Ja dużo szukałam po forach i puszczałam narzeczonemu spodobał mu się jeden zespół Metronom (5 osób różne instrumenty) w internecie nie znalazlam o nich nic ani strony ani fcb tylko nagrania na yt metronom1234, stwierdzilam ze albo sa tacy lipni i nigdzie ich nie ma albo tacy dobrzy ze nie muszą się reklamować zadzwonilam pod koniec grudnia 2014 i pierwszy wolny termin który mieli w 2016 to był 1.10. I tak zostało bylam ich posłuchać na jednej zamkniętej imprezie później z narzeczonym byliśmy na balu walentynkowym teraz będziemy się z nimi bawić na balu sylwestrowym, zabawa świetna, a że nie grają byle gdzie to i jedzenie w lokalach zawsze pyszne, są drodzy bo to prawdziwy zespół, ale patrząc na to ile kosztuje 1 fotograf albo 1 dj to wynagrodzenie dla 5 osob nie jest duże 4200 wesele 2000 poprawiny, myślę że nasza przygoda z nimi nie skończy się na weselu, będę jeździla na imprezy gdzie będą grali bo sa super! Nagrania nie oddają tego co jest w rzeczywistości trzeba usłyszeć to na żywo, a niektórych nagrania w necie są świetne a w rzeczywistości klapa...