0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
to Wam wiuęcej zapodam..a co tam choc wirtualnie odpoczniemy
zwłaszcza lochy mnie kręcą.......jakieś małe torturki
a.katarzyna napisał/a:zwłaszcza lochy mnie kręcą.......jakieś małe torturki ja tak samo ... ale to chyba normalne co..? Czy coś z nami nie tak? hihi_________________
No nie. Zboczone dziewuchy ) Ja też sie piszę!
Wyobraźcie sobie uprawianie seksu z rycerzem w zbroi .........
napewno bedzie...wiesz Ulcia jak jest..unas marzenia weryfikuje stan konta w banku-a ten kurczy się cosik z kazdym mcem przeslubnym
Dajcie spokój zanim pościągali to wszystko
Ladies, może jakies ognisko kiedyś co? No i kiedy wreszcie idziemy na te kręgle, bo idziemy od lutego
Dla mnie te z znajdziecie miejsce? Ladies, może jakies ognisko kiedyś co
ale fajnie macie.. chlip _________________
Dla mnie te z znajdziecie miejsce? Ladies, może jakies ognisko kiedyś co? No i kiedy wreszcie idziemy na te kręgle, bo idziemy od lutego
no i my dlatego nie wyjechaliśmy na naszą podróż poślubna tylko zostaliśmy w Ińsku przez tydzięń i może dopiero teraz się wybierzemy....tylko czy ja wiem czy się uda ...może na jakies tortury sie załapiemy
polecam, powiem, Wam że ludzie mają pomysły
nie chce nic mówic, ale te ludziki w średniowieczu to mieli nie fajnie, co? ja sadze ze oni w 99% do konca tego z siebie nie sciągali nawet..sredniowiecze ujdzie ale wezcie taki barok Dajcie spokój zanim pościągali to wszystko, a czasami w ogóle nie dali rady ściągnąć np pasa cnoty..... oojjjjaaaaa.... ale lipa.... całe życie zero przyjemności