Autor Wątek: "Miłość to wierność wyborowi" - ślube zmagania tet  (Przeczytany 129660 razy)

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
Odp: "Miłość to wierność wyborowi" - ślube zmagania tet
« Odpowiedź #3450 dnia: 24 Maja 2007, 10:30 »
dzis juz nastrój lepszy-najlepiej pogodzic sie ,zakaceptowac rzeczy na ktore nie mam wpływu..niechce potem lamentowac że 'jaki on jest' -bo wiem jaki jest..biore gO dla siebie z całym dobrodziejstwem inwentarza..z jego wadami i zaletami..najważniejsze ze jak pomyśle ze mogłabym żyć bez niego to czuje jakby mi ktoś odciął tlen....

i tu Cię popieram....czasami moga nas złościć takie rzeczy, które w innych okolicznościach albo u innych ludzi nie przeszkadzałyby nam w ogóle..

nie masz tak czasem, że jak narzekasz czy żalisz się na Swojego jakies np. koleżance, a ona zaczyna Ci wtórować i przytakiwać, dodając coś od Ciebie, wkurza Cię to i myślisz: jak ona może tak mowic :?: przecież on jest cudowny....

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
« Odpowiedź #3451 dnia: 24 Maja 2007, 10:55 »
dzis juz nastrój lepszy-najlepiej pogodzic sie ,zakaceptowac rzeczy na ktore nie mam wpływu..niechce potem lamentowac że 'jaki on jest' -bo wiem jaki jest..biore gO dla siebie z całym dobrodziejstwem inwentarza..z jego wadami i zaletami..najważniejsze ze jak pomyśle ze mogłabym żyć bez niego to czuje jakby mi ktoś odciął tlen....

i tu Cię popieram....czasami moga nas złościć takie rzeczy, które w innych okolicznościach albo u innych ludzi nie przeszkadzałyby nam w ogóle..

nie masz tak czasem, że jak narzekasz czy żalisz się na Swojego jakies np. koleżance, a ona zaczyna Ci wtórować i przytakiwać, dodając coś od Ciebie, wkurza Cię to i myślisz: jak ona może tak mowic :?: przecież on jest cudowny....
no własnie o to mi kaman!!!!ja to ja-ja mam prawo...ale nie ona...
niemniej czasem az mnie głowa boli od tych różnic między nami...ale wiem ze tylko RAZEM jestesmy zdolni góry przenosic...
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline złotko

• entuzjasta
« Odpowiedź #3452 dnia: 24 Maja 2007, 10:58 »

popieram, popieram na całej linii!!!!!
ja właśnie tak mam!!!!
i o to chodzi, mają wady, każdy je ma, ale kochamy, pomimo tych wszystkich wad, które staja się nieważne,
kiedy dojdzie do nas świadomość jakimi oni są ludzmi, jakimi cudownymi stworzeniami, tylko takim stworzeniom, można się dać, "okiełznać" - no ten zwrot tyczy na pewno mnie - nie wiem jak z wami..... :drapanie:
"wszystkie zwieŻęta są rUwne, ale świnie są rUwniejsze"
Orwell G. "Folwark Zwierzęcy"

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3453 dnia: 24 Maja 2007, 11:02 »

popieram, popieram na całej linii!!!!!
ja właśnie tak mam!!!!
i o to chodzi, mają wady, każdy je ma, ale kochamy, pomimo tych wszystkich wad, które staja się nieważne,
kiedy dojdzie do nas świadomość jakimi oni są ludzmi, jakimi cudownymi stworzeniami, tylko takim stworzeniom, można się dać, "okiełznać" - no ten zwrot tyczy na pewno mnie - nie wiem jak z wami..... :drapanie:
tez tak mam..lubie patrzec na G jak zasypia..jestem taka spokojna wtedy...równo oddycha,,ja mam pewnosc że to TEN CZŁOWIEK TA MIŁOŚĆ...
ehh romatyczna sie na stare lata zrobiłam...
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline złotko

• entuzjasta
« Odpowiedź #3454 dnia: 24 Maja 2007, 11:11 »
Tetku!?
Cieszę się, cieszę, że masz go przy sobie, to wielki skarb, ten kolejny banalny dzień, jego oddech, uśmiech,
nawet durna sprzeczka, o przesoloną kanapkę z serem, rutyna, przyzwyczajenie, regularny sex i pieszczota
jego ust po, szept na dobranoc i podniesiona klapa w toalecie cieszę się , że masz to wszystko, że nie tęsknisz, bo uwierz mi: można tęsknić za każdą z tych rzeczy do szaleństwa.

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3455 dnia: 24 Maja 2007, 11:31 »
wiem Złotko wiem...
dzwoniłam do kamerzysty i p.Andrzeja z zespołu...fenomenalni ludzie..konkretni słowni wzbudzajacy sympatie od pierwszej rozmowy...
jestesmy umówieni na poniedziałek- zespół zdziwiony'to nie macie panstwo 1 pioseki jeszcze"?
a ja na to nie przeciez jest dużo czasu ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Offline złotko

• entuzjasta
« Odpowiedź #3456 dnia: 24 Maja 2007, 11:36 »
zespół zdziwiony'to nie macie panstwo 1 pioseki jeszcze"?
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
obryzgałam monitor!!!!
tetku! wariacie!

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3457 dnia: 24 Maja 2007, 11:40 »
zespół zdziwiony'to nie macie panstwo 1 pioseki jeszcze"?

:hahaha: :hahaha:

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3458 dnia: 24 Maja 2007, 11:51 »
łoj co wtym śmiesznego 8) 8) 8) 8) ;D ;D ;D długo to pojęcie względne ;D ;D ;D ;D

Offline złotko

• entuzjasta
« Odpowiedź #3459 dnia: 24 Maja 2007, 12:10 »
wspaniałą masz kochanię "teorię względności"
LUZARA nasza mała! :blant:

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
« Odpowiedź #3460 dnia: 24 Maja 2007, 12:36 »
Tetus dotarłam, jestem, czytam i uwierzyc nie moge że to tylko 8 dniów......  :o :o :o

Offline Gemini
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3461 dnia: 24 Maja 2007, 14:08 »
Tetuś spoko, my też nie mamy pierwszej piosenki :D

Wiesz co ja przed tym ślubem panikara straszna się zrobiłam, kiedy się o coś pokłócimy zaraz myślę "jeju, my już przed ślubem kłócimy się o głupoty, co dalej?" Ale myślę, że to przez stres, przez uświadomienie sobie powagi sytuacjii, ostatnie trzy dni nie odzywaliśmy się z powodu krzesła, a konkretnie ja się uparłam, żeby wyrzucic, M. mówił, że nie w końcu się pokłóciliśmy i ciche dni nastały ;)Teraz już jest lepiej, nerwy nam obojgu puszczają, ale staramy się nie zwariowac

I Ty się trzymaj Słonko, będzie wszystko super

A jak tam nastrój wogóle? Stresik jest? Ja myślę o Tobie normalnie dniem i nocą :D Bardziej się denerwuję na razie niż Ty chyba ;D

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3462 dnia: 24 Maja 2007, 14:24 »
tetus no wiesszz? tak stresowac Pana z zespolu :los: :skacza:

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
  • data ślubu: [size=
« Odpowiedź #3463 dnia: 24 Maja 2007, 15:38 »
Łał, Tetku.

Oaza spokoju i opanowania.

Poproszę o kilka prywatnych lekcji przed sierpniem :D

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3464 dnia: 24 Maja 2007, 15:49 »
Łał, Tetku.

Oaza spokoju i opanowania.

Poproszę o kilka prywatnych lekcji przed sierpniem :D

e tam..spox mój wyniak z tego ze mam pracy dużo..ze nie mam czasu analizowac..
poprostu mam nadzieje ze będzie dobrze... ;D

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3465 dnia: 25 Maja 2007, 08:57 »
 ::) ::) ::) ::) zaczynają się schody....znaczy niby pierdoły ale wszędzie trzeba miec oczy i uszy szeroko...
pan od autobusu powiedzał ze da(!!!) nam niekliamtyzowany autobus('da, za900zł") G sie wkurzył ..to nie jest droga 10 min..tylko w jedna strone ponad 1h a w druga(do restauracjii z kościoła)-ok 50min...
'prawie ' wybralismy piosenke będzie chyaba'prócz ciebie nic' .
dzis do księdza uiscic 'co łaska' za slub,dograc temat ze stroicielem ;D ;D ;D ;D kościólka.
ps sądze ze juz tak dużo czasu mi nie zostało..???.... 8)-jak myślałam wczesniej ze zostało...

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #3466 dnia: 25 Maja 2007, 09:01 »
Tetuś - kurna co za koles od autokaru - czasem takie patafiany sa najgorsze - wiedzą, że kilka dni zostało i że postawi was w trudnej sytuacji..wrrrrrrrr...  :boks_4: :boks_4: :boks_4: Ale niech G. walczy!!!

No a ile tetus planujecie dac 'łaskawie' za ślubik?? bo sama tak się zastanwaim?? ::)

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3467 dnia: 25 Maja 2007, 09:02 »

No a ile tetus planujecie dac 'łaskawie' za ślubik?? bo sama tak się zastanwaim?? ::)
No własnie ja tyż  ???

a.katarzyna
  • Gość
« Odpowiedź #3468 dnia: 25 Maja 2007, 09:09 »
tetku jeden milowy kroczek Ci pozostał  :P

a nieklimatyzowany autobus przy takich odległościach problem  :o może uda się to zmianić, tak czy siak trzymam kciuki

wczoraj mnie nie było, a dziś dobrze  ślepiów nie przetarłam i już czytam co tam u Was - po za tym miałam koszmarną noc - ja nigdy spałam snem zająca i miałam tysiące durnych i dziwnych snów :mdleje:

mam nadzieję tete że ty sypiasz dobrze  :brewki:

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3469 dnia: 25 Maja 2007, 09:10 »
dajemy 300zł uważam ze to kwota wystaraczjąca...

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3470 dnia: 25 Maja 2007, 09:16 »
i ja też tak myślę :) A kościelny i organista osobno? i ile tym dajecie ?

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
« Odpowiedź #3471 dnia: 25 Maja 2007, 09:47 »
tetus ja cay czas podczytuje :-* :-*

nie no pan od autobusu jest jakis nie ten tego co to ma byc za taka kase w czerwcu bez klimy autobus...skad on sie urwal ??? ??? ???

a teraz chce Ci napisac ze podziwiam Cie za spokoj ja chyba bymjuz chodzila po scianach ;D ;D ;D ;D

Offline Gemini
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3472 dnia: 25 Maja 2007, 13:10 »
Tetuś tydzień, TYDZIEŃ :boje_sie: :boje_sie: :boje_sie: :boje_sie: :boje_sie: :boje_sie: :boje_sie: :boje_sie: :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka: :boje_sie: :boje_sie: :boje_sie: :boje_sie: :boje_sie: :boje_sie: :boje_sie: :boje_sie: :boje_sie: :zdziwko: :zdziwko: :zdziwko: :zdziwko: :zdziwko: :zdziwko: :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka:

A ja prawie zaraz po Tobie :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :boje_sie: :boje_sie: :boje_sie: :boje_sie: :boje_sie: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :boje_sie: :boje_sie: :boje_sie: :boje_sie:

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3473 dnia: 25 Maja 2007, 13:35 »
po ścianach Tylus mówisz  mówisz??? ;D ;D ;D nie narazie spox,musimy pozawozic rzeczy do domku,Gem-tydzien to nie dzien(wtedy będe na bank niespokojna ::))
Kasia...śpie snem sprawiedliwego..znaczy kamiennym,,nie miewam koszmarów(jeszcze!!!)
co do autobusu G wymusił z klimą!!!!!!!
czemu inne obrazki mi sie nie otwierają????? :'(
i ja też tak myślę :) A kościelny i organista osobno? i ile tym dajecie ?
wiesz za strojnie 100zł(chór jest w gestii mojej Sis..)

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
« Odpowiedź #3474 dnia: 25 Maja 2007, 15:16 »
tete No ty to naprawdę ze stoickim spokojem przyjmujesz :taktak:J ana tydzień przed ślubem będę jednym wielkim klębem nerwów.
Ach dobrze że sprawa z autobusem się wyjaśniła.

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3475 dnia: 25 Maja 2007, 16:04 »
 ;D żegnam sie z Wami kobietki!!!!uciekam-jedziemy do księdza szczególy dograc...
a jutro HULAJ MOJA NIEGODZIWA DUSZO NA WIECZORZE PANIEŃSKIM

miłego wekendu Wam zycze!!!

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
« Odpowiedź #3476 dnia: 25 Maja 2007, 18:02 »
tete To udanej zabawy. i czekam na relację po.... ;D

Offline złotko

• entuzjasta
« Odpowiedź #3477 dnia: 25 Maja 2007, 20:26 »
  :serce: :serce: :serce: KOCHANA TETE!!!  :serce: :serce: :serce:
GWIAZDECZKO TY NASZA!!!
WIELE NAS DZIELI,  :tak_smutne:
MNIE I CIEBIE 15KM,
INNYCH 50,
JESZCZE INNYCH 500
A SĄ I TACY, UWIERZ, KTÓRZY SĄ ODDALENI OD CIEBIE O 5000KM,
KAŻDA Z NAS MA SWOJE ŻYCIE, SWOJE PLANY I MARZENIA, DZIELI NAS WIELE - JAK WIDZISZ!

ALE WAŻNIEJSZE JEST TO CO NAS ŁĄCZY, :brawo:
ŁĄCZY NAS, PASJA DO NASZYCH MAŁŻÓW,
ŁĄCZY NAS CHĘĆ BYCIA RAZEM, WSPÓLNYCH ROZMÓW,
ŁĄCZY NAS SYMPATIA JAKA ZRODZIŁA SIĘ NA TYM FORUM,
ŁACZY NAS NASZA NIEPOCZYTALNOŚĆ
ŁĄCZY NAS TO, ŻE KAŻDA TRZYMA TERAZ W ŁAPCE NAPÓJ WYSKOKOWY I CHCE ZA CIEBIE WYPIĆ GO DO DNA!!!!!
 :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki:
KOCHANA!!!!! OFICJALNIE WSZEM I WOBEC OTWIERAM TWÓJ FOREMKOWY WIECZÓR PANIEŃSKI!!!!!!!
SUPRAJSSS!!!!
KIEDY TY SIĘ BAWISZ NA SWOIM, MY Z SERDUSZKAMI PRZY TOBIE I BUTELKAMI PRZY NAS WZNOSIMY TOAST ZA:

WASZĄ MIŁOŚĆ - ABY WASZE DZIECI POWIEDZIAŁY, ŻE BYLIŚCIE NAJPIĘKNIEJSZĄ HISTORIĄ  O MIŁOŚCI JAKĄ BYŁO IM DANE POZNAĆ  :Zakochany:
WASZĄ PRZYJAŹŃ - BĄDZCIE SOBIE NAJBLIŻSI CALUSIEŃKIE ŻYCIE  :przytul:
ZA WASZE ODDANIE - BĄDZCIE SIEBIE PEWNI TAK JAK PEWNI BĘDZIECIE W DNIU ŚLUBU  :jupi:
ZA WASZĄ WOLNOŚĆ - ABYŚCIE NIGDY SIĘ NIE OGRANICZALI NA WZAJEM  :cancan:
ZA TWOJEGO STRIPTISERA - ABY BYŁ UMIĘŚNIONY OPALONY I MIAŁ DUŻE.... POCZUCIE HUMORU  :hahaha:
ZA TWÓJ TORT - ABY BYŁ NIEPRZYZWOICIE SMACZNY  :obiad:
ZA STRIPTISERKĘ NA WIECZORZE TWOJEGO KOCHANEGO - ABY BYŁA KOŚLAWA, PŁASKA I WOGÓLE NIC SECJALNEGO  :Hitler:
TETUŚ A NA KONIEC WZNOSZĘ TOAST ZA CIEBIE! DOBRZE, ŻE Z NAMI JESTEŚ!

A TO, JESTEM JUŻ PO GINIE Z TONICKIEM, HLUP, TWOJE ZDRÓWKO RAZ JESZCZE!!!!
OD FOREMEK DLA CIEBIE NA WIECZÓR PANIEŃSKI!!!!

TAMTARARARARARARAM

A ZA CHWILE :::: UWAGA UWAGA, BĘDZIE STRIPTISER!!!!!!!
KTO MA JAKIEŚ FAJNE FOTY NIEPRZYZWOICIE PRZYSTOJNYCH PANÓW DAWAĆ
!!!!!

a.katarzyna
  • Gość
« Odpowiedź #3478 dnia: 25 Maja 2007, 20:33 »
nie no padłam :mdleje:

TETE ZDRÓWKO - ja szampanem wznoszę toast za wszystko co tam napisane wyżej  :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki:

pięknie to zaplanowałaś - no i jak to napisane :serce:

tete sie poryczy jak nie ze wzruszenia to ze śmiechu  :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:

Offline złotko

• entuzjasta
« Odpowiedź #3479 dnia: 25 Maja 2007, 20:39 »
TO OD ZLOTKA!!!!
DAWAĆ CO TAM MACIE FOREMKI!!!!
TWOJE ZDRÓWKO RAZ JESZCZE TET!!!
DZIŚ TYLKO ZA CIEBIE!!!!!!!!

Napisane: Maj 25, 2007, 20:34:18
AAAA!!!!!!
NO I OCZYWIŚCIE MALY BONUSIK DLA PRAWDZIWEJ, PRZYSZŁEJ WYZWOLONEJ PANI DOMU!!!!