Moja ciąża taka spokojniutka jest, a tu nagle od wczoraj u mnie nerwowo i emocjonalnie
Wczoraj to myślałam,że wyjdę z siebie
Od tygodnia mam problem z męża inteligo i kufa ani opłat zrobić,ani nic kupić przez neta,a takie śliczne naklejki na ścianę znalazłam,żeby malutkiej łąkę zrobić na ostatnio malowanej ścianie
Bank sobie wprowadza zmiany i miało to trwać 2 dnia, a troszeczkę przerosło ich to wszystko...
Zresztą gruba sprawa,jak nie słyszałyście jeszcze o tym to huczy w tej sprawie na necie.
W związku z tym dziś musiałam w końcu założyć nowe konto u konkurencji
Ale na razie jeszcze nie mogę konta aktywować,muszę poczekać
Technika, XXI w,ach...
Jako elektronika TROSZKĘ
mnie to ,nie ukrywam, irytuje
Wczoraj też zadzwonili do męża,ze sklepu,ze jest wózek.
Wow!
Ekscytacja, radość, mąż jedzie prosto po pracy,bo sklep do 17,odbiera paczki,otwiera w domu i co?
Nie ten kolor i brak gondoli
Nosz kur...
Tacy poukładani są ci Holendrzy,a tu taka wpada.
Dziś mąż jedzie wyjaśnić sprawę i mam nadzieję,że się uda,oby.
Wczoraj najnormalniej w świecie z bezmocy się poryczałam.
Bo doszło jeszcze parę pierdół...
Dziś troszkę lepiej,choć wstałam po 4.
Nie mogłam spać
Emocje mną targały.
Rano miałam wizytę u mojej ulubionej fryzjerki to troszeczkę humorek się polepszył.
I w końcu odrostów nie mam
Next time przed lub po porodzie,oby po.
Ale z ciekawostek dowiedziałam się jak to kobiety chcą pięknie wyglądać przed porodem
Jedna z klientek mojej fryzjerki ostatnio przyszła dzień przed wyznaczoną cc ,coby cudnie prezentować się na porodówce
Bombowo
Z pozytywów jeszcze to załapałam się na ostatni dzień promocji pampersów w Rossmannie.
I z pomocą karty rosnę i promocji za 54,99zł mam 90 pieluch( co prawda nie było już 1 to mam 2) i 64 chusteczek mokrych
Niedawno dotarłam do domu po lataniu od rana i mimo zmęczenia emocje trzymają mnie jeszcze
Oby szybko wróciły te sprawy do normy.