Autor Wątek: OKRĄGLAK Sosnowiec  (Przeczytany 62671 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline karolaa
  • nowicjusz
  • *
Odp: OKRĄGLAK Sosnowiec
« Odpowiedź #90 dnia: 1 Stycznia 2011, 20:14 »
Był ktoś na sylwestra w okrąglaku??? ???

Offline Lenka89

• Bicie Jego Serca Najpiękniejszą Muzyką....
  • entuzjasta
  • data ślubu: 30.04.2011
« Odpowiedź #91 dnia: 1 Stycznia 2011, 20:41 »
Byliśmy dziś w Okrąglaku sala górna jest PRZEPIĘKNA!! Naprawdę jestem w szoku, czekam na zdjęcia na stronie ale w porównaniu z dolną jest moim zdaniem dużo ładniejsza :)

Martwi mnie tylko podwójne wesele tam... Jeśli jedno będzie na dole, drugie na górze czy to nie będzie problem, czy muzyka nie będzie się zakłócać.. ?

Offline heartache

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #92 dnia: 1 Stycznia 2011, 22:11 »
Rozmawiałam dziś ze znajomym, który spędził tam sylwestra.
Siedział na dolnej sali gdzie grali dj, a na górnej był zespół. Powiedział, że jedno drugiemu nie przeszkadzało :)
A wszystko to przez pomyłkę ... :)

Offline zaczarowana85

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2011r.
« Odpowiedź #93 dnia: 6 Stycznia 2011, 20:05 »
czy ma ktoś jeszcze jakieś informacje o sylwestrze w Okrąglaku??tzn...czy było dobre jedzonko??jak spisała się obsługa??i ogólnie cała organizacja...??

Offline heartache

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #94 dnia: 8 Stycznia 2011, 22:33 »
Mam informację co do wesela: Jedzenie dobre, obsługa młodziutka ale uwija się cały czas, w ciągu wesela widać je na sali.
Jak będę wiedzieć coś więcej dam znać :)

Offline zaczarowana85

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2011r.
« Odpowiedź #95 dnia: 8 Stycznia 2011, 23:15 »
hmm no to widzę, że zdania jak zwykle są podzielone:) bo na innej  stronce czytałam kilka nie za dobrych opinii, które mnie zaniepokoiły...dlatego jestem ciekawa prawdziwej opinii;))

Offline Lenka89

• entuzjasta
« Odpowiedź #96 dnia: 9 Stycznia 2011, 00:06 »
hmm no to widzę, że zdania jak zwykle są podzielone:) bo na innej  stronce czytałam kilka nie za dobrych opinii, które mnie zaniepokoiły...dlatego jestem ciekawa prawdziwej opinii;))
Prawdziwą opinię będziemy znały po własnym weselu bo taka jest prawda, że nie dogodzi się wszystkim i tak naprawdę to ile osób tyle opinii...

Offline heartache

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #97 dnia: 9 Stycznia 2011, 11:34 »
Jeśli chodzi o moje zdanie to jest jak najbardziej prawdziwe gdyż mój narzeczony miał okazje być tam na weselu widział i próbował.

Offline bartelko
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 17.09.2011
« Odpowiedź #98 dnia: 14 Stycznia 2011, 14:40 »
Wiatm, czy osoby, które były na Sylwestrze mogłyby wrzucić/przesłać na maila zdjęcia z górnej sali? Byłoby miło  ;)

Offline kasiairobert
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 08.2012
« Odpowiedź #99 dnia: 2 Lutego 2011, 22:39 »
Witam Was,

Mam pytanie do osób które zarezerwowały salę w Okrąglaku.  Podoba mi się ta sala (górna) i będziemy tam rezerwować salę.
Moja koleżanka zarezerwowała tam salę na ten rok i wzięła sobie menu za 140 zł z jednym gratisowym pokojem dla ''młodych'' i tutaj mam pytanie -

Czy pokoje są wliczone w cenę sali, ile tych pokoi można dostać ?
Moje wesele to ok 130 osób.

Offline polemika_schola

• zapaleniec
  • data ślubu: 01.10.11r.
« Odpowiedź #100 dnia: 2 Lutego 2011, 23:13 »
Wszystko się negocjuje na gorąco  ;D przy podpisywaniu umowy - albo się pan Mirek godzi albo nie. My mamy umowę na 60 os. a minimalne menu 170zł - dostaliŚmy pokój.

Offline heartache

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #101 dnia: 3 Lutego 2011, 19:38 »
Jeśli ktoś jest zainteresowany kilkoma fotkami z sali (w trakcie wesela) proszę o info podeślę linka :)

Offline bartelko
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #102 dnia: 10 Lutego 2011, 16:09 »
Cytat: kasiairobert link=topic=20160. msg1459932#msg1459932 date=1296682788
Witam Was,

Mam pytanie do osób które zarezerwowały salę w Okrąglaku.   Podoba mi się ta sala (górna) i będziemy tam rezerwować salę.  
Moja koleżanka zarezerwowała tam salę na ten rok i wzięła sobie menu za 140 zł z jednym gratisowym pokojem dla ''młodych'' i tutaj mam pytanie -

Czy pokoje są wliczone w cenę sali, ile tych pokoi można dostać ?
Moje wesele to ok 130 osób.  

Mam rezerwację na wrzesień 2011r.  Rezerwowałem  w paźrzierniku 2010r.  Noclegi dostaliśmy w cenie 50zł/osoba.  Ilość miejsc noclegowych dowolna, ale na ok 3 miesięce przed weselem trzeba podać dokładną liczbę tych nocujących gości.

Offline bartelko
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #103 dnia: 10 Lutego 2011, 16:13 »
Cytat: heartache link=topic=20160. msg1460437#msg1460437 date=1296758332
Jeśli ktoś jest zainteresowany kilkoma fotkami z sali (w trakcie wesela) proszę o info podeślę linka :)

Ja poproszę.  Wysłałem prywatną wiadomość.

Offline NO NAMES
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #104 dnia: 23 Lutego 2011, 16:21 »
PAN MIROSŁAW ROBI WIELKIE WYPRZEDAŻE

hxxp: allegro. pl/show_item. php?item=1381020026

hxxp: allegro. pl/hotel-kameralny-wyry-k-mikolowa-z-salami-przyjec-i1454870161. html

hxxp: allegro. pl/rolls-royce-phantom-ii-1925r-limuzyna-weselna-i1454871047. html

Offline polemika_schola

• zapaleniec
« Odpowiedź #105 dnia: 24 Lutego 2011, 19:42 »
 :szczeka:

Offline heartache

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #106 dnia: 24 Lutego 2011, 20:18 »
No to mamy niemiłą niespodziankę... chyba, że konkurencja działa i chce zniechęcić jednym dziwnym postem.

Offline amika

• Chuck Norris
  • data ślubu: 12 kwiecień 2009
« Odpowiedź #107 dnia: 24 Lutego 2011, 20:21 »
nie no faktycznie jest wystawione na sprzedaż to w Mikołowie i na tym ogłoszeniu jest info o Sosnowcu :o

Offline NO NAMES
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #108 dnia: 25 Lutego 2011, 17:17 »
hxxp: dom. gratka. pl/tresc/417-2690259-slaskie-wyry-dabrowszczakow-12. html

hxxp: dom. gratka. pl/tresc/417-2690237-slaskie-sosnowiec-sielec-narutowicza-59. html

SZKODA TEGO OKRĄGLAKA  BO TO 2 FAJNE SALE Z HOTELEM MAJA SWÓJ KLIMAT

Offline mirus

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #109 dnia: 26 Lutego 2011, 15:55 »
witam. Jestem właścicielem Hotelu Okrąglak.  Rzeczywiście wypuściłem "bróbny balon" dotyczący sprzedaży.   Jednak nie wykonałem nastepnych działań i na chwilę obecną nie toczą się nawet żadne rozmowy.  Jeśli kiedyś kiedyś. . . jednak sprzedam hotel to Kupiec będzie musiał i zapewne również chciał :-) zrealizować z najwyższę starannością podpisane umowy i na warunkach w nich zawartych.  Bo jak słusznie zauważono:
jak ktoś ( również ja :-) inwestuje kilka milionów złotych to będzie mu zależało na bardzo dobrej opini gdyż jest to inwestycja wieloletnia. 
Od 25 lat prowadzę prywatną działalność i zawsze "świecę" własną twarzą i nazwiskiem.  Proszę więc nie marwić się niepotrzebnie.  Pozdrawiam.  Mirek

Offline katarzynaKA
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: czerwiec 2012
« Odpowiedź #110 dnia: 2 Marca 2011, 12:49 »
hm. . czy ktos juz cos wie na temat tej sprzedazy / nie sprzedazy ???
dzisiaj weszlam na strne okraglaka i widzialam info z prosba o kontakt wszystkich osob ktore rezerwowaly sale przed  lutego teogo roku.  mam nadzieje ze nie wyjda z tego calego 'zamieszania' jakies klocki,
co prawda dopiero wesele mam w przyszlym roku, ale juz zamowilam sale i troche sie martwie. . .

p. s

czy ktos wie jak to jest z podpisywaniem umowy,  wiadomo  najpierw jest ta wstepna umowa pluus zaliczka, ale rozumiem ze mozna pozniej [rzy podpisywaniu tej ostatecznej wniesc pewne poprawki ?!

z gory dziekuje za odpowiedz. . .

pozdrawiam K.

Offline malwa85
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 27.08.2011
« Odpowiedź #111 dnia: 9 Marca 2011, 16:12 »
witam, czy ktoś może wynajmował od własciciela Okrąglaka samochód? Chciałabym wynając od niego  samochód (sale mamy wynajęta gdzie indziej), chciałabym poznać opinie na ten temat. Jak wygląda realizacja zamówienia, czy nie było jakiś wpadek z jego strony?

Offline sophisticated

• bywalec
  • data ślubu: 23.06.2012
« Odpowiedź #112 dnia: 10 Marca 2011, 19:37 »
Miałam okazję bawić się w okrąglaku 26 lutego na Balu Magisterskim i wrażenia są dalekie od pozytywnych. Stoły w ogólnie nie przystrojone, żadnych świeczników nawet, ale to może inna "klasa imprezy". Sala ogólnie piękna i nowiutka ale są jeszcze pewne niedociągnięcia z którymi na pewno się uporają (np. wystające kable ze ścian ;)) Szczególnie zawiedziona byłam jedzeniem - wiadomo, że to nie to samo co wesele ale uważam, że właściciel powinien starać się za każdym razem bo opinia później idzie w świat. Zapłaciliśmy 110 zł od osoby w tym z gorących posiłków był obiad i dwa dodatkowe posiłki. Rosół - jak tylko postawili na stole uniósł się aromat maggi a nie pysznego domowego rosołu i tak też smakował, straszliwie przesolony... następnie drugie danie - zimne "dewolaje" z rozmokniętą panierką i znośne kulki ziemniaczane. Jak ktoś przyszedł na głodniaka to miał pecha... czułam się jakby się spełniał "weselny koszmar" ;) pózniej był bogracz - też przesolony i barszcz z krokietem - ale w tym wypadku się nie wypowiem bo nie wiem. Zimna płyta też była dość uboga ale to kwestia ceny pewnie.

Takie są moje spostrzeżenia, mimo wszystko mam nadzieję, że to była jednorazowa wpadka i dla Par Młodych Ekipa Okrąglaka stara się bardziej niż dla Studentów... Życzę wszystkim Parom, których weselisko odbędzie się właśnie tam aby nie było takich wpadek!

Offline Lenka89

• entuzjasta
« Odpowiedź #113 dnia: 10 Marca 2011, 22:20 »
Zaczynam się martwic jak to będzie.....

Offline krokus
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 08.09.2007
« Odpowiedź #114 dnia: 11 Marca 2011, 20:45 »
Stoły w ogólnie nie przystrojone, żadnych świeczników nawet, ale to może inna "klasa imprezy".
Ja tylko tyle mogę powiedzieć, że w grudniu 2010 robiliśmy w Okrąglaku dekorację na wesele i wtedy na sali nie było świeczników, wazonów, przywoziliśmy wszystkie swoje (w tym "puchary"/wazony) na owoce. A na wystających kablach... musieliśmy powiesić nieduże stroiki.  Czy to się zmieniło, to nie wiem ???

Offline werlimex

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: Nie dotyczy
« Odpowiedź #115 dnia: 11 Marca 2011, 21:14 »
No to gratuluje wszystkim........... :P

Offline polemika_schola

• zapaleniec
« Odpowiedź #116 dnia: 22 Marca 2011, 09:18 »
Czy to się zmieniło, to nie wiem ???
Raczej nie, bo ostatnio jak byłam czyli przed tą aferą ze sprzedażą to mieli tylko kilka wazoników na pojedyńczy kwiatek.

Offline polemika_schola

• zapaleniec
« Odpowiedź #117 dnia: 22 Marca 2011, 09:38 »
witam. Jestem właścicielem Hotelu Okrąglak.  Rzeczywiście wypuściłem "bróbny balon" dotyczący sprzedaży.   Jednak nie wykonałem nastepnych działań i na chwilę obecną nie toczą się nawet żadne rozmowy.

tak mnie podkusiło.... i znalazłam następny tzw. "próbny balon" z 08.03.2011
http://dom.gratka.pl/tresc/417-2690237-slaskie-sosnowiec-sielec-narutowicza-59.html
ja się chyba wykończe  :mdleje:

Jeśli kiedyś kiedyś. . . jednak sprzedam hotel to Kupiec będzie musiał i zapewne również chciał :-) zrealizować z najwyższę starannością podpisane umowy i na warunkach w nich zawartych.  

zapomniałam odnieść się do dalszej części wypowiedzi właściciela.... tutaj słowo 'musiał' jest raczej nadużyciem i nawet prawnika nie potrzeba żeby to wiedzieć

wrrrrrr znowu się zdenerwowałam ehh

Offline Lenka89

• entuzjasta
« Odpowiedź #118 dnia: 22 Marca 2011, 09:48 »
Dla mnie to są jakieś kpiny z klienta te jego "próbne balony"...
W takim razie, nie dziwie się, że właściciel nie dba o klienta (mam na myśli wszystkie negatywne opinie o sali) skoro i tak chce ją sprzedać. Renoma mu niepotrzebna...
Szkoda, że już za późno na szukani innej sali ale nie ukrywam, że zamiast cieszyć się z nadchodzącego ślubu zastanawiam się czy ja i moi goście dostaniemy ciepły obiad....

Offline obserwator
  • maniak
  • data ślubu: trochę czasu minęło
« Odpowiedź #119 dnia: 22 Marca 2011, 20:34 »
 Więcej optymizmu, a będzie dobrze.  :luzak: