Jestem

! było pięknie:) mimo tego ze kiedy wyjezdzalismy do kosciola zaczelo lac, co w sumie jak teraz stwierdzam dodalo uroku naszym zdjecią

Zuchelek- jesli chodzi o parafię na Ugorach, jestem naparwde mile zaskoczona, bo duzo się wczesniej nasłuchałam i nie mam się do czego przyczepić. Kościół stroiła nam siostra Anna i naprawdę było pięknie, jeslichodzi o oprawe muzyczną mielismy oprocz Pana organisty , Panią która grała na skrzypcach, mogę polecić z czystym sumieniem, jakby ktoś szukał

ślubu udzielał nam ksiądz Mateusz- bardzo miły, w kazaniu zwracał się do nas po imiemiu i mówił przepięknie

oczywiście nie obyło się bez wpadek

ja zapomniałam bukietu do kościoła-przypomnialam sobie jak doszlismy do ołtarza

ale na wyjscie juz mi siostra przywiozła, a mój mąż mnie"nie dopuści az do śmierci " hehe ale będzie co wspominać

weselicho również przeszło nasze najsmielsze oczekiwania-kiedy tak patrzyłam że wszyscy się bawią, poczułam wielką satysfakcję i że jednak te wszystkie przygotowania są tego widoku warte

ze swojej strony mogę teraz już polecic:
- ABC gastro- goście byli mega zadowoleni z drinków i miłej obsługi
- restaurację u Hołosia- naparwdę nie było się do czego przyczepić
- Broadway Studio- dostaliśmy pierwsze zdjęcia ze ślubu i jestesmy zachwyceni- bardzo miłe małżenstwo czulam się w ich towarzystwie bardzo swobodnie zarowno w dzien ślubu jak i na sesji
- p. Justynę Horyd- zrobiła mi piękny makijaż ślubny i na sesję
- zespół standard z konina- to oni rozkręcili nasze wesele

- Fabrykę Dekoracji- p. Paulina jest wspaniała osobą, bukiet który mi zrobiła był dokładnie taki o jakim marzyłam
ogólnie, był to najpiekniejszy dzien w moim życiu i kiedy tak jechaliśmy juz na salę, powiedziałam do mojego męża że było super i chciałabym tak jeszcze raz

jakkolwiek to nie brzmi hehe

także dziewczyny stres jest ale to wszystko jest warte tego Dnia