0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
ja buty mam ale już nie jestem ich pewna, chyba są za wysoki :/tootsie86 a którego masz? ja jeżeli chodzi o makijażystkę na 1sierpień to spiesz się bo ja obdzwoniłam wszystkie które dziewczyny mi polecały i na obecną chwile wolny termin ma tylko Karolina Kępka
My bierzemy ślub w sierpniu i wybraliśmy hotel brzoza Szukam teraz makijażystki i do fryzury, może kogoś polecicie?
a mi powoli temat butów spędza sen z powiek ...
A ja postawilam na buty w kolorze ☺ i to byl strzal w dziesiatke mialam szpilki w koralowym rozu, pasowaly do koloru przewodniego a i co najwazniejsze nie byly na raz , wytanczylam w nich jeszcze na kilku weselach,a biale szpilki coz sa na raz...
Marta ja też już jedne kupiłam i jestem już pewna że nie będą ślubne, niestety okazały się za ciasne w palcach. Skórzane, ale się nie rozeszły. Tym bardziej boję się że kupię kolejne niedopasowane czy niewygodne ;/
Cytat: joaszo w 7 Stycznia 2016, 14:43Marta ja też już jedne kupiłam i jestem już pewna że nie będą ślubne, niestety okazały się za ciasne w palcach. Skórzane, ale się nie rozeszły. Tym bardziej boję się że kupię kolejne niedopasowane czy niewygodne ;/Wiesz co dokladnie nie pamietam bo u Oli czesalam sie juz pare razy po swoim slubiemale cos okolo 100 zl ale to pewnie tez zalezy co Ci tam na glowie stworzy ☺Daj do szewca żeby rozciągnął, tylko skórzane buty można tak rozciągać, mi raz już rozciągnął bo ma szeroką dość stopę a miały za wąski przód. Moja babcia która ma spuchnięte i szerokie stopy wszystkie buty daje do szewca na rozciągnięcie. Ja zawsze chodze do pana Krzysia na róg Paderewskiego i Zamoyskiego (w suterenie)Wiesz co dokladnie nie pamietam bo czesalam sie u Oli juz pare razy po slubie ale cos oklo 100 zl pewnie zalezy od tego co ta Ci stworzy na glowce☺takakasia a ile płaciłaś za fryzurę?