Autor Wątek: :( pożegnanie - powitanie :)  (Przeczytany 41063 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
  • MISIO 13.05.2007, MACIUŚ 21.10.2009
:( pożegnanie - powitanie :)
« Odpowiedź #120 dnia: 25 Grudnia 2006, 14:06 »
cześć Kasiu
dobrze czytać że u ciebie wszystko w porządku
jak wrócisz to trzeba jakieś spotkanko wykombinować :):):):):)
juz się nie mogę doczekać tych pięknych zdjęć
pozdrawiam cieplutko

Offline Kasia*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #121 dnia: 29 Grudnia 2006, 16:34 »
moje drogie u mnie w porzadku.
tak jak wspominalam wracam wczesniej no i tu pojawily sie problemy z biletem. Okazalo sie ze musze znalesc sobie bilet powrotny na wlasna reke bo tu mi powiedzieli ze oni moga mi pomoc ale to wyjdzie drozej. I tu prosba do dziewczyn ktore maja chwile i lubia grzebac w interencie: potrzebuje bilet w rozsadnej cenie z Los Angeles do Berlina(28/01/2007) albo z Miami do Berlina (13/02/2007).Jak juz wspominalam internet tu dziala wolno czesto sie zacina no i jest drogi. Chodzi mi o jakies strony, ceny ( najlepiej na priv)
dzieki

wracam do pracy, przesylam buzialki, mnostwo slonca i pozdrowienia z Wysp Dziewiczych
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline irishania

• entuzjasta
« Odpowiedź #122 dnia: 29 Grudnia 2006, 16:59 »
tak na szybko znalazlam Los Angeles -Dublin ok 200$ i Dublin-Berlin ok 70 euro tylko nastepnego dnia ale kanapa u mnie wolna mozesz sie przenocowac,delta Z Miami do Berlina wychodzi ponad 900 $ ale bede szukac wieczorkiem to ci przesle. Tylko czemu Miami albo Los Angeles przeciez to po drugiej stronie kontynentu???
Irishowe odliczanie GośćZapraszam
[/url]

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
« Odpowiedź #123 dnia: 29 Grudnia 2006, 17:06 »
Cytat: "klaudia"
moje drogie u mnie w porzadku.

to najważniejsze :D
miło, że nas odwiedzasz...

tak jak wspominalam wracam wczesniej

czegoś nie doczytałam... musze troche przegrzebać temacik... :roll:

[ Dodano: Pią Gru 29, 2006 5:07 pm ]
postanowilam ze wracam wczesniej, juz za kilka tygodni!!!!
szczegoly wkrotce

aaa.... kilka pościków wyżej...nie wiem dlacezgo koje oczęta to pominęły...czekam na szczegóły :D
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline Kasia*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #124 dnia: 29 Grudnia 2006, 22:42 »
Cytat: "irishania"
tak na szybko znalazlam Los Angeles -Dublin ok 200$ i Dublin-Berlin ok 70 euro

wow to super oferta, kolega znalazl mi za ok 500 dolarow, czekam na szczegoly (czas nagli)i sciskam, kochana(e)( jestescie)

a czemu z Miami i Los Angeles? bo 28/01 konczymy rejs w LA a potem plyniemy do Miami i tam konczymy rejs 13/02.
Irisania-kochana czekan na wiadomosc od ciebie(co mam zrobic, jak zabujowac bilet...)
buziaki
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline irishania

• entuzjasta
« Odpowiedź #125 dnia: 30 Grudnia 2006, 03:30 »
Klaudus nie mialam za bardzo czasu szukac z Miami to co znalazlam dosc drogie.
Za to z Los Angeles chyba najlepsze co ci pisalam.
28 wylot o godzinie 17 non stop do Dublina, tu ok 11 rano, niestety juz nie zdazysz na samolot do berlina a bynajmniej ten co ci wybralam :mrgreen: nocleg u mnie na kanapie ale przed... duzy Guinness :mrgreen: nastepnego dnia o godz 10 lot do berlina
linie lotnicze irishowe www.aerlingus.com tam zaznacz one way, potem wybierz los angeles i dublin i date, dalej juz zobaczysz. dokladnie 200.50$ z podatkami, moze ewentualnie dojsc oplata za platnosc karta credytowa ok 5 eur, pozniej jeszcze raz to samo tylko z Dublina do Berlina no i nie zapomnij data to 30/01 dwa dni pozniej,jakies 50 euro ze wszystkim.do zabukowania wystarczy karta kredytowa i adres mailowy.
aha ten lot z Los Ang, jest wykupiony na nastepne trzy dni wiec albo lecisz w niedziele albo w srode czy czwartek.
Jak chcesz zostac pare dni w dublinie to dla mnie nie ma problemu, mozesz smialo u mnie zostac :mrgreen:
jak cos to przesylam na priv moj mail i wal smialo.powodzenia :D
a Klaudus dlaczego wracasz ,jak mozna spytac, nie podobalo ci sie?
[/url]

Offline Kasia*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #126 dnia: 30 Grudnia 2006, 15:55 »
zaraz zajrze na strone, bo oferta jest bardzo korzystna , a szczegolnie z tym noclegiem u Ciebie i Guinesem :D .
poszperam i odezwe sie na pewno.
buziaki.

Offline merkunek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #127 dnia: 30 Grudnia 2006, 16:37 »
Miło czytac, że u Ciebie wsio w porządku, zyczę Ci udanego Sylwestra (Ps. gdzie wtedy będziesz?), żebyś nie musiała się zamęczyć przy gościach, no i co by Nowy Rok był cudny!!!!

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
« Odpowiedź #128 dnia: 31 Grudnia 2006, 01:50 »
Klaudia Cudownego Sylwestra  i calego 2007 Roku  :serce:

[/url]

Offline Kasia*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #129 dnia: 31 Grudnia 2006, 04:18 »
dziekuje kochane!!!
jutro bedziemy gdzies na jakies Turkusowych wyspach, a potem wieczorem odplywamy do Miami( wczesniej dzien na morzu). Co bedzie jutro to nie wiem, niby jest jakas specjalna ekipa9 kilka ososb od nas kilka z baru) do obslugi zabawy. Poza tym wiekszosc gosci top ososby starsze, wiec zabawy im chyba nie w glowie.
pewnie bedzie impreza dla zalogi , no ale nie zabaluje za dlugo bo 1.01 na 6.30 do pracy:(

Wam Zycze Szampanskiej zabawy.
Merkunek , wspominalam juz ze wsrod ekipy muzycznej jest jeden pan z Jasla?

p.s Me

[ Dodano: Pią Sty 05, 2007 12:14 pm ]
witam moje drogie!!!
widze zmiany na forum:)

u mnie ok, odliczam dni do wyjazdu. lece jednak prosto do berlinabo dostalam adres mailowy gdzie znalazlam bilet za 360dolarow wiec to tez bardzo korzystnie.

Grand Turk-czyli te turkusowe wyspy suuuuper, jedo z fajniejszych miejsc. mam zdiecia,ale wkleje je dopiero po powrocie czyli za 23dni :skacza:

poza tym to u mni ebez zmian. sylester minal bardzo fajnie, zrobili nam fajna impreze na ktorej sie fajnie bawilam , ale rano trzeba bylo do pracy.

buziaki,
ps. dzis st.Barth

[ Dodano: Sob Sty 06, 2007 3:43 pm ]
Czesc dziewczyny!
Dawno sie nie odzywalam(hehe zaledwie pare dni)wchodzilam tylko na moment zobaczyc co I jak).
Mam juz billet, lece prosto do Berlina(no moze nie calkiem bo przez Chicago I Frankfurt),za billet place ok420dolarow,wiec tez chyba koprzystnie. Ale mimo wszystko Irishania dzieki za pomoc I oferte noclegu.

Co u mnie nowego…. W sumie to nic,Sylwester spedzilam milo, zrobili nam fajna impreze z darmowymi drinkami, bylam osyc krotko, boo d 24 do 2 no a rano znow do pracy na 6.30. ale I tak bylo bardzo fajnie.
Mam juz spro zdiec,wiec wkleje je po powrocie bo tu nie za bardzo mam jak(brak czasu I szybkosc internetu).
Kilka dni temu zaczelismy trzeci kurs, w sumie nie rozni sie niczym innym od tych poprzednich ale I tak jest ladnie I przyjemnie jesli chodzi o wyspy. Moim -jak na razie(Mexyk za 8 dni) faworytem jest St.Lucia I Grand Turk(tu moglismy plywac prawie przy samym statku-super uczucie), no I oczywiscie bajeczne Miami-kilka dni temu mialam okazje polazic po miescie 5godzin- klimat tego miasta niesamowity, doslownie jak z filmow.
W pracy mniej przyjemnie, atmosfera panujaca tam nie jest zbyt fajna I dlatego postanowilam wrocic wczesniej. Ilosc godzin I zachowanie moich supervisorow mnie dobija. Ale to wam opisze po powrocie.
Wracajac do przyjemnych rzeczy…zapisalam sie na…..plywanie z delfinami!!!25/01 bedziemy w Peurto Rico I tam organizuja plywanie z delfinamidosyc drogie to jest,a le stwierdzilam ze charuje jak wol wiec nie bede sobie na to zalowac, bo to zawsze bylo moim marzeniem a pewnie nie predko bedzie taka okazja))))

To na razie tyle,
Monia czy doszla kartka z Barbadosu????
Pozdrawiam was kochane(aha jesli nie czasem nie odp na sms to przepraszam ale czesto tracimy zasieg wiec nie zawsze moge, ale I tak czekam na newsy od was I forum)

kasia

[ Dodano: Sob Sty 06, 2007 3:44 pm ]
Czesc dziewczyny!
Dawno sie nie odzywalam(hehe zaledwie pare dni)wchodzilam tylko na moment zobaczyc co I jak).
Mam juz billet, lece prosto do Berlina(no moze nie calkiem bo przez Chicago I Frankfurt),za billet place ok420dolarow,wiec tez chyba koprzystnie. Ale mimo wszystko Irishania dzieki za pomoc I oferte noclegu.

Co u mnie nowego…. W sumie to nic,Sylwester spedzilam milo, zrobili nam fajna impreze z darmowymi drinkami, bylam osyc krotko, boo d 24 do 2 no a rano znow do pracy na 6.30. ale I tak bylo bardzo fajnie.
Mam juz spro zdiec,wiec wkleje je po powrocie bo tu nie za bardzo mam jak(brak czasu I szybkosc internetu).
Kilka dni temu zaczelismy trzeci kurs, w sumie nie rozni sie niczym innym od tych poprzednich ale I tak jest ladnie I przyjemnie jesli chodzi o wyspy. Moim -jak na razie(Mexyk za 8 dni) faworytem jest St.Lucia I Grand Turk(tu moglismy plywac prawie przy samym statku-super uczucie), no I oczywiscie bajeczne Miami-kilka dni temu mialam okazje polazic po miescie 5godzin- klimat tego miasta niesamowity, doslownie jak z filmow.
W pracy mniej przyjemnie, atmosfera panujaca tam nie jest zbyt fajna I dlatego postanowilam wrocic wczesniej. Ilosc godzin I zachowanie moich supervisorow mnie dobija. Ale to wam opisze po powrocie.
Wracajac do przyjemnych rzeczy…zapisalam sie na…..plywanie z delfinami!!!25/01 bedziemy w Peurto Rico I tam organizuja plywanie z delfinamidosyc drogie to jest,a le stwierdzilam ze charuje jak wol wiec nie bede sobie na to zalowac, bo to zawsze bylo moim marzeniem a pewnie nie predko bedzie taka okazja))))

To na razie tyle,
Monia czy doszla kartka z Barbadosu????
Pozdrawiam was kochane(aha jesli nie czasem nie odp na sms to przepraszam ale czesto tracimy zasieg wiec nie zawsze moge, ale I tak czekam na newsy od was I forum)

kasia

Offline Kasia*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #130 dnia: 11 Stycznia 2007, 23:33 »
dlaczego moje wiadomosci zapisuja sie jako dodane???:(

Offline Kasia*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #131 dnia: 11 Stycznia 2007, 23:36 »
o juz jest ok :skacza:
pozdrowienia z Miami :okularnik:

u mnie ok, zaczynamy 4 rejs tym razem Mexyk Peurto Rico i Kanal Panamski no i  potem Los Angeles

Offline anetka161
  • 16.06.2007-nasz wspaniały dzień
  • maniak
  • data ślubu: 16.06.2007
« Odpowiedź #132 dnia: 11 Stycznia 2007, 23:38 »
Kasiu co u ciebie ciekawego?Pozdrawiam bardzo gorąco :uscisk:

Offline tylunia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #133 dnia: 12 Stycznia 2007, 00:42 »
no no klaudai fajna taka praca :brewki:  tyle zwiedziania swiata i do tego jeszcze sa polacy wiec luzik :taktak:
a plywanie z delfinami bomba :brewki: ciekawe czy bym sie odwazyla wejsc do basenu  :drapanie: hmmm ale perspektywa super :skacza:
czekamy z niecierpliwoscia na Ciebie i fotki :taktak:  :taktak:  :brawo_2:
buzka

Offline ela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #134 dnia: 12 Stycznia 2007, 00:56 »
Mexyk Peurto Rico i Kanal Panamski no i potem Los Angeles

ahhhhhh tylko pomarzyc..........
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline merkunek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #135 dnia: 12 Stycznia 2007, 08:38 »
Merkunek , wspominalam juz ze wsrod ekipy muzycznej jest jeden pan z Jasla?

Już teraz tak :-)

Ale miałąm zaległości, wszystko przez to łączenie postów, nie widziałam, ze coś nowego dopisałaś, ale już nadrobiłam i zazdraszczam już tego pływania z delfinami, to musi byc fantastyczna sprawa!!!

Cytat: "Klaudia"
4 rejs tym razem Mexyk Peurto Rico i Kanal Panamski no i potem Los Angeles

rewelka!!!

Offline Ninka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #136 dnia: 14 Stycznia 2007, 23:40 »
klaudia, No No nieźle sobie tam szalejesz poza trudną pracą. Pozdrawiamy Cię z Pawłem serdecznie :)

Offline Kasia*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #137 dnia: 18 Stycznia 2007, 04:57 »
witam dziewczyny!!!
tym razem pozdrowienia z Panamy. dzis mijalismy Kanal Panamski... bardzo fajny widok:)pojutrze Costa Rica :tupot:

mniej fajnie bylo dwa dni temu. Przezylismy chwile grozy. Prad Mexykiem zastal nas straszny sztorm , okropnie bujalo, ledwo mozna bylo chodzic po pokladzie, pasazerowie chorzy(choroba morska przy takiej pogodzie nie unikniona). na restauracji wszystko przywiazane sznurkami , talerze spadaly na podloge...ach mowie wam,nie do opisania, nawet w nocy nie szlo spac.Na szczescie jest juz spokojnie.

zostalo 10 dni do powrotu :skacza:

Offline Olaa
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #138 dnia: 18 Stycznia 2007, 16:36 »
klaudia,  :skacza: fajnie, że wracasz...

Będziesz miała jakieś zdjątka??
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
« Odpowiedź #139 dnia: 18 Stycznia 2007, 20:11 »
klaudia, super że już wracasz!!!!
Nie moge doczekać się szczegółowej relacji...
no i of kors masy fot!!!

:skacza:

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
« Odpowiedź #140 dnia: 18 Stycznia 2007, 21:13 »
Klaudi cieszę się na mysl o foteczkach i szczegółowej relacji :D
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline tylunia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #141 dnia: 18 Stycznia 2007, 22:43 »
klaudia jak super ze wracasz beda fotki :skacza:
a faktycznie ten sztorm byl okropny...wrrr a dzisiaj u nas wieje  :drapanie: okrutnie w calej Polsce :dno:
buziaki :los:

Offline anetka161
  • 16.06.2007-nasz wspaniały dzień
  • maniak
  • data ślubu: 16.06.2007
« Odpowiedź #142 dnia: 19 Stycznia 2007, 00:32 »
Cytat: "tylunia"
dzisiaj u nas wieje  okrutnie w calej Polsce  
buziaki  

Nie tylko w Polsce u nas w Londynie też ostro wiało :dno:

Offline Kasia*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #143 dnia: 19 Stycznia 2007, 13:53 »
Cytat: "lady_yes"

jak tylko wroce , naciesze sie swoja siostrzenica, troche ogarne i rozpakuje,obiecuje spedzic cala noc na wklejanie fotek( a troche ich jest) no i oczywiscie na nadrabianie zaleglosci na forum....

Dzis Costa Rica :brawo_2:

Offline Kasia*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #144 dnia: 19 Stycznia 2007, 13:54 »
Cytat: "lady_yes"

jak tylko wroce , naciesze sie swoja siostrzenica, troche ogarne i rozpakuje,obiecuje spedzic cala noc na wklejanie fotek( a troche ich jest) no i oczywiscie na nadrabianie zaleglosci na forum....

Offline merkunek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #145 dnia: 19 Stycznia 2007, 21:51 »

zazdraszczam i pozdrawiam!!!!

Offline irishania

• entuzjasta
« Odpowiedź #146 dnia: 19 Stycznia 2007, 23:16 »
o to juz wracaj i wklejaj te foty , wszystkie tu zzieleniejemy z zazdrosci.  :skacza: a tego Guinnessa to nie wiem czy ci daruje zeby taka kuszaca propozycje odzucac, wiem ta kanapa cie wystraszyla a wygodna oj wygodna :taktak:
no ale za kare to w maju bede w Szczecinie to sie napijemy tego Guinnessa w Irishu  :hahahaha:
Pozdrowionka
[/url]

Offline Kasia*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #147 dnia: 21 Stycznia 2007, 19:18 »
Cytat: "irishania"
o to juz wracaj i wklejaj te foty , wszystkie tu zzieleniejemy z zazdrosci.  :skacza: a tego Guinnessa to nie wiem czy ci daruje zeby taka kuszaca propozycje odzucac, wiem ta kanapa cie wystraszyla a wygodna oj wygodna :taktak:
no ale za kare to w maju bede w Szczecinie to sie napijemy tego Guinnessa w Irishu  :hahahaha:
Pozdrowionka

no cos ty, z checia bym Cie odwiedzila, ale jakos tak mnie ciagnie do domu, ze wybralam przelot prosto do Berlina. Poza tym ...nie wzialm ze soba cieplej cieplej kurtki, a jak pojechalabym do tego Dublina to pewnie chcialabym cos pozwiedzac zobaczyc.
moze na wiosne. A  na piwo w Irishu pojdziemy bez dwoch zdan. Milo bedzie Cie poznac.

A tak to u mnie ok, staram sie troche nabrac koloru przed powrotem ale kompletnie nie mam czasu:(jutro obiecalam sobie lezec plackiem 2 bite godziny.

a pojutrze ACAPULKOOOOOOOOOOOOOOOO :skacza:

Offline tylunia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #148 dnia: 21 Stycznia 2007, 20:42 »
klaudia Twoj watek czyta sie jak bajke czekam z niecierpliwoscia na fotki :skacza:

Offline irishania

• entuzjasta
« Odpowiedź #149 dnia: 22 Stycznia 2007, 18:05 »
z checia bym Cie odwiedzila, ale jakos tak mnie ciagnie do domu

jasne, zartuje tylko ale zapraszam innym razem, nie ma problemu
[/url]