julcia43 - widziałam już jmvideo, podoba mi się, nie myślałam że oni tak mało biorą

tzn. tak mało jak na tą ligę. Swoją drogą muszę się kiedyś odezwać do Ciebie na pw, żebyś się podzieliła inspiracjami, bo z tego co czytałam w Twoich postach planujesz coś podobnego do mnie
Zibi - ja jeszcze nic nie planowałam, myślałam że jest tyyyyle czasu i na rok przed weselem się za to wezmę, a tu nagle na forum i drugim w którym uczestniczę wszyscy już pozaklepywane mnóstwo rzeczy, łącznie z makijażystkami, dekoratorkami i mierzeniem sukni ślubnych, normalnie zwariowałam

ale już sobie postanowiłam że cały weekend na to poświecę, przeglądnę gruntownie oferty i pojadę na targi
Nodi - uwierz, że przejrzałam chyba ze 100 fotografów, szukałam na forach i na stronach ślubnych, mam na mailu masę ofert i u niektórych cenniki zaczynają się od 6tys

Mi się bardzo podobają zdjęcia velvetstudio, mało jest fotografów którzy robią zdjęcia w takim klimacie i jestem w stanie zapłacić więcej żeby mieć coś co mnie przekonuje w 100%. Jeśli chodzi o film to my z narzeczonym wręcz nie cierpimy oglądać filmów ślubnych

dlatego chce coś krótkiego, całe wesele max 60 min
karolinka_87 - nasz dj ma kamery i może puszczać obraz na takich małych ekranach, chyba podpytam go czy idzie to zgrać, może mnie najdzie ochota kiedyś obejrzeć

mamy też GoPro swoje (taka mała kamerka sportowa) i chyba położymy gdzieś na sali żeby krążyła, może coś fajnego uda się też nagrać
Ja się zastanawiam nad filmowaniem Kameralowe, ale ciężko mi się zdecydować.. JM też mi się podoba, ale i tu i tu niektóre filmiki mi nie leżą.. Dlatego tyle wątpliwości, a niestety ci którzy podobają mi się w 100% wołają 17 tys