Aniołek, a jak samopoczucie ??
w porządku

dawno mnie nie było, bo Internetu w pracy nie było

A u nas trochę nowości - kolejne 3cm w pasie przybyło, ale najważniejsze jest to, ze od początku 19.miesiaca, czyli od tygodnia dzidziuś robi nam malutkiepuk, puk

Niesamowite uczucie! na początku nie byłam pewna czy są to ruchy dziecka, ale teraz już nie może być żadnych innych możliwości, bo powtarza sie to kilka razy dziennie. jestem zaskoczona tylko, że to kopanie czuje tak nisko- myślałam, ze to bedzie gdzieś na wysokości pępka...
zastanawiam sie za każdym razem jak czuję "pukanie", co dzidzuś chce mi powiedzieć. jeszcze sienie nauczyłam tego jezyka...
Mięsa nie jem nadal, za to jem duuużo slodyczy-już mi trochę w biodra poszło...
zrobiliśmy przemeblowanie w domu- w jednym pokoju została sama wersalka i wolne miejsce na łóżeczko...Wiem, ze to jeszcze duzo za wcześnie, ale tak jakos to samo wyszło...
dziś mija polowa mojej ciąży! oby ta druga tez przebiegala w taki sposób jak ta pierwsza.
w pracy na mnie krzyczą, że za szybko chodzę, za duzo stoję itd. Faktycznie, łapię się na tym, ze zapominam o dzidziusiu i zachowuję się jakby go nie było.
jedyne dolegliwosci-ból pleców i ciagłe zmęczenie (wieczorami jestem nie do życia).
pozdrowienia dla wszystkich dzieciątek!