Autor Wątek: Nowicjuszka - zaczelam jakies 3 dni temu  (Przeczytany 7961 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline wrcfanka
  • nowicjusz
  • *
Nowicjuszka - zaczelam jakies 3 dni temu
« Odpowiedź #30 dnia: 28 Listopada 2006, 11:53 »
No wlasnie dlatego sie chyba zdecydujemy na ta drozsza opcje, ale musimy sami osobiscie z gosciem pogadac, to moze uda sie cos ciekawego wynegocjiwac.... ale musze poczekac do stycznia bo wtedy w Polsce bede i zobaczymy co z tego wyjdzie....

Offline wrcfanka
  • nowicjusz
  • *
Teraz juz wiem ze nie ma co panikowac :)
« Odpowiedź #31 dnia: 12 Stycznia 2007, 12:43 »
Chce pocieszyc wszystie przyszle panny mlode planujace wesele, ze zalatwianie tego wszystkiego nie musi byc udreka i trawac 1,5 roku :).... NAm udalo sie zalatwic wszystkie konkretne rzeczy w przeciagu 5 dni. Z racji tego ze mieszkamy za granica, mielismy dosc malo czasu na zalatwienie formalnosci w PL...Nie przecze ze los nam sprzyjal, bo trafilismy na super ksiedza, panie w urzedzie stanu cywilnego rowniez byly bardzo mile, do tego kumpel trafnie polecil nam swietnego DJa na wesele, kupno sukienki zajelo mi 40 minut.... ( przy okazji polecam Bardzo ten salon w Dabrowie Gorniczej naprzeciwko kina Ars), wybor sali weselnej nastapil u mnie za pomoca intermetu ale rowniez byl trafny jak sie okazalo, samochod do slubu tez juz mamy :)... podsumowujac jak sie musi i chce to sie da zalatwic wszystko bardzo szybciutko...Mam nadzieje ze ten wyjatkowy dzien, ktory nastapi doklanie za 4 mce rowniez bedzie bezproblemowy ;)

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #32 dnia: 12 Stycznia 2007, 14:38 »
wrc fanka?? i jaka opcje w cvatamaranie wybraliscie? i co tam nowego maja?
kupowałas sukienke w salonie Classy a ja kupuje k.Antykwariatu!

Offline wrcfanka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #33 dnia: 12 Stycznia 2007, 17:45 »
Odnosnie Catamarana wybralismy prawie najdrozsza opcje czyli 220 ale mamy wszystko do oporu lacznie z Alkoholem :) Stwierdzilismy , ze moze nie wyjdzie taniej ale napewno wygodniej. Co do salonu, to przymierzylam tylko dwie sukienki i wybor padl na druga z kolei...bardzo spodobala mi sie obsluga i podejscie do klienta w salonie Classy, zero cisnienia, na czym mi bardzo zalezalo.....w salonie obok antykwariatu tez bylam ale jakos szybko ucieklam bo babka strasznie cisnela zebym cos przymierzyla i pokazywala mi tylko drogie sukienki powyzej 2000zl mowiac mi ze raczej tansza tandeta mnie nie powinna  interesowac.... dziwnie sie poczulam, bo jak chcialam cos tanszego i tym samym podchodzilam wedlug niej juz pod tandete czy tez klienta gorszej jakosci...ale przyznac trzeba ze sukienki tez maja bardzo ladne.....

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #34 dnia: 12 Stycznia 2007, 18:37 »
no to ciekawe czy  nam podniosa cene w Catamaranie bo mysmy mieli opcje za 200 zeta z alkoholem tez ta full opcja ! ale chyba cena sie podniosła to nam tez pewnie cos podniosą!
no ja akurat weszłam i tlko 1 kiecka mi sie spodobała i powiedz,że chce ta przymierzyć i koniec ! i niczego wiecej mi nie proponowały bo tylko ta mnie interesowała! a jak byłam w classie we wrzesniu to podobała mi sie tylko 1 kiecka ale kosztowała 2 tysiaki! ale tez tam była bb .miła pani( ta sama co w Będzinie)

Offline wrcfanka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #35 dnia: 16 Stycznia 2007, 12:45 »
JA wlasnie w Catamaranie pytalam sie czy byla dostepna opcja 200 zl ale kierownik powiedzial ze nie, wiec nie wiem jak to bedzie w twojej syuacji...w kazdym razie sala bardzo mi sie podoba, jest bardzo klimatyczna bez remizowego stylu ;) Troszke sie boje o umieszczenie tam 80 osob, bo troche moze byc ciasno ale tym bede sie martwic tuz przed ;)

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #36 dnia: 16 Stycznia 2007, 13:24 »
no my mamy taka opcje wybrana mamy podpoisana umowe i menu mamy w domu! Taka opcja była wmaju- może teraz cena wzrosnie zOBACZYMY No ale mówi sie trudno!
My mamy 70 osób i powinny sie spokojnie zmiescić Wasze 80 tez - kolezanka tam miała jakos 80 i nie było problemów! Zawsze mozna tanczyc na tarasie - tam sie to często praktykuje!