeszcze jakies szanse na dzidzie? W dniu owu nie bylo sexiku

tylko dzien przed i od tamtej pory nic.