Hej

Mniej więcej pół roku temu miałam ten sam dylemat, czytałam wszystkie opinie, które są w internecie (chociaż tak na prawdę jest ich niewiele) i mimo tych kilku niepochlebnych na gazeta. pl jednak zdecydowałam się na ten hotel. Będę miała tam swoje wesele w lipcu. Pisałam do dziewczyny z tego forum, która miała w okrąglaku wesele we wrześniu w zeszłym roku, była bardzo zadowolona i polecała hotel. Mówiła, że jedzenia dużo i ciepłe

co do obsługi nie miała zastrzeżeń, a wszystko co zostało i nadawało się jeszcze do jedzenia zostało jej zapakowane do domu.
Większość z tych złych opinii w internecie dotyczy Sylwestra, a gdzieś jeszcze wyczytałam, że podobno jakiś czas temu zmienił się tam menadżer i mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze

Podpisując umowę przedwstępną Pani powiedziała, że możemy kiedyś przyjechać i spróbować potraw zanim ostatecznie zdecydujemy się, które pojawią się u nas na stole.
Kontakt z Paniami na recepcji super - zanim zdecydowaliśmy się na Okrąglaka wymieniłam z Nimi sporo maili, odpowiedzi na moje pytania były wyczerpujące i bardzo szybkie

Mam nadzieję, że po weselu mój entuzjazm się nie zmieni, bo wtedy na pewno napisze o tym tu na forum