Jeśli dopiszecie się do spisu przez epuap, to sprawdźcie w wiadomości zwrotnej czy Wasz wniosek został przyjęty i obsłużony, bo potem w komisji możecie się rozczarować jak Was nie będzie w spisie Wg mnie lepiej wziąć zaświadczenie o prawie do głosowania z urzędu gminy, w której jesteście w spisie/rejestrze. Wiem co piszę, pracuję przy wyborach
Cytat: malgosiask w 3 Lipca 2020, 22:12Jeśli dopiszecie się do spisu przez epuap, to sprawdźcie w wiadomości zwrotnej czy Wasz wniosek został przyjęty i obsłużony, bo potem w komisji możecie się rozczarować jak Was nie będzie w spisie Wg mnie lepiej wziąć zaświadczenie o prawie do głosowania z urzędu gminy, w której jesteście w spisie/rejestrze. Wiem co piszę, pracuję przy wyborach My mamy info w epuap, że wniosek został złożony i tyle...
Do mnie dziś przyszło potwierdzenie z urzędu w Ustce ze zostałam dopisana
Mail obtakiej treście "witam informuje ze zostala pani dopisana do listy wyborców w obwodzie.... Adres...."Podpisane xxxInspektorWydział Spraw Obywatelskich,i Administracyjno-Organizacyjnych
Chce kupić małemu konsole, ale zupełnie sie na tym nie znam. Jaka polecacie? Dodam, ze chce, zeby pasowały do niej gry Lego i kontroler ruchu. Pomożecie?
Mój syn Ci powie ze tylko PS4
Cytuje: Kontroler ruchu do ps4 można tylko wymaga zamontowania kamerki. Kamil mówi ze jeśli ważne są gry lego to zdecydowanie ps jednak. Plusem jest tez ze pady wydają dźwięki drżą itd. Podobno to super bajer.
Kamil mówi ze jeśli ważne są gry lego to zdecydowanie ps jednak. Plusem jest tez ze pady wydają dźwięki drżą itd. Podobno to super bajer.