Wg mnie z parkingiem nie ma problemu. W naszym dniu były dwa wesela i cześć gości przyjechało autami. Jako, że było na dolnej sali parkowali od strony wejścia na dolną salę. Zaś widziałam, że goście z wesela u góry mieli autka z przodu ale i też stały też z tyłu także wydaje mi się, że w tej kwestii nie ma problemu.
Jeśli pytasz o posiłki i obsługę polecam poczytać wątek, bo kilka opinii już się pojawiło.
U nas jedzenia nie było mało, bo z tego co widziałam na stołach jeszcze zostawało. Na koniec dostaliśmy jeszcze do domu 3 reklamówki mięska, które zostały.
Sałatek, wędlin, serów itp nam nie dawali, bo chyba nie każdy ma smaka na wyleżaną przez kilka godzin wędlinę na stole

Jeśli chodzi o obiad to było np. kilka rodzajów mięs, do tego różne surówki (my wprowadziliśmy zmiany w menu - także właściciel jest ugodowy i pewne zmiany są dozwolone, ale trzeba się przygotować na to już przy podpisywaniu wstępnej umowy a potem się precyzuje, my rozmawialiśmy też z kucharzem, który nam poradził i doradził) a do tego frytki, dwa rodzaje klusek śląskich (ciemne i jasne) i chyba ziemniaczki jak dobrze pamiętam. Także nie słyszałam, żeby ktoś był głodny

Jak dla mnie parkiet był bez zastrzeżeń. Obawiałam się ze względu na obcasy i śliską podeszwę ale obeszło się bez kontuzji i nie widziałam, żeby ktoś wywinął orła na kafelkach

W schowku znajduje się duża lodówka do dyspozycji, poza tym jest dużo miejsca na schowania alkoholu i napoi.
Jeśli chodzi o pokoje warto porozmawiać bezpośrednio z właścicielem. Kwestia wykwaterowania jest chyba zależna od natężenia ludzi w hotelu. Moi goście np zostali wcześniej wpuszczeni do pokoi. Pokoje bardzo czyste, świeże i przytulne.
*opis dotyczy dolnej sali