och tak tak dzis troche luzu wiec siedze na forum przegladam odliczanka co jeszcze
wiec wczoraj pomiedzy drukowaniem a oprawa pracy mialam przymiarke sukni i trzeba ja troszke skrocic bo jak ja kupowalam we wrzesniu(!!) to nie mialam jeszcze butow a teraz mam niskie

mialam ze soba aparat ale Rysia wiec wolalam nie ryzykowac

i fotek nie ma

tyle czasu trzymalam ja w ukryciu to 10 dni wytrzyma...zeby nie kusic losu

a wiem ze po forum buszuje

i zmowilam sobie od razu welon taki do pasa maja go sprowadzic bo aktualnie eccru w modzie

w ogole to maja teraz zatrzesienie z przymiarkami...wszyscy na 7 lipca

teraz obmyslam strzelajacego balona z malymi w srodku pamietam ze bardzo chcialam go miec

musze tylko obgadac z wlascicielka lokalu czy cos takiego robila...czy nie bedzie spiecia i czy jest wysoki sufit

pamietam ze kiedys sufit sprawdzalam i byl ok

ale dzieci mialyby frajde

na pierwszy taniec mamy zawsze tam gdzie ty -lady pank

jejku bylo tyle propozyci ze masakra

jeszcze zostalo nam zalatwienie w kosciele oplat i zaniesienie wygloszonych zapowiedzi od Rysia z parafi do mojej

jakies 2 lekcje tanca...bez ekscesow taniec w koleczko plus 2 obroty

przynajmniej jeden stres odpadnie ze cos nie wyjdzie

kurcze nie wiem co jeszcze
w piatek jedziem obgadac muzyke w kosciele
w sobote jedziemy do lokalu pogadac
i pewnie kolo 17 do kosciola pogadac z ksiedzem czy poprowadzi nasza msze i powiedziec o dekoracji i oprawie muzycznej
a tak poza tym to w czwartek obrona
i jeszcze jeden stres 4 lipca....eh

aaaa zapomnialam dodac Rysik chyba bedzie mial kawalerski..tz popija i moze pojda na balety

jestem spokojna jestem spokojna (zartuje)

:hahahaha:a juz myslalam ze ma do poody kolegow

w ogole to mamy tempo zycia dzis dorwalismy promotora bo jak wiecie jego nie bedzie na naszej obronie w zastepstwie przyjedzie Dr ktory jest na urlopie bo corka jego 30 czerwca wychodzi za maz

i specjalnie dla nas przyjedzie....dostalismy nie tego recenzenta co chcielismy ale coz zdarza sie

babeczka jest konkretna i taka...wszedzie jej pelno...bardzo znana postac w szczecinie w roznych kregach

ale powiedziala ze mamy przyjsc jutro to jak przeczyta nasze prace to powie co i jak

wiec moze byc luz i bedzie pytac z pracy..a ze dopiero ja napisalismy wiec wiemy wszystko na bierzaco

co do naszego pana Prof. bardzo nas pocieszyl bo powiedzial ze ON wystawia nam recenzje i On widnieje jako promotor ze Dr tylko bedzie na obronie i cytuje; NIE BEDZIE SPRAWIAL PROBLEMOW

malo nie padlam

powiedzial na co zwrocic uwage i luz...i jeszcze jeden tekst ale nie powiem jaki co nas rozsmieszylo do lez

w ogole chcialam nastakryz ze AR ma nas gdzies nikt nie mowi nam jak wyglada obrona ze kupuje si ejakies prezenty czy kwiaty..nic a dzis dowiedzialam sie ze jest jakis schemat obrony

a to ciekawe pierwsze slysze

bedzie dobrze

fajnie sie pocieszam co