Autor Wątek: kremy antycellulitowe  (Przeczytany 43902 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline magdusia86
  • nowicjusz
  • *
Odp: kremy antycellulitowe
« Odpowiedź #120 dnia: 23 Kwietnia 2015, 15:03 »
Dziewczyny, nie ma takiego złotego środka jak krem antycellulitowy! Cellulit to problem odśrodkowy organizmu, nie zewnętrzny:-) krem może jedynie delikatnie optycznie wygładzić, ale to tylko fatamorgana.  Trzeba ćwiczyć, masować i przejść na odpowiednia dietę z dużą ilością cytrusów:-)

Offline Nadia535
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #121 dnia: 25 Kwietnia 2015, 11:29 »
Do używania kremów antycellulitowych należy dołączyć również odpowiednią dietę oraz trening cardio - nie zapominajmy o tym! Mam parę swoich ulubionych, Krem z Avon, Soraya, AA, a z droższych Clarnis, a także Dior, ale nie trzeba sięgać aż na taką wysoką półkę, żeby był efekt:-)

Offline malyaniol29
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 22.08.2015
« Odpowiedź #122 dnia: 13 Maja 2015, 14:48 »
Ja uzywam i kremu i serum.  fajnie jest to uczucie chlodu zwlaszcza latem.  Przy regularnym stosowaniu min 2 x dziennie efekty sa super.  Mi serum bardziej odpowiada.  po 2 tygodniach widac efekty. polecam!

Offline CosmoCenter
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 7 lipca
« Odpowiedź #123 dnia: 14 Maja 2015, 01:32 »
Domowe zabiegi i kremy na cellulit na pewno nie zaszkodzą, ale nie ma co się spodziewać po nich spektakularnych efektów.  Wszystkim Paniom, które chciałyby pozbyć się problemu definitywnie polecamy wizytę w naszym salonie: hxxp: cosmocenter. pl/.  Profesjonalne zabiegi, indywidualnie dobrane do konkretnego przypadku pozwolą cieszyć się ciałem bez kompleksów! Dodatkowo oferujemy konsultacje z dietetykiem, który ustali dietę, dzięki której problem cellulitu nie będzie już powracał.  Zapraszamy :)