Autor Wątek: OKRĄGLAK Sosnowiec  (Przeczytany 62351 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Domi0690
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2015
Odp: OKRĄGLAK Sosnowiec
« Odpowiedź #240 dnia: 13 Marca 2014, 22:49 »
sprostowanie:
nie Pani Justyna, a Pani Agnieszka :)

pozdrawiam

Offline _patti_
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2014
« Odpowiedź #241 dnia: 31 Marca 2014, 10:12 »
Hej :)

Mniej więcej pół roku temu miałam ten sam dylemat, czytałam wszystkie opinie, które są w internecie (chociaż tak na prawdę jest ich niewiele) i mimo tych kilku niepochlebnych na gazeta. pl jednak zdecydowałam się na ten hotel.  Będę miała tam swoje wesele w lipcu.  Pisałam do dziewczyny z tego forum, która miała w okrąglaku wesele we wrześniu w zeszłym roku, była bardzo zadowolona i polecała hotel.  Mówiła, że jedzenia dużo i ciepłe :) co do obsługi nie miała zastrzeżeń, a wszystko co zostało i nadawało się  jeszcze do jedzenia zostało jej zapakowane do domu. 

Większość z tych złych opinii w internecie dotyczy Sylwestra, a gdzieś jeszcze wyczytałam, że podobno jakiś czas temu zmienił się tam menadżer i mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze :) Podpisując umowę przedwstępną Pani powiedziała, że możemy kiedyś przyjechać i spróbować potraw zanim ostatecznie zdecydujemy się, które pojawią się u nas na stole. 

Kontakt z Paniami na recepcji super - zanim zdecydowaliśmy się na Okrąglaka wymieniłam z Nimi sporo maili, odpowiedzi na moje pytania były wyczerpujące i bardzo szybkie :)
Mam nadzieję, że po weselu mój entuzjazm się nie zmieni, bo wtedy na pewno napisze o tym tu na forum :)

Offline Urszula81
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #242 dnia: 30 Maja 2014, 13:35 »
Kochani piszcie co i jak było na Waszych weselach.  Ze strony internetowej ich oferta wygląda bardzo ciekawie.  Sama myślę o weselu w Okrąglaku ze względu na możliwość przenocowania gości.  I jeśli mogę apeluję o konkrety. Wygląd sali, wystrój to rzecz gustu więc każdy sam osądzić może.  Piszcie jaka cena za osobę, rabaty, które menu wybraliście i czy to co podali na weselu pokrywało się z tym co wybraliście, czy było smaczne jedzenie, jeśli załatwialiście nocleg dla gości to w jakiej cenie i przede wszystkich jak układała się współpraca i kontakt z "organizatorem" i czy obsługa wesela była sprawna?? Myślę, ze są to ważne kwestie, a rzadko poruszane.
Pozdrawiam wszystkich