0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
a na 18 ide na walki...
Cytat: tylunia w 4 Lipca 2007, 00:30a na 18 ide na walki...Jejku, przeczytałam na walki (bijatyka) i się zastanawiałam, po co Ty idziesz walczyć na parę dni przed ślubem
Cytat: Anjuschka w 4 Lipca 2007, 08:21Cytat: tylunia w 4 Lipca 2007, 00:30a na 18 ide na walki...Jejku, przeczytałam na walki (bijatyka) i się zastanawiałam, po co Ty idziesz walczyć na parę dni przed ślubem no właśnie, też tego nie rozumiem, Ty będziesz walczyć?
Ula dziekuje bede Was wypatrywac przed kosciółkiem ale sie ciesze w ogole to czuje sie jakbym szla na kolejne wesele a nie byloby to moje
heloow dzis dokladnie 2 dni w sumie stresu brak...raczej rezygnacja z powodu pogody ...cos sie wypadac nie moze...a do tego w radio mowili ze 10 lat temu byla powodz stulecia a w tym znowu pada...poglupieli chyba ps. dobrze ze jedziemy do wloch tam od marca- kwiatenia do pazdziernika -listopada jest pieknie...a u nas tak nei ma nawet latem kurcze zaraz lecimy na miasto musez kupic sobie lakier do frencha wczoraj juz chcialam ale nie bylo takich kolorow... dzis udaerzamy do galaxy