Czesc dziewczyny
Ja koszul tez nie lubie, ale zewszad slysze ze po porodzie w koszuli najwygodniej zeby nic nie obcieralo, uwieralo itd
Dzis mam lenia na maksa- wczoraj pytalam Pawla co chce dzis na obiad , a on powiedzial, ze ie musze nic robic- zrobimy cos razem jak wroci.
Przed nami pracowity weekend- jutro wybieramy sie na zakupy spozywcze wiec pewnie z pol dnia nam zejdzie, a w niedziele musim kupic kilka knkretow.
Przede wszystkim nowy odkurzacz- chce taki z turbo szczotka zeby po naszych siersciuchcach nie trzeba bylo godzine odkurzac .
Poza tym musimy kupic karnisz do pokoju Klusi, klej do tapet , rolete do lazienki, kilka kompletow poscieli i nowe poduszki - pewnie nieunikniony bedzie spacer do argosa
Dobrze sie sklada, ze obok jest mothercare i chociaz nic nie potrzebuje to wejde poogladac
Moze pozniej wybierzemy sie do kina o ile graja cos sensownego , a jak nie to na lody
Siostra kupila mi wczoraj w biedronie 'Jezyk niemowlat' - przyznam ze z ciekawosci chce poczytac, bo raczej nie jestem typom ''PORADNIKOMANA''
Mam w domu jeden ktory absolutnie uwielbiam-'' dlaczego mezczyzni kochaja zolzy''