ja tez tak mialam z suknia, ogladalam tysiace sukien i w sumie tak wybieralam na mus na poczatku!!!
Ale jak znalazlam tą co mam juz obecnie zamowiona:) to nie wachalam sie ani troche, potem dalej chodzilam po sklepach, ale zadna nie pobila mojej jedynej wybranej:P
Z zaproszeniami mamy wiekszy problem. Chodzimy i ogladamy i nic. Ogladalismy mnostwo zaproszen na stronkach no i zamowilismy dwie probki, zobaczymy jakie bede "na zywo", moze na ktores sie zdecydujemy w koncu, bo juz nawet goscie sie domagaja zaproszen! hehe:)
Zaraz wkleje jakie wybralismy narazie:)
[ Dodano: Nie Sty 07, 2007 2:35 pm ]
to jest pierwsze, jest dosc konserwatywne i dlatego tak przyciagnelo nasza uwage:)

to znow jest bardziej subtelne, dosc ciekawe, jak przyjda probki to na pewno na ktores z nich sie zdecydujemy, co sadzicie o nich?
[ Dodano: Nie Sty 07, 2007 3:56 pm ]Mam pytanie do Was kochane forumowiczki:)
Czy istnieje jakis sposób na zaplanowanie plci dziecka? Bardzo chcielibysmy miec dzidziusia oczywiscie po slubie, ale to, to juz w sumie pewne:) w koncu za 4 miesiace wesele:) Oczywiście wazne by dziecko bylo zdrowe, ale jednak marzymy o tym by byl to syn:)
Znalazlam tabele planowania plci, ale jakos sceptycznie podchodze do niej. Ona znajduje sie na stronce
http://jolmys.webpark.pl/ Nie wiem czy slyszalyscie o czyms takim? A moze istnieje inne sposoby?
Czekam na wasze podpowiedzi:)