0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
no a u mnie zostało takie nie po polsku i czasem jets z tym duzy ubaw..szczególnei w urzedahc, bankach, ale i na uczleni
nazwisko z francuskiego to padnie z wrażenia i pomysli że jakaś szycha z Ciebie i na zdjęcia przystanie (aha i pamietaj o tatko i bajerze z tysiączkiem od niego po zobaczeniu zdjęć)
3mamy kciuki Matruś !!!!! Jedź i powodzenia!!!!
Cytat: "Vall"no a u mnie zostało takie nie po polsku i czasem jets z tym duzy ubaw..szczególnei w urzedahc, bankach, ale i na uczleni Martus ja mam pomysł. Idź dzis do tej babeczki na przymiarke sukni i przed zbajerowaniem o fotki owiedz że zostawisz jej swoja wizytówkę (zrób jak nie masz) i jak zobaczy nazwisko z francuskiego to padnie z wrażenia i pomysli że jakaś szycha z Ciebie i na zdjęcia przystanie (aha i pamietaj o tatko i bajerze z tysiączkiem od niego po zobaczeniu zdjęć)
czytałam Twój tekst: początki amerykańskiej myśli neokonserwatywnej a trafiłam przez przypadek, jak szukałam informacji o Wietnamie dopiero teraz skojarzylam, że to Twój artykuł
Puściłam tam moj jeden tekścik
dopiero teraz skojarzylam, że to Twój artykuł
jaka nasza Vall jest znana
jeszcze skromna
Przeżyłam... ale było ostro ... brrryyy
Wza tydziec cd..ale póki co juz jestem szczęsliwa
O której teraz na przymierzanko?
na 15-ta lekarz z siostrą, qwiec pewnei ok 16 przymiareczka i próba otumanienia kobietki
puścisz mi sygnał na kom i bedę wiedziała że napisałaś cos na forum. Wtedy dorwę kompa i wszystkiego sie dowiem
zerknij do tego komisu obok na pięterku
OkI..JEŚLI OCZYWSICE BEDZIE CO POKAZYWAC
of course - zerkne, zerkne
juz ide nadrabiac zaległosci, bo mam kilka stron do poczytania
ładnie się zapowiada