Autor Wątek: Piękni bo chudzi???  (Przeczytany 23204 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
Odp: Piękni bo chudzi???
« Odpowiedź #30 dnia: 3 Lutego 2014, 19:18 »
Najważniejsze to mieć duże cycki :P I Pana, który rekrutuje przed sobą :P

A w związku z tym, że ani cycków, ani rekrutacji w moim życiu nie przewiduję- sprawę mam czystą :P :P

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #31 dnia: 3 Lutego 2014, 19:23 »
cycki to zdecydowanie nie mój atut...

"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline BOZENA28

• Kochać to chcieć przemierzyć cały świat we dwoje....
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.09
« Odpowiedź #32 dnia: 3 Lutego 2014, 19:44 »

A w związku z tym, że ani cycków, ani rekrutacji w moim życiu nie przewiduję- sprawę mam czystą :P :P
niestety cycki i piekna figura moze nie byc takie dobre jesli rozmowe przeprowadza "stara zouza" :-p

Offline Edzia
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.07.2008
« Odpowiedź #33 dnia: 3 Lutego 2014, 19:53 »
A mnie w tej calej "nagonce" na osoby grubsze martwi to, ze dziewczyny z normalna/prawidlowa waga wpadaja w kompleksy :-\
I naprawde wspolczuje dziewczynom (szczegolnie ciezarnym) z rozmiarem wiekszym niz 40, bo wyobrazam sobie jak sie musza czuc kiedy czytaja niektore komentarze, jezeli mi samej czasami przychodzi do glowy ze moze cos ze mna nie tak (a nosze rozmiar 36).

Offline anetka71

• maniak
  • data ślubu: 11.10.2008
« Odpowiedź #34 dnia: 3 Lutego 2014, 20:01 »

Eeeeeee, to ją już dawno powinnam być prezesem ;-);-);-)
wiecie co jest piękne i sexy? samoakceptacja...

Szczera prawda!!! Jakiś czas temu widziałam u fryzjera dziewczynę, na oko rozmiar 44. Dziewczyny,jak ona wyglądała!!! Było nas w salonie z 6 babeczek i każda nie mogła oderwać od niej oczu:-) Ale dziewczyna pewna siebie, pierś do przodu, uśmiechnięta - wszystkie gapiłyśmy się a nią jak głupie;-)

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #35 dnia: 3 Lutego 2014, 20:01 »
Edzia, pod twoim postem mogłabym kliknąć 'lubię to'

Offline kjp83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.09.2008
« Odpowiedź #36 dnia: 3 Lutego 2014, 20:12 »
Z tymi ciezarnymi to ja tak mam  :) teraz jest wyscig pt" kto mniej przytyje w ciazy" a ja juz na polowce  mam wiecej niz niejedna w 40tc. Ale co tam... I tak jestem zaj...ta  ;D  ;D  ;D
Haaa to jednak cycki sa tajemnica moich malych i wiekszych sukcesow   ;)  a ja glupia stawialam na oczy  ;)

♡ Szymon & Leon ♡

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
« Odpowiedź #37 dnia: 3 Lutego 2014, 20:23 »
Tak.. A w ciąży to ja już zupełnie nie rozumiem... nie mówię, że spokojnie można przybrać 30kg ale nie znowu 8-10. To nie jest przecież dużo!!!

Offline miśka28

• pomagamy Martynce
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 16.09.2006
« Odpowiedź #38 dnia: 3 Lutego 2014, 20:38 »
maja trochę się uśmiechnęłam, jak zobaczyłam, kto założył wątek, bo akurat Ty jesteś szczupła ;)
przyznaję, że zajrzałam do wątku fit, bo lekko podłamała mnie kondycja....i nadal trochę ćwiczę 3 razy w tygodniu, poczułam, ze mam mięśnie ;) i jest szansa, że przy dzieciach nie dostane zadyszki ;D ale już się nie udzielam, bo widzę na fotkach ładne, wytrenowane brzuszki, a dziewczyny nadal nie są zadowolone ze swojego wyglądu....sama nigdy nie miałam ambicji zejść do rozmiaru 34 :P bo moim jedynym nałogiem są słodkości i z tego nie zrezygnuję :) i kiedyś cała Polska tańczyła, potem gotowała, a teraz chyba wszyscy chcą byc jak boska Chodakowska  :P

Offline nadzieja

• Chuck Norris
  • Kocha się za nic. Nie istnieje powód do miłości...
« Odpowiedź #39 dnia: 3 Lutego 2014, 20:43 »
ja jestem szczupła i mam sporo kompleksów ale nic z tym nie robię  ::)
Kamil VIII.2008  Kaja VII.2011  Klara IX.2013      https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=48945.new

Offline elisabeth81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #40 dnia: 3 Lutego 2014, 21:13 »
maja trochę się uśmiechnęłam, jak zobaczyłam, kto założył wątek, bo akurat Ty jesteś szczupła ;)

czyli nie tylko ja wyczuwam tu lekką kokieterię.... ;) ;)
"Wstać rano, zrobić przedziałek i odpieprzyć się od siebie. Czyli nie mówić sobie: muszę to, tamto, owo. Ja zapisuję rano, co mam zrobić. A chwilę potem skreślam połowę"

Offline Mariolka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23 kwietnia 2005 r.
« Odpowiedź #41 dnia: 3 Lutego 2014, 21:13 »
ehh dziewczyny... ;D
"Dwie rzeczy są nieskończone:Wszechświat i głupota ludzka, chociaż przy tym pierwszym nie upierałbym się" A.Einstein

Offline _patka_

• Chuck Norris
« Odpowiedź #42 dnia: 3 Lutego 2014, 21:26 »
Ej czy wy pijecie do mnie???  ;D

Ja ciagle daze do wagi sprzed ciazy, ciagle jest cos nie tak mimo, ze nosze rozmiar 36/38.
Od dawna mam problem z samoakteptacja i tu tkwi najwiekszy problem... Niestety.

Offline anka332

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009-09-05
« Odpowiedź #43 dnia: 3 Lutego 2014, 21:36 »
super watek :)

ja w dziecinstwie bylam gruba, potem szczupla, a teraz hmmmm po leczeniu hormonami przez tyle lat dostalam pieknego "ciazowego" brzuszka i co ma z nim zrobic? pewnie sie nie powiesze? Znam dziewczyne od zawsze wiekszych rozmiarow, a jej pewnosci siebie, radosc zycia i samoakcpetacja sprawia ze nikt nie patrzy na jej wage, a na blask ktory ja otacza :)
Pawel 26.06.2013
Dominik 18.11.2016
Malwinka 28.06.2020

Offline Nika
  • Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Pola i Lenka nasze szczęście ...
« Odpowiedź #44 dnia: 3 Lutego 2014, 21:39 »
Wiecie co ja w I ciąży przytyłam 30 kg. jak nie więcej, puchłam straszliwie przez upał, bo wszystko inne było ok, w II ciąży 16 kg. teraz bym się chyba nie przyznała gdyym w ciaży była. Jak czytam że lekarz komentuje, że chude i w ogóle to  nie jestem w stanie nie wyczuwać kokieterii. Tak samo Maju jak nie potrafię nie wyczuwać kokieterii w tym, że Ty założyłaś taki wątek. Sama niedawno pisałaś gdzieś o swoim BMI, kiedyś wyśmiewałaś pogląd, że po 30 stce tłuszczyk szybciej się odkłada, no sorry ale jakoś mi to nie gra.

Offline _patka_

• Chuck Norris
« Odpowiedź #45 dnia: 3 Lutego 2014, 21:43 »
Aaa i mialam napisac, ze nie uwazam ludzi grubszych za gorszych. Jezeli im to nie orzeszkadza to mi tym bardziej :)
Ja patrze tylko na swoje cialo i tylko je oceniam :)
Natomiast smiac mi sie chce, kiedy kumpela mowi mi ze sie odchudza po czym proponuje maca :D

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
« Odpowiedź #46 dnia: 3 Lutego 2014, 21:47 »
Myślę, że Maja nie miała nic złego na myśli... ::)

Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline Nika
  • Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Pola i Lenka nasze szczęście ...
« Odpowiedź #47 dnia: 3 Lutego 2014, 21:50 »
demka ja nie twierdzę, że miała coś złegona myśli, ale faktem jest, że Maja wiele razy pisała o tym, że na figurę nie narzeka.

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
« Odpowiedź #48 dnia: 3 Lutego 2014, 22:12 »

czyli nie tylko ja wyczuwam tu lekką kokieterię.... ;) ;)

;)
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline eovina

• Chuck Norris
  • data ślubu: 26-12-2010
« Odpowiedź #49 dnia: 3 Lutego 2014, 22:20 »
To jak w klubie AA

Mam na Imie Ala i po dwóch ciazach zostali mi jakieś 10 kilosow do wagi ze ślubu. Spokojnie wbijam w rozmiar 42-44 i co mam zrobic przecież się nie powiesze z tego powodu bo bylabym po prostu glupia. Mam to szczęście że mój maz uwielbia kobiety przy kości i szczerze powiedziawszy nie pamiętam żebym miala u niego większe branie niż teraz;) wszystko jest kwestia gust i samooceny.

Jasne ze chciala bym schudnac i wbić tak w rozmiar 40 ale na pewno nie będę się katowac.i przyznam szczerze ze tez nóż w kieszeni mi się otwiera ja czytam niektóre wątki. Nie mówiąc juz ze wśród ciężarowek to bylam prawie wielorybem bo przytylam 16 kg.
Ola 01.08.2011
Zofia 10.01.2014

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
« Odpowiedź #50 dnia: 3 Lutego 2014, 22:54 »
o czym wy do mnie mówicie.

Cześć. Mam na imię Ania i noszę rozm. 44 (czasami dopnę się w 42... ale i 46 nie pogardzę...) Nie dopadła mnie mania CHodakowskiej, zbyt leniwa jestem, aby nogą ruszać.
Ale lubię siebie i w tym upatruję swój życiowy sukces :P A że gruba? Lubię jeść, słodkie szczególnie, a jak się odchudzam jestem zła, nafoszona i zgryźliwa. Takiej siebie nie lubię ;)
Wasze prywatne wątki czasami "przelecę", ale... mdli mnie w nich lekko, jak mam być szczera. Szczególnie jak sobie słodzicie odnośnie wagi, wyglądu...że w skali BMI się nie mieścicie (chyba się popsuło ;) ), że ubieracie się na dziecięcych działach, bo r. 34 jakiś taki zawyżony jest... i innych takich zapominając czasami poklepać po ramieniu i powiedzieć "wiesz co, Kaśka, Baśka, Zośka - fajna z Ciebie dziewczyna. Dobrze gadasz. Mądra jesteś. Odważna. Inspirujesz mnie.." To taka moja refleksja :) Ale co ja tam wiem? wszak gruba jestem :)
oj Ania... chyba wybiore sie na sesje z rodzinka hihi

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #51 dnia: 3 Lutego 2014, 22:59 »
zaczynam się zastanawiać kto się ma w tym wątku pokajać...
grubi czy chudzi... :drapanie:
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #52 dnia: 3 Lutego 2014, 23:04 »
A ja mam taką propozycję :P Niech się każdy skupi na sobie :)
Wychodzi na to, że teraz laski z fit wątku musza się tłumaczyć, że chcą mieć fajny brzuch na lato ::) :P  no i są próżne ::) (bo przecież to ich cały sens życia ;) :D) Bo co? Jak się "biorą za siebie" to już nie mogą "nadrabiać" w innych dziedzinach... ??? I nic innego w życiu nie dostrzegają ::) :D
Jak ktoś się czuje dobrze w 36 to dlaczego ma do tego nie dążyć ??? bo ktoś innym czuje się urażony?...akceptujecie siebie w innych rozmiarach? super! to po co się porównywać  do innych...
Swoją drogą to, że ktoś chce zgubić parę kg nie znaczy, że się nie akceptuje, nie jest pewny siebie , tnie się i płacze po nocach ::)
Aaa!
kokietki to inna para kaloszy ::) :P

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #53 dnia: 3 Lutego 2014, 23:06 »
"pokajać"  mają się  raczej osoby z rozm. 34/36 jęczące, ze jest za grube albo, ze tyją w ciąży...

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #54 dnia: 3 Lutego 2014, 23:10 »
ahhhaaaaaaaa
a ile to jest "tyją w ciąży" ???   

— Richard M. Devos

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
« Odpowiedź #55 dnia: 3 Lutego 2014, 23:13 »
Dalej będę "broniła" Mai... to, że jest szczupła nie świadczy, że miała coś w podtekście.
Nie wiem natomiast czy postawić się po stronie chudych/normalnych/grubych? Przed ciążą ważyłam 66 kg (169 cm wzrostu), w ciąży przytyłam 13 kg, teraz ważę 60 kg... Za każdym razem czułam/czuje się z sobą dobrze...

I rozmyślając nad tematem, tym co zostało napisane... piękno jest w nas... naszej samoakceptacji, samorealizacji... piękno to brak kompleksów, to możliwość zerknięcia w lutro i uśmiechnięcia się pod nosem... piękno to my... bez znaczenia tusza, czy jej brak... Jeżeli mamy kompleksy to bez znaczenia czy szczupli czy grubi i tak je będziemy mieć...
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
« Odpowiedź #56 dnia: 3 Lutego 2014, 23:14 »
Ekhm,idealnie by się działo :"Ładne nogi, płaski brzuch czy fajne cycki?
 Przede wszystkim jędrny mózg"
wiem ,wiem-utopia ;)
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #57 dnia: 3 Lutego 2014, 23:17 »
Majcia...do tablicy
tłumacz się...
co miałaś w podtekście?  >:( >:( >:( >:(

Tetuś....ja się tylko na cycki nie łapię...  :brewki: :brewki: :brewki:
— Richard M. Devos

Offline Edzia
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.07.2008
« Odpowiedź #58 dnia: 3 Lutego 2014, 23:29 »
Ja osobiscie nie odnioslam wrazenia, ze cala dyskusja dotyczy watku fit. Wiec nie uwazam, ze dziewczyny tam sie udzielajace powinny sie czuc urazone. Juz raczej o " ciezarowki" bym sie martwila.

Majcia

Tetuś....ja się tylko na cycki nie łapię...  :brewki: :brewki: :brewki:

Lila, to akurat da sie zalatwic, gorzej by bylo z mozgiem  ;)

Offline kjp83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.09.2008
« Odpowiedź #59 dnia: 3 Lutego 2014, 23:31 »
No ja sie czuje mega urażona. Co by bylo gorzej ponawiam pytanie Lili
ahhhaaaaaaaa
a ile to jest "tyją w ciąży" ???   

♡ Szymon & Leon ♡