0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
boje sie tlyko wpływu jaki to będzie mięc na staranka o 'fasolinke'...mam andzieje, że ud ami się zaliczyć doktorka w tym tyg..
a może nawet dwie fasolindy
będzie dobrze i fasolinka bedzie rosła duża i zdrowa
chyba zorganizuje jakies 'pijackie" ploteczki..
trzeba korzystac z wolnej chaty
Cytat: "Vall"trzeba korzystac z wolnej chaty korzystaj..tez Ci sie cos od zycia nalezy..tylko grzecznie
"tylko mam do Ciebie prośbe żebys nie piła wieczorami "
aaaa może my po prostu o czymś nie wiemy
ten jeden wieczór
Matuś fajowo masz, że w pracy necik i możliwość tu zaglądnąć
no ale jak wyczuć kiedy sisotrzeniec zapragnie przyjśc na ten świat
na kiedy dokładnie termin jest wyznaczony
a mówią, że u nas mały przyrost naturalny, a wokół mnie co chwilę dzieci się rodzą, albo są w drodze
czasem zmieniam zdanie jak za długo przebywam
jak sama zaczynasz myslec o swojej własnej rodzinie - męzu, dzieciach..to dostrzegasz ze do okoła masa maluszków Wczesniej sie tego nie widzi
chyba każdy ma chwile takiego zwątpienia - przy swoich ponoc jest sie bardziej cierpliwym
jak sama zaczynasz myslec o swojej własnej rodzinie - męzu, dzieciach..to dostrzegasz ze do okoła masa maluszków Smile Wczesniej sie tego nie widzi Mr. Green
Daj znać jak tam praca po 3miesięcznym urlopku
Cytat: "katarzyna_84"a mówią, że u nas mały przyrost naturalny, a wokół mnie co chwilę dzieci się rodzą, albo są w drodze to chyba jest tak, ze w pewnym czasie - jak sama zaczynasz myslec o swojej własnej rodzinie - męzu, dzieciach..to dostrzegasz ze do okoła masa maluszków Wczesniej sie tego nie widzi
wsio zależy od tego jakie kolory lubisz...