Ciężko mi powiedzieć jak teraz wygląda oferta bo ja się z kim kontaktowałam już w grudniu 2014 i mamy ofertę z tego właśnie roku.
Zmieniliśmy parafię na św. Urszuli - to parafia mojego narzeczonego, jemu od poczatku bardzo zależało na swojej parafii, ponieważ chciał żeby jeden z księży z tamtej parafii odprawiał naszą mszę, poza tym on i jego rodzina sa blisko z parafią, proboszcz zna go dobrze od urodzenia itd, a ja do św. trójcy należę od kilku lat i nie jestem z nią aż tak zżyta, zaświadczenia i tak będę musiała wyciągać z poprzedniej parafii. Wyszło tak bo kościół św. trójcy jest bardzo piękny moim zdaniem i z tego względu sie upierałam przy swojej parafii (no i trochę przez wzgląd na tradycje) ostatecznie w ciągu tego roku zmieniło mi się patrzenie na niektóre rzeczy i stwierdziłam, że aspekt wizualny ma mniejsze znaczenie, tym bardziej, że za kilka lat będziemy należeć prawdopodobnie do parafii św. Urszuli, wiec tak sentymentalnie.
A salę mamy Dwór Hulanka, Magnolia mojej przyszłej teściowej się bardzo podobała. Ale my chcieliśmy bardziej taki ludowy/rustykalny klimat.