sandi90 - dzięki

fasony które wybrałaś też bardzo mi się podobają ale niestety nie ma moją figurę

Dziewczyny byłam w Bydgoskich salonach i jestem trochę zawiedziona

Pierwszy Romatnica - suknie piękne Pani w ciemnych włosach MASAKRA!!!!! - chciałam przymierzyć kilka modeli Pani wybrała swoje modele (nie powiem bo słuchała czego nie chce i dostosowała się) i nie chciała mi dać sukienek które ja wybrałam ponieważ to nie mój rozmiar a najpierw mam przymierzyć sukienki w swoim rozmiarze żeby zobaczyć jak będę wyglądała (what the fu.k???) Baaaaaaardzo rozczarowana jestem! A na ten salon najbardziej liczyłam! A no i zdjęć nie mogłam zrobić co jest dla mnie bardzo dziwne bo w bardziej renomowanych salonach pozwalają a tu nie ( i tekst ta sukienka jest na panią trochę za mała tym bardziej zdjęć proszę nie robić) SZOK!
Drugi Morie Lee - sukienki swojej tam nie znalazłam ale babki pierwsza klasa!!!!! Aż nie chciało się wychodzić! - Polecam odwiedzić ten salon!
Trzeci Amber - też zdjęć robić nie można ale Panie bardzo miłe sukienki które chciałam przymierzałam, problemu nie było - no i "mojej" sukienki też nie

Czwarty Laura - przymierzyłam chyba trzy sukienki, Pani mówiła że górę można przerobić jak się chce za co mega plus! Babeczki bardzo miłe -"mojej"sukienki brak!
Weszłam do Dominiki ale nic nie przymierzałam bo było kilka osób ale na manekinie i tak mnie nie zainteresowało.
Wróciłam do domu i stwierdziłam że ja już wybrałam swoją sukienkę i niestety nic innego mi się nie podoba

Dziewczyny dużo cierpliwości wam życzę i wytrwałości i jak już wam się coś spodoba nie szukajcie dalej bo szkoda czasu i zachodu (przynajmniej tak było u mnie)

!!!!!