Autor Wątek: "Miłość to wierność wyborowi" - ślube zmagania tet  (Przeczytany 148217 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline megan

• Chuck Norris
  • Miłość jak rewolucja - nie udaje się słabym.
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
"Miłość to wierność wyborowi" - ślube zmagania tet
« Odpowiedź #3000 dnia: 6 Maja 2007, 08:46 »
Cytat: "tete"
wiesz co powiem ci do twojej urody i sukni wiele roznych bukietow by pasowalo

wiem Meguś,ale ja albo calla albo ide z kaktusem  tak zawsze mówiłam.

no toz to moj statement kochana mowi - NIE dla bialych i nijakich ...
no ja zapalona zwolenniczka calii (kaktus w gre nie wchodzi rabarbar bym predzej wziela  :los: ) nie moge cie tu tak namolnie indoktrynowac ...
ale te biale cos  ... ja iwm nie powinnam tak otawrcie ale niech se Panie kwiaciarka swoje wizje w buty schowa  :mdleje:
alboe lepiej zastosuje sie do reguly klient nasz Pan a nie wciska cos z czego akurat umie ukladac bukiety  :mdleje:  :pogrzeb:

tetus - ja cie prosze kaktus w dlon jak nie calle  :blant:

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
« Odpowiedź #3001 dnia: 6 Maja 2007, 08:51 »
Cytat: "megan"
kaktus w dlon jak nie calle  
na bank Megan byłabym bardzo orginalną  panną młodą :skacza:
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline sandrunia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.08.2007
« Odpowiedź #3002 dnia: 6 Maja 2007, 10:20 »
tete,  jakl najbardziej będe na próbnym ale musze umówić się dopiero w lipcu jak przylece do Polski ale napewno zdąże.

Offline Gemini
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #3003 dnia: 6 Maja 2007, 10:21 »
Tetuś szukaj innej makijażystki, ja też bym się "na żywca" nie dała pomalowac

Co do bukietu, może faktycznie margarytki nie, ale przejdź też w jakieś inne miejsce, przecież pomiędzy margarytkami a callami są też inne kwiaty. Chociaż szczerze mówiąc  już się przyzwyczaiłam, że będziesz miała te pomarańczowe calle i nawet jak gdzieś widzę to zdjęcie, które wklejałaś, to myślę od razu "O bukiet Tete"

Fajnie, że Was ksiądz "zapowie", my w zeszłą niedzielę mieliśmy już drugie zapowiedzi :skacza: bardzo fajne uczucie :skacza:

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
« Odpowiedź #3004 dnia: 6 Maja 2007, 11:30 »
megan napisał/a:
kaktus w dlon jak nie calle
na bank Megan byłabym bardzo orginalną panną młodą

To fakt, jeszcze z jakimś kwitnącym kaktusikiem to już w ogóle  :skacza:

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3005 dnia: 7 Maja 2007, 17:06 »
witam Panie drogie :skacza:
dzis męczy mnie tylko jedna myśl-dlaczego jeszcze nie było ogłoszen?skoro kartki zanieślismy jakies 3tyg temu :drapanie:  :drapanie:  :drapanie: może będą tylko wywieszane?
dzis 624godziny do ślubu :brawo_2:
musze normalnie w kalendarzu zapisywac rzeczy do załatwienia..takie tam drobiazgi które składają sie na sensowną całość :mdleje:
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3006 dnia: 7 Maja 2007, 17:13 »
teściowa zaczyna panikowac,tato mój też,szef w pracy codzien pyta jak się czuje,,a my z G luzik guzik nic nerwa nie mamy :skacza:
umówiąłm sie na makijaz próbny z inna kosmetyczką...zobaczymy..najwyzej pociągne do odpowiedzialnosci za mój ryjek Irisanie :skacza:  naszą która obiecała ze cosik mi pozyczy na ten dzien(nie bede musiała martwic sie o cos pozyczonego-bede miała na twarzy :blant:

dzis moja swiadkowa zarzadziłą obrady wojenne z innymi czarownicami-w celu ułozenia planu na wieczór panienski :hmmm:  :hopsa:  :drinkuje:  :drinkuje:  :drinkuje:  :drinkuje:  :drinkuje:  :drinkuje:

Offline jumi_1979

• uzależniony
  • samodzielna mama
« Odpowiedź #3007 dnia: 7 Maja 2007, 17:22 »
Rzadko piszę u Ciebie, ale podczytuję regularnie :skacza:
moja swiadkowa zarzadziłą obrady wojenne z innymi czarownicami

Masz genialne poczucie humoru :skacza:

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3008 dnia: 7 Maja 2007, 17:29 »
Cytat: "jumi_1979"
Masz genialne poczucie humoru
dzięki...ja bardzo cenie sobie je u innych ludzi a podobno nie używane zanika :skacza:
Cytat: "jumi_1979"
ale podczytuję regularnie
bardzo mi miło z tego powodu :uscisk:

Offline Olaa
  • Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3009 dnia: 7 Maja 2007, 17:31 »
tete,  :brewki:
Przepraszam, że ostatnio tak malutko piszę....ale czytam...i cieszę się Waszym szczęściem... :przytul:
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
« Odpowiedź #3010 dnia: 7 Maja 2007, 17:34 »
dzis moja swiadkowa zarzadziłą obrady wojenne z innymi czarownicami-w celu ułozenia planu na wieczór panienski

Czyli czarownice obradują jakim torturom Cię poddać podczas zlotu..  :brewki: Ja zawsze lubię wiedzieć wsio wcześniej i mieć rękę na pulsie, choć czasem nie można... Ale pewnie tajemniby nie zdradzą wcześniej, za to my tu będziemy czekać na relacyjkę, jak już będzie po  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3011 dnia: 7 Maja 2007, 17:35 »
Cytat: "lady_yes"
Przepraszam, że ostatnio tak malutko piszę....ale czytam...i cieszę się Waszym szczęściem...
alez niematotamto rozumie sie samo przez sie :uscisk:  :uscisk:  :uscisk:  :uscisk:  :uscisk:  :uscisk:  :uscisk:  :uscisk:  non problemo :taktak:  :taktak:  :taktak:  :taktak:
dochodz do siebie..pewno jeszcze nie raz bedzie miała momenty zwątpienia....ale jakby co nie rób niczego wbrew sobie nawet jesli masz sie poparzyć-to we własnym ogniu...
Właśnie dzwonił mój przyjaciel...ten który ślubuje 19.05...wyczuwam juz OGROMNY stres u niego..... :afro:

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3012 dnia: 7 Maja 2007, 17:36 »
Cytat: "katarzyna_84"
Ale pewnie tajemniby nie zdradzą wcześniej, za to my tu będziemy czekać na relacyjkę, jak już będzie po    
kasiu ale pewnie dopiero w poniedziałek po panienskim..bo mnie kacyk okrutnie wymęczy..a ze czarownice mają polot i poczucie humoru..to strach sie dzis nie bać :taktak:

Offline Gemini
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #3013 dnia: 7 Maja 2007, 20:42 »
Tetuś a ksiądz Wam nie powiedział kiedy będą wygłaszane zapowiedzi?

Bo nam od razu mówił, że w tą i tą niedzielę będą wygłoszone zapowiedzi

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #3014 dnia: 7 Maja 2007, 20:53 »
oj Tetuniu :) fajnie, że stresik Was jeszcze nie dopada  :skacza: te bukieciki bialuchne ostatanie - srednio mi sie widzą... napewno znajdziesz coś bardziejszego for you :taktak:

hmmmm... a wieczorek panieński...  :tupot: alez będzie relacja :skacza:

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
« Odpowiedź #3015 dnia: 7 Maja 2007, 21:10 »
katarzyna_84 napisał/a:
Ale pewnie tajemniby nie zdradzą wcześniej, za to my tu będziemy czekać na relacyjkę, jak już będzie po
kasiu ale pewnie dopiero w poniedziałek po panienskim..bo mnie kacyk okrutnie wymęczy..a ze czarownice mają polot i poczucie humoru..to strach sie dzis nie bać

Ma się rozumieć, ważne, że będzie, że będziesz się chciała nim z nami podzielić  :los:

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3016 dnia: 7 Maja 2007, 21:44 »
uffff po robocie :skacza:  twarożek na jutro przygotowny ,sałatka toże dla Małża przyszłego..domek posprzatany..
qrczaki musze Wam sie przyznać ze ja lubie te 'codzienności moje małe'-ale lubie je dopiero przy G-wczesniej nie znosiłam siedzieć w domu,gotować itp...moja Babunia kochana mawiała że to coś znaczy że dopiero'jakiś chłop mnie wyprostował' :afro:
dzis zakupiłam sobie mojego Angela na slub-musze schowac te perfumy aby oficjal prysk :taktak:  odbył sie 2.06. :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:

Offline irishania

• entuzjasta
« Odpowiedź #3017 dnia: 7 Maja 2007, 22:10 »
tete a ten twoj przyjaciel :drapanie: bo ja ide na wesele 19.05 a to raczej malo popularna data(maj) moze mamy wspolnych znajomych i bedziemy na jednym weselu sie bawic :los:  ale bylby numer :hahahaha:
Irishowe odliczanie GośćZapraszam
[/url]

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3018 dnia: 7 Maja 2007, 22:18 »
dzis zakupiłam sobie mojego Angela na slub-musze schowac te perfumy aby oficjal prysk

tez chyba sobie strzele Angelka na slub  :los:  :skacza:

superowo ze tak humorek dopisuje!! az sie udziela szczescie  :skacza:

Offline megan

• Chuck Norris
  • Miłość jak rewolucja - nie udaje się słabym.
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
« Odpowiedź #3019 dnia: 7 Maja 2007, 22:36 »
perfumy na slub  :los: dla mnie Cinema YSL albo Hot Coutre YSL

qrczaki musze Wam sie przyznać ze ja lubie te 'codzienności moje małe'-ale lubie je dopiero przy G-wczesniej nie znosiłam siedzieć w domu,gotować itp...moja Babunia kochana mawiała że to coś znaczy że dopiero'jakiś chłop mnie wyprostował'

hehe no popatrz popatrz  :blant:
mi sie w pewnym momencie skonczylo chciec balowac i imprezowac - wyciagnac mnie gdzies to masakra ale i tak dwie lewe rece do kuchni zostaly  :los:

Offline irishania

• entuzjasta
« Odpowiedź #3020 dnia: 7 Maja 2007, 22:53 »
tak sie tu perfumowo zrobilo...
ja tez mam slubne perfumy wybrane nie przypadkowo :los:
Ralph Lauren "Romance"  po kilku miesiacach od kiedy poznalam A.wrocilam do Polski "na stale", A. postanowil mnie odwiedzic i przekonac do powrotu, I wlasnie te perfumy byly prezentem jaki mi przywiozl, bardzo przyjemnie wiec mi sie kojarza bo po tej wizycie stwierdzilam ze moze warto zaryzykowac dla wiekszego uczucia i miesiac pozniej opuscilam kraj rodzinny na zawsze w poszukiwaniu szczescia i milosci i za trzy i pol miesiaca wychodze za maz, wiec warto bylo ryzykowac :los:
[/url]

Offline Elcik

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.06.2007
« Odpowiedź #3021 dnia: 8 Maja 2007, 09:20 »
Alle macie fajnie  :pogrzeb: Ja tam perfum nie używam prawie wcale, już nie mówiąc o nowych, bo jak mnie uczulenie dorwie w dniu ślubu będzie kaplica  :skacza:

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3022 dnia: 8 Maja 2007, 09:23 »
Cytat: "irishania"
Ralph Lauren "Romance" po kilku miesiacach od kiedy poznalam A.wrocilam do Polski "na stale", A. postanowil mnie odwiedzic i przekonac do powrotu, I wlasnie te perfumy byly prezentem jaki mi przywiozl, bardzo przyjemnie wiec mi sie kojarza bo po tej
nie wiem jak Ty Aniu ale ja chyba własnie to bym wybrała jako zapach Dnia Ślubu :skacza:

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3023 dnia: 8 Maja 2007, 09:31 »
Cytat: "Elcik"
jak mnie uczulenie dorwie w dniu ślubu będzie kaplica  
oj szczerze współczuje...
Cytat: "megan"
dwie lewe rece do kuchni zostaly  
ja miałam nawet 3 lewe ręce..ale metoda prób i błędów jakos sie kula pomału
Cytat: "rajdowka"
az sie udziela szczescie
Karola bo ja  jako rasowa dobrohumorowa oślica tak mam :los:

Offline asiaItomek

• zapaleniec
  • data ślubu: 21.07.2007
« Odpowiedź #3024 dnia: 8 Maja 2007, 11:39 »
No faktycznie Tete ma luz, blus....
Niech się cieszy (narazie), zobaczymy jak będzie cieszyć się dzień przed wielką ceremonią :)  :hahahaha:
Asia i Tomek

Offline Olaa
  • Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3025 dnia: 8 Maja 2007, 12:15 »
:brewki: nawet mi potrafisz humorek poprawić :D
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline irishania

• entuzjasta
« Odpowiedź #3026 dnia: 8 Maja 2007, 14:50 »
nie wiem jak Ty Aniu ale ja chyba własnie to bym wybrała jako zapach Dnia Ślubu

no jest juz zakupiony i czeka na swoj wielki dzien :los:
razem z balsamikiem i zelem pod prysznic :afro:
[/url]

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3027 dnia: 8 Maja 2007, 16:22 »
Cytat: "lady_yes"
nawet mi potrafisz humorek poprawić
ciesze sie bałdzo :uscisk:  :uscisk:  :uscisk:
Cytat: "asiaItomek"
Niech się cieszy (narazie), zobaczymy jak będzie cieszyć się dzień przed wielką ceremonią
jak to moja psiapsiuła okresliła:albo bede duszą towarzystwa albo bede sparaliżowana strachem i spieta jakby mnie ktoś podłączył pod 220volt :taktak:

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
« Odpowiedź #3028 dnia: 9 Maja 2007, 01:15 »
jak to moja psiapsiuła okresliła:albo bede duszą towarzystwa albo bede sparaliżowana strachem i spieta jakby mnie ktoś podłączył pod 220volt

dobrze powiedziane...ja mysle ze zawsze stresik jest :drapanie:
fiu fiu perfumki na slub ja teraz dostalam love love i mysle czy aby ich nie uzyc :drapanie:

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3029 dnia: 9 Maja 2007, 09:06 »
24 dni....mało/niemało....
zaczynam sie zastanawiac jak technicznie podejść do rzeczy :afro:  chyba musze w kajecie zapisywać kwestie aby nic mi nie umknęło...zastanawiam sie np kto mi odbierze suknie (mam ją odebrac w czwartek przed ślubem) skoro we wtorek wyruszamy do domu...(a niechce nam sie kulac nastepnych 90km po nią :popija: )-dziś przymiara-pogadam z babkami w salonie co i jak..
musze zadzwonić do ekipy foto-video-bo w końcu zapomnimy sie z nimi spotkać..musze wydrukowac zdjecia bukietu i plus minus nakreslic wzór deko samochodu-i własnie z tym wrece poczłapie sie moja Sis najstarsza do kwiaciarni..
wiele musze..ale mam takiego lenia :mdleje:  :mdleje:  :mdleje:  :mdleje:  :mdleje: