he he! jak dla mnie to też jest dziewczynka:0 od początku dla mnie to była dziewczynka, tzn. to jest dziewczynka. i tak mówimy na dzidzię od początku Adusia...nawet jak jej jeszcze nie było, gdy tylko mówiliśmy o przyszłym dziecku, to zawsze mówiliśmy, ze to bedzie Adusia...
mam umowe! bardzo dobrze, bo zaczął się 4 miesiac i brzuszek rośnie.jak widac na zdjęciu z usg naszej małej też brzuszek rośnie

nie wiem jaka jest duza, bo lekarz jej nie mierzył. w ogóle dziwnego mam tego lekarza...od początku ciaży nosze sie z zamiarem zmiany lekarza i tak mi jakos nie wychodzi. zwyczajne wygodnictwo i lenistwo... niewiele mi ten lekarz mówi o dziecku, a ja przeciez nic nie wiem, a chce wiedzieć przynajmniej duzo!
jak widzę te urocze mordki w waszych podpisach, to wam zazdroszcze, ze juz je macie obok siebie

śliczne dzieciatka! a najbardziej to mnie rozczula to zdjecie dzidzi z tatusiem w podpisie Marty...uhm...super! :}
jestem własnie na uczelnio, wszyscy mówią, ze mam maleńki brzuch i w ogole nie widac, ze jestem w ciaży...to dobrze, ale ja i tak czuje, ze mi brzuch rośnie (po ubraniach głównie), a najbardziej fenomenane jest to, że czuję dzidziusia! nie czuję jeszcze jego ruchów, ale czasami tak się poloży, ze od razu widac gdzie jest! i to jest niesamowite - móc pogłaskac nie tylko mój brzuch, ale już jakąś częśc naszego dzidziulka!
buziaki dla wszystkich!